Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Λοιπόν:

Deluxe: Όλες προχωράνε μέχρι χέρι. Μέτρια πράγματα γενικά, Χριστιάννα ψιλοξεχωρίζει. Joy πάνω κάτω τα ίδια με ακόμα πιο περιορισμένο αριθμό κοριτσιών.

Art: Μυρτώ Φούλ πρόγραμμα, μέτρια πράγματα.

Silk: Χεράκι όλες. Αλεξ καλό άτομο, μέτριο σώμα.

Velvet: Λένα Αφροδίτη(απουσιάζει αυτό τον καιρό) και Σαντρα καλαμάκι. Δεν ξέρω για μια Λύδια τπτ.

Senses: Βικτόρια πάει μέχρι τέλους. Τζώρτζια χεράκι και πιασίματα. Σόφι χεράκι.

Άτικα: Δικοσμένες Ρούμπι Αθανασία μέτριο μασάζ μέχρι χέρι. Αναστασία και Χριστίνα καλαμάκι. Μάγδα (νέα) καλαμάκι και πιστεύω κ άλλα. Μαριαννα στα ΔΕΝ.

Βιπ: Όλες όλα. αλλά περίεργο γραφείο….

Για οσμόσε ή για Αριαδνη δεν γράφω, είναι ξεκάθαρα στη cg κατηγορία.

Θα ήθελα αν κάποιος έχει νέα για την Ηρώ που ήταν παλιά στο Βελβετ και τη Ζωή του βίπ, θα εκτιμούσα ένα pm. Ευχαριστώ!
Από deluxe μια Μαρία μελαχρινή τι λέει;
Η φωτό που στέλνουν δεν καταλαβαίνεις και πολλά

Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
273
Πόντοι
20
ΠΡΟΣΟΧΗ

συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα μου ετυχε σημερα και οφειλω να το αναφερω, παιρνω γενικα μασαζ απο γραφεια τυπου velvet, lotus, deluxe, καμια φορα vip κλπ.
Ελα που ειχα την φαεινη ιδεα επειδη μου γυαλισε μια και νομιζα πως ηταν καποια που ειχα παρει παλια απο ενα αλλο γραφειο και πηρα osmose!!
Μπαινει η κοπελα πρωτη εντυπωση μηδεν, καμια σχεση με την φωτο (1ο φαουλ), λεω νταξει προχωραμε.
Παει για μασαζ η κοπελα και δεν πλενει καν τα χερια της (2ο φαουλ). Ξαπλωνει στο κρεβατι πριν καν απο εμενα εμφανως ζητωντας να προχωρησουμε απευθειας στα εξτρα (3ο φαουλ) και μου βγαζει τιμοκαταλαγο- δεν απανταω καν και ξαπλωνω μπρουμυτα για να μου κανει μασαζ .
Μου κανει μασαζ με χρονομετρο 7 λεπτα και μου λεει γυρνα!?!?!?! (4ο φαουλ)
Γυρναω και μου λεει τι θες να κανω? Της λεω μασαζ θελω και ειναι 1 ωρα, μου εχεις κανει μονο 7 λεπτα. Συνεχιζει ενα αθλιο χαιδεμα με το ενα χερι στην περιοχη και μετα απο 10 λεπτα μου λεει παλι για εξτρα (5ο φαουλ). Της κανω κοπελια εγω πληρωσα μασαζ και επειδη παιρνω παρα πολλα χρονια ξερω πως ειναι το μασαζ. και μου λεει "δεν ξερω μασαζ". ε και της λεω τοτε τι κανεις εδω περα, μασαζ πληρωσα να ερθει και εσυ δεν ξερεις καν.
Για να μην πολυλογω αυτο κρατησε ενα 5λεπτο και της λεω αστο (στα 20 λεπτα), θα σου πληρωσω 30ευρω (που κανονικα επερεπε 25) αντι για 50 και φευγεις.
Και μου λεει οχι θα πληρωσεις 50 και αμεσως με απειλησε οτι αν δεν πληρωσω 50 θα παρει τηλ καποιον να ανεβει (?!?!?). Της λεω το γραφειο ειναι υπευθυνο οχι ο καποιος και μου λεει "εγω κανω κουμαντο εδω οχι το γραφειο και θα με πληρωσεις 50".Νευριασα, της εδωσα 50 και την εστειλα....
Παιδια πολυ προσοχη και μακρια, ειναι επικινδυνα αυτα τα μονοπατια.
Προτιμηστε τα σοβαρα γραφεια.
Τους εστειλα μηνυμα και με εβγαλαν ψευτη και οταν ζητησα σοβαρη απαντηση με αφησαν στο διαβαστηκε.

