Η Μαριάννα ήταν παλιά στο lotus ..με πιο μικρό στήθος,το έχει ενισχύσει ιδιαίτερα απ' ότι βλέπω.Και εγώ θα ήθελα να ξέρω για Άλεξ (Silk)... στο παρελθόν εμένα τίποτα.
Επίσης σήμερα μου έστειλαν ένα δυναμίτη με το όνομα Μαριάννα, ξέρεις κάποιος τι παίζει ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
Φίλε μου πότε σου την έστειλαν??VIP:
ειχαμε επιστροφη Ισμηνης, γνωστο αρπακτικο που κανει την κλασικη μεθοδο οπου δεν ενημερωνει για τιμη και μετα ζηταει ακραια ποσα, μην μπειτε καν στον κοπο
Χθες επικοινώνησα αλλά δεν ήταν στις διαθέσιμες.
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
Xωρις παρεξηγηση,αλλος ενας μπαγλαμας που αναφερει σε εκδιδομενη το σαιτ...Καλησπερα στην ομαδα! Ειχα να μπω καιρο αλλα βλεπω δεν εχω χασει κατι ενδιαφερον. Παμε λοιπον, μηπως αυτα που γραψω βοηθησουν καποιον:
1. Αλεξ silk και χερακι σε μενα οχι αν και εχω να δοκιμασω καιρο. Μου φανηκε αρκετα παρθενοπιπιτσα ομως και μη και μου
2. Η ιριδα ειναι στο empire / crystal
3. Η χαρά του empire δεν εχει καμια σχεση με τις φωτογραφιες. Ειναι μια πολυ καθημερινη κοπελα με κιλακια, η οποια φτανει μεχρι χερι στην καλυτερη. Ευγενικη - μεχρι εκει.
4. Απο deluxe μακραν η πιο ομορφη ειναι η Σοφια απο την κολομβια αλλα απο συννενοηση μπουζουκι. Ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα ουτε τιποτα. Προς οσμοσε υπηρεσιες. Μαρθα πολυ ευγενικη και εξαιρετικο καλαμακι, βικτωρια οπως εχω ξαναγραψει μεχρι χερι.
5. Μιλανα πρωην deluxe τωρα ειναι στο royal. Εμενα μου αρεσει πολυ η εμπειρια αλλα νομιζω εχει κοψει τα εξτρα. Τελευταια φορα μονο χερι ενω προηγουμενως το καλαμακι ηταν απολαυση. Κατερινα απο το ιδιο γραφειο απο εμενα ειναι οχι. Ειναι ψυχρη και απομακρη και τιποτα ιδιαιτερο απο εμφανιση. Μαρια royal επισης osmose κατασταση δεν ξαναπαιρνω με τιποτα.
5. Κατερινα new entry στο senses δεν προχωρησε με μενα καθολου ουτε χερακι. Μαλλον ειναι στα Δεν.
6. Ανδρομαχη απο joy δεν ξερω αν σταματησε γιατι την ειδα πριν δυο μηνες και ελεγε οτι θα σταματησει απο τοτε. Δυνατο σερβις ομως και ομορφουλα.
7. Η ειρηνη που ρωταει ο pipis μου εκοψε την επικοινωνια οταν με ρωτησε απο που την βρηκα και της ειπα απο εδω. Σορυ δεν ηξερα να πω το συνθηματικο… αλλα και να το ελεγα με τετοιο υφος μαλλον δεν θελει πελατεια τουλαχιστον απο το bou.
8. Ρεα απο your και ενιοτε deluxe παλια γνωστη που εχει περασει απο πολλα γραφεια τυπου empire. Πιο μεγαλη σε ηλικια και περιεργη συμπεριφορα. Φτανει μεχρι χερι και αυτο αγγαρεια. Δεν κροτεινω με τιποτα.
Εχω σταμπαρει μια κωσταντινα στο joy, καθως επισης Αννα μαρια απο πριβέ - vip.
