Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.093
- Πόντοι
- 11.146
H ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
H ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
Εδώ έχουν κάνει θεά την κομμώτρια από το περιστέρι με τις τιμές στα ύψη. Με τα ίδια χρήματα που παίρνεις CG και το ευχαριστιέσαι, όχι την πενηντάρα με τα ψυχολογικά και την φωνή νταλικιέρη...H ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
...εκτελει και TIR ή μονο εσωτερικο?!!?!?!?Εδώ έχουν κάνει θεά την κομμώτρια από το περιστέρι με τις τιμές στα ύψη. Με τα ίδια χρήματα που παίρνεις CG και το ευχαριστιέσαι, όχι την πενηντάρα με τα ψυχολογικά και την φωνή νταλικιέρη...
αγαπητε ποσα εδωσες για μασαζ περιποιημενο?Νάγια από Τέα. Πάνε 2-3 βδομάδες. Η τύπισσα είναι περσόνα! Δεν ανήκει στις σέξυ μπίμπο. Είναι ώριμη γυναίκα. Σίφουνα ς και νηνεμία μαζί. Καλό μασάζ, καλή περιποίηση, καλή επικοινωνία, άνετη ατμόσφαιρα. Δυστυχώς χάσαμε τη διάσταση του χρόνου και μείναμε στη μέση. Ίσως να είχε ένα μεράδι ευθύνης σε αυτό, αλλά από την άλλη ήταν ενδεικτικό ότι ήταν απορροφημένη από αυτό που έκανε και δεν κοιτούσε το ρολόι σαν να είναι προγραμματισμένο τραίνο. Θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω, με πιο καθαρό μυαλό...
Φίλε την συγκεκριμένη κοπέλα απο Massaua την είχα πάρει και εγώ για ραντεβού πραγματικά πανέμορφη δεν είχε καμία σχέση με την φωτογραφία που μου έστειλαν (σπάνια περίπτωση)... Όμορφα εκφραστικά μάτια juicy φυσικά χείλια μακρύ μαλλί χαμογελαστή ευγενική και πολύ γλυκιά κοπέλα αλλά καί αδύνατο σώμα .Ρε φιλε ειλικρινα απο κοντα δεν την εχω δει αλλα αν εννοεις πολυ ομορφη αυτη που στελνουν απο φωτογραφίες ή εχει πεσει πολυ το επιπεδο της ομορφιάς στο μασάζ κατ οίκον ( φυσιολογικό ) ή εχεις πολυ χαμηλα στανταρ ( και παλι φυσιολογικό ) ή απλα κανεις την δουλεια σου για να πείσεις ( αναμενόμενο ) κανεναν κα….ρη να μπει στο τρυπάκι να προσπαθήσει να πείσει το ωραιο μου..κι για κατι παραπανω… τι να πω μπορει να ειναι και στο μυαλο μου.. αλλα μεταξυ μας δεν δοκίμαζα ουτε τσαμπα…
Διαβάζοντας εδω το διαλογο κορυφής σε θυμήθηκα …έχει καταντήσει εμετικο το θεμα εδώ πέρα..απορώ ακόμα γιατί υπαρχει..έχει πέσει σοβαρη πεινα όπως φαίνεται..για νατσος είναι η φαση..απόλαυση είστε..Να κλεισει το νημα καταντησε αηδια και κοροιδια η να αλλαξει τιτλο
Λαμογια πλασαρουν πατσαβουρες και ψαχουν για μαλακες
αγαπητε ποσα εδωσες για μασαζ περιποιημενο?
