andrew56
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2020
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Η Αννιτα από το velvet που δούλευε εκεί το 2]21Ξέρει κάποιος η ανντα που δούλευε στο velvet έχει σταματησει ;
τη Θυμάμαι το 2022 να δουλεύει εκεί
Η Αννιτα από το velvet που δούλευε εκεί το 2]21Ξέρει κάποιος η ανντα που δούλευε στο velvet έχει σταματησει ;
τη Θυμάμαι το 2022 να δουλεύει εκεί
ΚλυταιμνήστραΝα ρωτησω.θυμαστε ενα νεαρο κοριτσι με φοβερο προσωπο καταγαλανα ματια, φοβερο κορμακι, με πλαστικο στηθος ,νομιζω σκουλαρικακι στην μυτη περυσι,αρπακτικο τρελα πως τημ λεγανε,[αρχαιο ονομα χρησιμοποιουσε)
Η αντικλειαΝα ρωτησω.θυμαστε ενα νεαρο κοριτσι με φοβερο προσωπο καταγαλανα ματια, φοβερο κορμακι, με πλαστικο στηθος ,νομιζω σκουλαρικακι στην μυτη περυσι,αρπακτικο τρελα πως τημ λεγανε,[αρχαιο ονομα χρησιμοποιουσε)
Πάτροκλος;Να ρωτησω.θυμαστε ενα νεαρο κοριτσι με φοβερο προσωπο καταγαλανα ματια, φοβερο κορμακι, με πλαστικο στηθος ,νομιζω σκουλαρικακι στην μυτη περυσι,αρπακτικο τρελα πως τημ λεγανε,[αρχαιο ονομα χρησιμοποιουσε)
Εγώ ένα ουζάκι παραλιακά το πινα... αντε να μας πει και για καμιά παλιά ιστορία που τραβιότανε...αλλά μέχρι εκεί...Μερακλήδικα πράγματα..αλλά περι ορέξεως..οκ..Ξέρει κανείς αν παίζει τίποτα εδώ??? https://instagram.com/eleftheria_alexiou.73?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ανεβάζει στορυ ότι από τάδε μέχρι τάδε του μήνα θα είμαι εκεί κλείστε ραντεβού..
Της έστειλα για Αθήνα, μου είπε ότι έρχεται την άλλη βδομάδα..
Όσο για το ραντεβού μου είπε ότι αν θέλω ερωτικό μασαζ υπάρχουν τόσα εδώ Αθήνα...
Τι παίζει?
Ξερεις τι θα σου ερθει φιλε μου;Ξέρει κανείς αν παίζει τίποτα εδώ??? https://instagram.com/eleftheria_alexiou.73?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ανεβάζει στορυ ότι από τάδε μέχρι τάδε του μήνα θα είμαι εκεί κλείστε ραντεβού..
Της έστειλα για Αθήνα, μου είπε ότι έρχεται την άλλη βδομάδα..
Όσο για το ραντεβού μου είπε ότι αν θέλω ερωτικό μασαζ υπάρχουν τόσα εδώ Αθήνα...
Τι παίζει?
Τι να κάνει προσπαθεί να μάθει απέξω τις τιμές του προγράμματος της..5 πράγματα τιμοκαταλόγου όλα κ όλα σκονάκι στο κινητό.. Η γνωστή αρπαγή όπου πιάσω.. το μόνο που δε χρεώνει είναι το βγάλσιμο παπουτσιών....Γνωριζουμε τι κανει η Νικολεττα;; και αν ναί τιμή;; Ειναι οντως τοσο ομορφη; Ειναι Ελληνιδα;
Που βρίσκεται τώρα αυτή η ψυχή???...όχι ο Πάτροκλος...Δαναη στο αττικα τοβρηκα
Ο οατροκλος ηταν αλλου
Δεν ξερω,Που βρίσκεται τώρα αυτή η ψυχή???...όχι ο Πάτροκλος...
Μακρυά δλδ..κατάλαβαΕγώ ένα ουζάκι παραλιακά το πινα... αντε να μας πει και για καμιά παλιά ιστορία που τραβιότανε...αλλά μέχρι εκεί...Μερακλήδικα πράγματα..αλλά περι ορέξεως..οκ..
Μακρυά..μακρυά...Ξερεις τι θα σου ερθει φιλε μου;
Η Μπάρκα ξανθια
Που βρίσκεται τώρα αυτή η ψυχή???...όχι ο Πάτροκλος...
Δεν ξερω,
Δηλαδή??Παραλίγο !!!
Προσφατη συναντηση με τη νικολετα, κανει τα παντα και στο επικοινωνει με το καλημερα, +50 καλαμακι +(εξτρα) 100 μπριζολα στο μασαζ δεν βγαζει ρουχα το οποιο δεν ειναι και μασαζ προφανως. Ειναι ομορφη και χαμογελαστη ναι αλλά αυτες οι τιμες δεν παιζουν πουθενα προσωπικη μου αποψη. Για μενα ψαξε κατι αλλοΓνωριζουμε τι κανει η Νικολεττα;; και αν ναί τιμή;; Ειναι οντως τοσο ομορφη; Ειναι Ελληνιδα;
καλα εσυ μας κανεις πλακα...πηρα κοπελα για μασαζ κ ηρθε χωρις λαδι...τι αλλο να πουμε κυρα χρυσα για τα κοριτσια σου;;;ΑΝ έχετε απορίες ερωτήσεις παρακαλώ πολύ ρωτήστε την υπεύθυνη στο τηλέφωνο η μήνυμα στο viber
αν έχετε οποιοδήποτε παράπονο οποιαδήποτε θεραπεύτρια παρακαλώ πολύ να το αναφέρεται στην υπεύθυνη το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι
698 0 280 270