Οποια πληροφορια εχετε για αλλα γραφεια ή για τις παραπανω καντε ενα κοπο να μου στειλετε ενημερωση ειτε μαζικη ειτε σε πμ.
Ελπιζω να βοηθησα.
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Σε λαθος νγμα το εβαλεςΞέρει κανείς κάτι;Lilly – γυναίκα της διπλανής πόρτας.6981143496
Γεια σου μωρό μου είμαι η Lilly μια Ρωσίδα γυναίκα που ξέρει τι χρειάζεται ένας άντρας για να απογειωθεί.!!!Ειδικότητα μου είναι το ερωτικό μασάζ και όχι μόνο, πες μου τι θες να σου κάνω και θα φέρω τα κατάλληλα εργαλεία για να σου μείνει αξέχαστη η εμπειρία του ΜασαζΞανθιά 37 χρονών 1.65 ύψος...www.marmeladies.gr
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχουν γραφτει παρα πολλαΈχε πάρει κανείς την Ελένη από Περιστέρι (
το
τηλ της τελειώνει σε 693)??
Xωρις παρεξηγηση,αλλος ενας μπαγλαμας που αναφερει σε εκδιδομενη το
Συγγνωμη φιλε που ανηκω στο 1% που ενημερωνω χωρις promotion και πολλα πολλα στο συγκεκριμενο νημα και ανεφερα μια συνομιλια με ειλικρινεια για να ξερετε τι παιζει. Αν αυτο με κανει μπαγλαμα, τιμη μου και καμαρι μου. Απορω ομως αν εγω ειμαι μπαγλαμας, τι ειναι ο τυπος που δινει πληροφοριες για μια τυπα εδω μεσα που σε ρωταει απο που την βρηκα. Ποσω δε μαλλον τι σημαινει για την ιδια την τυπα.
Καλυτερα μπαγλαμας που μοιραζει απλοχερα πληροφοριες απο αλλους που απλα μπαινουν, ρωτανε, διαβαζουν και χαιρονται για την παρτη τους.
Φίλε @froggy79 εγώ νομίζω δεν αναφερόταν σε εσένα...Σε άλλη ανάρτηση αναφερόταν,πιθανόν μπερδεύτηκε...λέω εγώ ,ίσως και να μπερδεύτηκε!!Συγγνωμη φιλε που ανηκω στο 1% που ενημερωνω χωρις promotion και πολλα πολλα στο συγκεκριμενο νημα και ανεφερα μια συνομιλια με ειλικρινεια για να ξερετε τι παιζει. Αν αυτο με κανει μπαγλαμα, τιμη μου και καμαρι μου. Απορω ομως αν εγω ειμαι μπαγλαμας, τι ειναι ο τυπος που δινει πληροφοριες για μια τυπα εδω μεσα που σε ρωταει απο που την βρηκα. Ποσω δε μαλλον τι σημαινει για την ιδια την τυπα.
Καλυτερα μπαγλαμας που μοιραζει απλοχερα πληροφοριες απο αλλους που απλα μπαινουν, ρωτανε, διαβαζουν και χαιρονται για την παρτη τους.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Φαίνεται ότι έχεις αρκετές εμπειρίες από το Empire Xrestoszaxa , και αυτό είναι καλό γιατί έτσι μεταδίδεται η γνώση και υπάρχει κάποιος μπούσουλας για τα μέλη … εμπειρία στο κατάστημα , στο κατ οίκον ή και στα δυο ?Είναι στα ναι
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Να ξέρεις ότι μερικές δεν δουλεύουν κάθε μέρα και έτσι δεν εμφανίζονται πάνταΦίλε μου πότε σου την έστειλαν??
S.O.S
Παιδιά μακριά από Μαριάννα Silk.. μακριά, μακριά, μακριά
Ζητάει στα ραντεβού εκτός από πετσέτα να φορέσεις και μποξερακι... Αγενεστατη,συν ότι ήρθε καταιδρωμένη γιατί κυκλοφορεί με το ποδήλατο .
