Αφου το γραφειο σου έχει τοσο καλες υπηρεσιες γιατι να το σπαμαρεις και απο εδω δεν καταλαβαινω.. ειλικρινα δεν εχω κανενα θεμα με το γραφειο σου αλλα κουράζουν τα σχόλια και τα φυλλάδια εδω μεσα… οποίος θελει ή θα μπει στο δικο σου νήμα ή θα κανει μια καλη αναζητηση… θα προτιμουσα εδω να παραθέτουν προσωπικές εμπειριες με κατι καινουργιο πλεον που θα προσφέρει κατι…
Καλησπέρα.
Μπορεί να σε ενοχλούν τα φυλλάδια και τα σεντόνια Αλλά δεν σε ενοχλεί καθόλου αυτό που συμβαίνει εδώ όταν γράφουν υπαρκτά μέλη την εμπειρία τους και τους κράζετε αλλά δεν σε ενοχλεί ούτε αυτό που συμβαίνει δίπλα από τους ίδιους ανθρώπους που δημιουργούν τα θεματάκια. Μπορεί να σας αρέσουν Τελικά τα μπερδεμένα πράγματα αλλά για να υπάρχει ξεκαθάρισμα και να καταλαβαίνει ακριβώς τι παίζει ο κόσμος που διαβάζει θα πρέπει να γραφτεί κείμενο ξέρεις.
Εγώ σας έκανα παράθεση αυτό που έχουν αποφασίσει οι admin
Για το συγκεκριμένο νήμα που μιλάμε τώρα.
Και ξεκαθαρίζει διότι Ανήκουμε σε αυτήν την κατηγορία Και γιατί οι πελάτες - μέλη μπορούν να γράφουν εδώ δημόσια σχόλια και κριτικές διότι προσφέρουμε ερωτικές σεξουαλικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με το μασάζ.
Ο λόγος? Διότι τους το απαγορεύουν κάποια μέλη και τους κράζουν δημόσια ενώ είναι υπαρκτά πρόσωπα πραγματικοί πελάτες με προσωπικό βίωμα Αποδεδειγμένα και το οποίο είναι επιτρεπτό από τους admin Και σύμφωνο με τον κανονισμό του φόρουμ.
Επιπλέον όσο αφορά το "καινούργιο" όλες οι θεραπεύτριες που έχουμε φέτος καινούργιες είναι.
Επιπλέον εγώ εδώ έχω να δω ενημέρωση και οτιδήποτε καινούργιο πάνω από δύο χρόνια και κριτικές μόνο ερωτήσεις βλέπω.
Και γιατί θεωρείται spam να γράφουν τα μέλη εδώ και φυσικά και εγώ επώνυμα και δεν είναι spam όταν γράφουν στο δικό μου νήμα μόνο και μόνο για να σπαμάρουν?
Ξεκάθαρα όλα τα τοπικ ειναι για ενημέρωση οταν Ανήκουμε στην ίδια κατηγορία.
Όταν Εδώ όμως ένας πραγματικός Πελάτης και όχι μόνο ένας γράφει την εμπειρία του και το βίωμα του και συμβαίνει αυτό που συνέβη παραπάνω και όχι μόνο μία φορά τα πράγματα πρέπει να μπαίνουν σε μία τάξη από τους υπεύθυνους και αυτό έγινε. Όπως και το μπανάρισμα όταν λειτουργούν εμμονικά, υβριστικά ειρωνικά υπάρχει κανονισμός.
Όσο Λοιπόν γράφουν άλλα μέλη Στο δικό μου νήμα θα γράφω και εγώ εδώ όπως είναι επιτρεπτό, και τα μέλη που λαμβάνουν υπηρεσίες μπορούν να γράφουν δημόσια σχολία και κριτικές οπουδήποτε θέλουν διότι Ανήκουμε στην κατηγορία και των δύο νημάτων.
Οτιδήποτε άλλο θέλετε ρωτήστε τους admin το Γιατί και το πώς. Ώστε να υπάρχει μία ισορροπία Αν ενοχλεί η ισορροπία και η πραγματική ενημέρωση από αληθινά μέλη με πραγματικό βίωμα και εμπειρία Τότε τι να πω Τα συμπεράσματα δικά σας