Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.762
- Πόντοι
- 7.636
Κατευθείαν στο ψητό...Κατάλαβακαλα εσυ μας κανεις πλακα...πηρα κοπελα για μασαζ κ ηρθε χωρις λαδι...τι αλλο να πουμε κυρα χρυσα για τα κοριτσια σου;;;
Κατευθείαν στο ψητό...Κατάλαβακαλα εσυ μας κανεις πλακα...πηρα κοπελα για μασαζ κ ηρθε χωρις λαδι...τι αλλο να πουμε κυρα χρυσα για τα κοριτσια σου;;;
η μαριαννα κανει πολυ μετριο σεξ, πολυ μετριο μασαζ και απλα καλα ισπανικαμε τις μαριαννα και βικτωρια εχεις παει φιλε? ρωταω γιατι αυτε οι δυο δειχνουν οτι ειναι για καλο παιχνιδι
μαλιστα...επαρκεστατη αναλυση του τι φαινεται και τι δεν φαινεται στην εικονα. ευχαριστωη μαριαννα κανει πολυ μετριο σεξ, πολυ μετριο μασαζ και απλα καλα ισπανικα
Ναι φίλε η ίδια είναι... Έστω και αργά χαχαχαΕιναι η ιδια λουσι με του deluxe?
...εγω εχω μια απορια-ερωτηση! Γτ δεν ανοιγετε κυρα Χρυσα ενα δικο σας νημα οπου θα ενημερωνετε τους ενδιαφερομενους ή ενα νημα για το καθε "γραφειο" που εχετε, αντι να μας τα κανετε zeppelin με τις συνεχομενες αναρτησεις εδω?!?!!?ΑΝ έχετε απορίες ερωτήσεις παρακαλώ πολύ ρωτήστε την υπεύθυνη στο τηλέφωνο η μήνυμα στο viber
αν έχετε οποιοδήποτε παράπονο οποιαδήποτε θεραπεύτρια παρακαλώ πολύ να το αναφέρεται στην υπεύθυνη το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι
698 0 280 270
Το lux είναι αυτό ; Μασάζ κατ οίκον - Αθήνα - Μύκονο - Μασάζ στο σπίτι - Massage LuxΝαι φίλε η ίδια είναι... Έστω και αργά χαχαχα
επειδη εγινε προσφατα σχετικη συζητηση σε αναλογο νημα,τυπε μου εφοσον η αναρτηση δεν ειναι ασχετη του νηματος και μιλαμε για διαφημιζομενο,δεν εκανε κατι που δεν πρεπει και νομιζω αν ρωτησεις καποιον admin θα στο πει καλυτερα απο μενα...εγω εχω μια απορια-ερωτηση! Γτ δεν ανοιγετε κυρα Χρυσα ενα δικο σας νημα οπου θα ενημερωνετε τους ενδιαφερομενους ή ενα νημα για το καθε "γραφειο" που εχετε, αντι να μας τα κανετε zeppelin με τις συνεχομενες αναρτησεις εδω?!?!!?
Eλα τυπε μου, παει κλαρινο με pay what you want! Για μια φορα αξιζει θα πω, χαμογελαστη και εχει μεγαλυτερο στηθος απο την φωτο. Για 2η δεν θα προτιμουσα.Καλησπερα συναγωνιστες...υπαρχει κανεις με εμπειρια απο massaua και πιο συγκεκριμενα για την Μαρια την ξανθια μιλφαρα με ενδιαφερον τσουποτο κορμι;;;Αξιζει το εξτρα μαζι της;;;
Η δευτερη θα εξαρτηθει απο πολλα...αν η πρωτη παει γαμιωντας...αυξανουν οι πιθανοτητες!!!!Ποσα κατεθεσες συνολο;;;Eλα τυπε μου, παει κλαρινο με pay what you want! Για μια φορα αξιζει θα πω, χαμογελαστη και εχει μεγαλυτερο στηθος απο την φωτο. Για 2η δεν θα προτιμουσα.
Deluxe ηταν η Δαναη. Handjob σε ολους, χωρις εξτρα αλλα μεχρι εκει.εχει αποσυρθει,νομιζω παντρευτηκεΔαναη στο αττικα τοβρηκα
Ο οατροκλος ηταν αλλου
Με καμία άλλη από το συγκεκριμένο δεν έχω πάει και δε νομίζω να πάωμε τις μαριαννα και βικτωρια εχεις παει φιλε? ρωταω γιατι αυτε οι δυο δειχνουν οτι ειναι για καλο παιχνιδι
Το μασαζ ηταν κατω του μετριου και φαινοταν οτι δεν εχει ιδεα, αλλα ηταν καλοπροαιρετος ανθρωπος κι αυτο το εκτιμω! +20 εδωσα, το αξιζε παντως ηταν καλου επιπεδου κλαρινοΗ δευτερη θα εξαρτηθει απο πολλα...αν η πρωτη παει γαμιωντας...αυξανουν οι πιθανοτητες!!!!Ποσα κατεθεσες συνολο;;;
Ρούχα βγάζει;Το μασαζ ηταν κατω του μετριου και φαινοταν οτι δεν εχει ιδεα, αλλα ηταν καλοπροαιρετος ανθρωπος κι αυτο το εκτιμω! +20 εδωσα, το αξιζε παντως ηταν καλου επιπεδου κλαριν
Το μασαζ ηταν κατω του μετριου και φαινοταν οτι δεν εχει ιδεα, αλλα ηταν καλοπροαιρετος ανθρωπος κι αυτο το εκτιμω! +20 εδωσα, το αξιζε παντως ηταν καλου επιπεδου κλαρινο
Οκ παιχτη μου...μια χαρα φαινεται το μιλφοκορασιο και τιμια στο βαθμο που προχωρησε σε σενα.. εγω θα μπω πιο βαθια(θα δοκιμασω) και θα επανελθω με εντυπωσεις!!!Σ ευχαριστω καργα!!!!Το μασαζ ηταν κατω του μετριου και φαινοταν οτι δεν εχει ιδεα, αλλα ηταν καλοπροαιρετος ανθρωπος κι αυτο το εκτιμω! +20 εδωσα, το αξιζε παντως ηταν καλου επιπεδου κλαρινο
καλα δεν ειναι και η καλυτερη λυση αυτο.επειδη εγινε προσφατα σχετικη συζητηση σε αναλογο νημα,τυπε μου εφοσον η αναρτηση δεν ειναι ασχετη του νηματος και μιλαμε για διαφημιζομενο,δεν εκανε κατι που δεν πρεπει και νομιζω αν ρωτησεις καποιον admin θα στο πει καλυτερα απο μενα
αντι λοιπον να σπαζεσαι και να τη λες σε ασχετους κανεις απλα μια "αγνοηση" σε οτι σε χαλαει και ηρεμεις και εσυ,εγω το κανω αυτο καθολικα και καθαρισε η οθονη μου απο αρκετα σκουπιδια!
Τι σημαινει αυτό,μπορείς να μου πεις;55 προφιλ εχω σε αγνοηση,τα 39 διαφημιζομενα γραφεια,μασαζ και κατι καλαμοκαβαλλημενα cg.
και συνεχως προσθετω κι αλλα.
τιποτα δεν βλεπεις.Τι σημαινει αυτό,μπορείς να μου πεις;
Δεν βλέπεις τα δημοσια ποστ τους στο κεντρικό φορουμ;