Ξεκάθαρη ήττα σήμερα,μεγάλη σφαλιάρα έφαγα
Ζητάει στα ραντεβού εκτός από πετσέτα να φορέσεις και μποξερακι... Αγενεστατη,συν ότι ήρθε καταιδρωμένη γιατί κυκλοφορεί με το ποδήλατο .
Ωραια ενημερωση,μπραβο φιλε.η ανδρομαχη παει φουλ αλλα δεν μου αρεσει η συμπεριφορα της,μασαζ βεβαια δεν κανει μονο κατι χαιδεματα να περασει η ωραΚαλησπερα στην ομαδα! Ειχα να μπω καιρο αλλα βλεπω δεν εχω χασει κατι ενδιαφερον. Παμε λοιπον, μηπως αυτα που γραψω βοηθησουν καποιον:
1. Αλεξ silk και χερακι σε μενα οχι αν και εχω να δοκιμασω καιρο. Μου φανηκε αρκετα παρθενοπιπιτσα ομως και μη και μου
2. Η ιριδα ειναι στο empire / crystal
3. Η χαρά του empire δεν εχει καμια σχεση με τις φωτογραφιες. Ειναι μια πολυ καθημερινη κοπελα με κιλακια, η οποια φτανει μεχρι χερι στην καλυτερη. Ευγενικη - μεχρι εκει.
4. Απο deluxe μακραν η πιο ομορφη ειναι η Σοφια απο την κολομβια αλλα απο συννενοηση μπουζουκι. Ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα ουτε τιποτα. Προς οσμοσε υπηρεσιες. Μαρθα πολυ ευγενικη και εξαιρετικο καλαμακι, βικτωρια οπως εχω ξαναγραψει μεχρι χερι.
5. Μιλανα πρωην deluxe τωρα ειναι στο royal. Εμενα μου αρεσει πολυ η εμπειρια αλλα νομιζω εχει κοψει τα εξτρα. Τελευταια φορα μονο χερι ενω προηγουμενως το καλαμακι ηταν απολαυση. Κατερινα απο το ιδιο γραφειο απο εμενα ειναι οχι. Ειναι ψυχρη και απομακρη και τιποτα ιδιαιτερο απο εμφανιση. Μαρια royal επισης osmose κατασταση δεν ξαναπαιρνω με τιποτα.
5. Κατερινα new entry στο senses δεν προχωρησε με μενα καθολου ουτε χερακι. Μαλλον ειναι στα Δεν.
6. Ανδρομαχη απο joy δεν ξερω αν σταματησε γιατι την ειδα πριν δυο μηνες και ελεγε οτι θα σταματησει απο τοτε. Δυνατο σερβις ομως και ομορφουλα.
7. Η ειρηνη που ρωταει ο pipis μου εκοψε την επικοινωνια οταν με ρωτησε απο που την βρηκα και της ειπα απο εδω. Σορυ δεν ηξερα να πω το συνθηματικο… αλλα και να το ελεγα με τετοιο υφος μαλλον δεν θελει πελατεια τουλαχιστον απο το bou.
8. Ρεα απο your και ενιοτε deluxe παλια γνωστη που εχει περασει απο πολλα γραφεια τυπου empire. Πιο μεγαλη σε ηλικια και περιεργη συμπεριφορα. Φτανει μεχρι χερι και αυτο αγγαρεια. Δεν κροτεινω με τιποτα.
Εχω σταμπαρει μια κωσταντινα στο joy, καθως επισης Αννα μαρια απο πριβέ - vip.
Οποια πληροφορια εχετε για αλλα γραφεια ή για τις παραπανω καντε ενα κοπο να μου στειλετε ενημερωση ειτε μαζικη ειτε σε πμ.
Ελπιζω να βοηθησα.
