Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.113
- Πόντοι
- 11.146
...ωπ τι εχουμε εδω!?!!? Τι ομορφιες παιζουν, ξερουμε τπτ?Τι παιζει με αυτο το γραφειο?αστερια και οι 3 κοπελες
...ωπ τι εχουμε εδω!?!!? Τι ομορφιες παιζουν, ξερουμε τπτ?Τι παιζει με αυτο το γραφειο?αστερια και οι 3 κοπελες
Δεν εχω ιδεα αλλα ερωτας και οι 3...ωπ τι εχουμε εδω!?!!? Τι ομορφιες παιζουν, ξερουμε τπτ?
...η 3η οχι κ τοσο, αλλα τα 2 πρωτα ειναι κοριτσαροι!Δεν εχω ιδεα αλλα ερωτας και οι 3
Τιμές οι γνωστές;...ωπ τι εχουμε εδω!?!!? Τι ομορφιες παιζουν, ξερουμε τπτ?
Τιμές οι γνωστές;
Την πρώτη όντως τη κουτούπωνα...η 3η οχι κ τοσο, αλλα τα 2 πρωτα ειναι κοριτσαροι!
Μαγκες πηρε κανεις κανα τηλεφωνο-μνμ, ξερουμε τις παροχες?!?!
Σωστός…Τιμές Μασάζ - Προσφορές Για Μασάζ Στο Σπίτι Σας Ή Γραφείο
Δείτε εδώ τις τιμές μας και τις προσφορές μας για υπηρεσίες μασάζ από επαγγελματίες μασέρ. Οι υπηρεσίες μας και οι τιμές μασάζ σπίτι.massageathenshome.gr
...το θεμα δεν ειναι οι τιμες, αλλα μεχρι που το πανε!
Μα και εμείς να θεραπευτούμε θέλουμεδεν το πανε πουθενα αφου εχουν μασαζοκρεβατα. το λενε στο viber "Να ενημερώσω ότι προσφέρουμε μόνο θεραπευτικό μασάζ με χρήση πετσέτας αυστηρά καθ'ολη την διάρκεια του"
...η θεραπεια συνισταται στις συνεχομενες εναλλαγες χειρομαλαξης επι του πεους και πεοθηλασμου!?!??Μα και εμείς να θεραπευτούμε θέλουμε
Σαφώς ....η θεραπεια συνισταται στις συνεχομενες εναλλαγες χειρομαλαξης επι του πεους και πεοθηλασμου!?!??
Εστειλες καιβτο ξεκαθαρισαν απο μονοι τους ή ρωτησεςδεν το πανε πουθενα αφου εχουν μασαζοκρεβατα. το λενε στο viber "Να ενημερώσω ότι προσφέρουμε μόνο θεραπευτικό μασάζ με χρήση πετσέτας αυστηρά καθ'ολη την διάρκεια του"
Εστειλες καιβτο ξεκαθαρισαν απο μονοι τους ή ρωτησες
Γνωριζουμε τι κανει η Νικολεττα;; και αν ναί τιμή;; Ειναι οντως τοσο ομορφη; Ειναι Ελληνιδα;Η Νικολέτα, έχουν γραφτεί πριν κάνα δυο μήνες κάποια πράγματα.
Καλά η τριτη είναι κ γνωστή στο χώρο του μασαζ …παλιά καραβάνα ....η 3η οχι κ τοσο, αλλα τα 2 πρωτα ειναι κοριτσαροι!
Μαγκες πηρε κανεις κανα τηλεφωνο-μνμ, ξερουμε τις παροχες?!?!
Τι να παιζει ρε φιλε?δε κτλβς τι σου ειπε?οτι δε κανει ερωτικο...για ερωτικο ψαξε αλλουΞέρει κανείς αν παίζει τίποτα εδώ??? https://instagram.com/eleftheria_alexiou.73?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ανεβάζει στορυ ότι από τάδε μέχρι τάδε του μήνα θα είμαι εκεί κλείστε ραντεβού..
Της έστειλα για Αθήνα, μου είπε ότι έρχεται την άλλη βδομάδα..
Όσο για το ραντεβού μου είπε ότι αν θέλω ερωτικό μασαζ υπάρχουν τόσα εδώ Αθήνα...
Τι παίζει?