Και τι σχέση έχουν με τον τίτλο του νήματος; Ας ανοίξουμε και ένα Βίζιτες για το σπίτι...Χρυσάνθη 6941585604
Χρυσάνθη συνοδός στην Αθήνα. Ύψος 1.68, 56 κιλά, φυσικό στήθος 3αρι. Αν ψάχνετε για ένα κορίτσι με το οποίο μπορείτε να νιώσετε καλά να με πάρετε στο τηλέφωνο, δουλεύω σε θήνα - Πειραιά και μέσα στη νύχτα.kanesex.com
Μύστη αναφέρεσαι στη Νικολετα; Έλεγα να την συναντήσωΦίλε την συγκεκριμένη κοπέλα απο Massaua την είχα πάρει και εγώ για ραντεβού πραγματικά πανέμορφη δεν είχε καμία σχέση με την φωτογραφία που μου έστειλαν (σπάνια περίπτωση)... Όμορφα εκφραστικά μάτια juicy φυσικά χείλια μακρύ μαλλί χαμογελαστή ευγενική και πολύ γλυκιά κοπέλα αλλά καί αδύνατο σώμα .
Ανάλογα ποια photo σου στείλανε εμένα μου είχανε στείλει μία η οποία φαίνεται ολόσωμο το σώμα της και έχει τα χέρια της στην κοιλιά της μία πάρα πολύ επαγγελματική η οποία την αδικούσε και την έκανε μεγαλύτερη αλλά από κοντά είναι άλλο πλάσμα ίσως στέλνουν αυτή τη φωτογραφία καθώς το κορίτσι δεν κάνει έξτρα και ούτε μου έδωσε δικαίωμα για κάτι παραπάνω και έκανε πραγματικά άψογο επαγγελματικό μασάζ.
ειναι στα μασαζ οπως και η κατσικαΚαι τι σχέση έχουν με τον τίτλο του νήματος; Ας ανοίξουμε και ένα Βίζιτες για το σπίτι...
Γιατί δεν ρωτάς την τεα;;;Καλημέρα η ίριδα και η Λυδία από το dismond που βρίσκονται
Ναι ενώ το 90% των κοριτσιών από τα γραφεία είναι επαγγελματίες που γνωρίζουν από μασαζ.Και τι σχέση έχουν με τον τίτλο του νήματος; Ας ανοίξουμε και ένα Βίζιτες για το σπίτι...
????ειναι στα μασαζ οπως και η κατσικα
Παίδες καλή Κυριακή. Έχει πάρει κανείς από εδώ? Γενικά το μασάζ το βαριεμαι αλλά με φτιάχνει η σκέψη να μου κάνει μασαζ κάποια, και τελικά να γδύνεται και να πηδιομαστε.. καταρχήν γδύνονται? Δεν έχω ιδεα... επίσης, σεξ παίζει ή μέχρι πιπα το πολύ? Είπα να κάνω ένα σιαλειμα από τις εσκορτς να δοκιμάσω κ κάτι άλλο..ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ VIP MASSAGE ΕΩΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
90 λεπτα μυοχαλαρωτικό μασάζ μόνο στα 70 ευρώ
Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Lomi Lomi & body to body
απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ ( 60 Λεπτά Lomi Lomi + 30 λεπτά Body to Body )
Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Μυοχαλαρωτικό & body to body
απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ ( 60 Λεπτά Μυοχαλαρωτικό + 30 λεπτά Body to Body )
Αποκλειστική προσφορά μονο έως τις 15 Νοεμβρίου , στο μυοχαλαρωτικό μασάζ
Εκπτωση – 10 Ευρώ απο τις 12:00 εως τις 18:00
Οταν κλείνετε 2 μασάζ την ίδια μέρα το πρώτο ειναι κανονικά στη τιμή των 60
το δεύτερο μασάζ είναι σε εκπτωση -10% δήλαδη στα 50 ευρω
Στα 5 μασάζ τον ίδιο μηνα , το 6ο μασάζ είναι δώρο το 50%
δηλαδή 30 ευρώ
Αναφέρομαι για μια Σοφία ηλικίας 22 που αναφέρθηκε πιο πάνω από άλλο συναγωνιστήΜύστη αναφέρεσαι στη Νικολετα; Έλεγα να την συναντήσω