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
S.O.S
Tantrikos80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 612
- Πόντοι
- 300
VIP:
ειχαμε επιστροφη Ισμηνης, γνωστο αρπακτικο που κανει την κλασικη μεθοδο οπου δεν ενημερωνει για τιμη και μετα ζηταει ακραια ποσα, μην μπειτε καν στον κοπο
Η Ισμήνη είναι μια μικρούλα 19-25, ξανθία, αφρατούλα, όχι χοντρή, με πεταχτό κολαράκι από τον Γέρακα;;Φίλε μου πότε σου την έστειλαν??
PriveMassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2022
- Like
- 38
Καλησπερα και καλη εβδομαδα με υγεια κ χαρα
Να σας ενημερωσω οτι στο γραφειο μας
Εχουν ξεκινησει νεες θεραπευτριες
μπορειτε να ενημερωθειτε στο τηλεφωνο 698 0 280 270
η στο WHATS UP του
Επισης εχουμε δευτερη ξεχωριστη γραμμη εξυπηρετησης
VIBER 6980972778
90 ΛΕΠΤΑ Body to Body / Nuru 100 Ευρώ
120 ΛΕΠΤΑ Βody to Body / Nuru 120 Ευρώ
90 ΛΕΠΤΑ LOMI LOMI 90 ΕΥΡΩ
120 ΛΕΠΤΑ LOMI LOMI 110 ΕΥΡΩ
90 ΛΕΠΤΑ Jacuzzi Massage 120 ΕΥΡΩ
120 ΛΕΠΤΑ Jacuzzi Massage 140 ΕΥΡΩ
90 ΛΕΠΤΑ Dance Massage 120 ΕΥΡΩ
η στο WHATS UP του
VIBER 6980972778
Καλησπέρα, κανένα update έχουμε από φίλο που την πηρε την Αθανασία απο attica πρόσφατα?Γιατί ρε φιλαράκι τόσο πολύ έχει χαλάσει;; Γιατί όταν την πήρα εγώ ήταν μια χαρά η κοπέλα εμφανισιακά και με μερακλίδικη τριχωτή μουναρα..!!!
Διαγραμμένο μέλος 227634
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 273
- Πόντοι
- 20
Οχι τύπε, μελαχρινή, σκίνι, με κοντό μαλλί και τατούΗ Ισμήνη είναι μια μικρούλα 19-25, ξανθία, αφρατούλα, όχι χοντρή, με πεταχτό κολαράκι από τον Γέρακα;;
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Ρωτώ γιατί καλώς ή κακώς δε εχω καταφέρει να διαβάσω καποια κριτική για αυτήν και σκεφτηκα να ρωτησω για να μη παρω γουρούνι στο σακί.Σε λαθος νγμα το εβαλες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχουν γραφτει παρα πολλα
οποιος επυθυμει μπορει να απαντήσει και με pm αν δεν επιθυμει δημοσια.
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.620
- Πόντοι
- 29.667
Στο nuru και στο jacuzzi μέχρι που προχωράνε τα κορίτσια;;;Καλησπερα και καλη εβδομαδα με υγεια κ χαρα
η στο WHATS UP του
VIBER 6980972778
Είναι μια αδιάφορη κυρία άνω των 50ετων με 4 παιδιά...Πολύ κάτω του μετρίου το πρόσωπο της,καλό για την ηλικία της το σώμα της.Οι φωτό που ανεβάζει στις αγγελίες της δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα... βγαλμένες χρόνια πρίν με φουλ φίλτρο.Ρωτώ γιατί καλώς ή κακώς δε εχω καταφέρει να διαβάσω καποια κριτική για αυτήν και σκεφτηκα να ρωτησω για να μη παρω γουρούνι στο σακί.
οποιος επυθυμει μπορει να απαντήσει και με pm αν δεν επιθυμει δημοσια.
Μασάζ ξέρει και επίσης προσφέρει σεξ αβίαστα (το ειχε με 100€,τώρα το πήγε 120€)
Αυτά....Και πιο αντικειμενική κριτική δε θα βρεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63