Force58

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
720
Πόντοι
81
ΠΡΟΣΟΧΗ

συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα μου ετυχε σημερα και οφειλω να το αναφερω, παιρνω γενικα μασαζ απο γραφεια τυπου velvet, lotus, deluxe, καμια φορα vip κλπ.
Ελα που ειχα την φαεινη ιδεα επειδη μου γυαλισε μια και νομιζα πως ηταν καποια που ειχα παρει παλια απο ενα αλλο γραφειο και πηρα osmose!!
Μπαινει η κοπελα πρωτη εντυπωση μηδεν, καμια σχεση με την φωτο (1ο φαουλ), λεω νταξει προχωραμε.
Παει για μασαζ η κοπελα και δεν πλενει καν τα χερια της (2ο φαουλ). Ξαπλωνει στο κρεβατι πριν καν απο εμενα εμφανως ζητωντας να προχωρησουμε απευθειας στα εξτρα (3ο φαουλ) και μου βγαζει τιμοκαταλαγο- δεν απανταω καν και ξαπλωνω μπρουμυτα για να μου κανει μασαζ .
Γυρναω και μου λεει τι θες να κανω? Της λεω μασαζ θελω και ειναι 1 ωρα, μου εχεις κανει μονο 7 λεπτα. Συνεχιζει ενα αθλιο χαιδεμα με το ενα χερι στην περιοχη και μετα απο 10 λεπτα μου λεει παλι για εξτρα (5ο φαουλ). Της κανω κοπελια εγω πληρωσα μασαζ και επειδη παιρνω παρα πολλα χρονια ξερω πως ειναι το μασαζ. και μου λεει "δεν ξερω μασαζ". ε και της λεω τοτε τι κανεις εδω περα, μασαζ πληρωσα να ερθει και εσυ δεν ξερεις καν.
Για να μην πολυλογω αυτο κρατησε ενα 5λεπτο και της λεω αστο (στα 20 λεπτα), θα σου πληρωσω 30ευρω (που κανονικα επερεπε 25) αντι για 50 και φευγεις.
Και μου λεει οχι θα πληρωσεις 50 και αμεσως με απειλησε οτι αν δεν πληρωσω 50 θα παρει τηλ καποιον να ανεβει (?!?!?). Της λεω το γραφειο ειναι υπευθυνο οχι ο καποιος και μου λεει "εγω κανω κουμαντο εδω οχι το γραφειο και θα με πληρωσεις 50".Νευριασα, της εδωσα 50 και την εστειλα....
Τους εστειλα μηνυμα και με εβγαλαν ψευτη και οταν ζητησα σοβαρη απαντηση με αφησαν στο διαβαστηκε.
Φιλε λυπαμαι για αυτο που διαβαζω, αυτο ειναι ποινικο και αν δεν εχεις κατι που μπορει να σε εκβιασει, αξιζε πραγματικα να το πας παρακατω
Ας πουμε " μια χαρα κοπελα μου παμε να τον βρουμε μαζι το κυριο κατω " και να ενημερωσεις αστυνομια. Ελεος το καθε πουτανακι να απειλει κιολας οτι θα μας κανει ντα

aframan

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Like
86
Πόντοι
0
Αν μπορεί κάποιος ένα τηλ από Ζωή κρητικιά που ήταν παλιά βίπ και Ηρώ που ήταν βελβετ θα το εκτιμούσα! Ευχαριστω

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Λοιπόν:

Deluxe: Όλες προχωράνε μέχρι χέρι. Μέτρια πράγματα γενικά, Χριστιάννα ψιλοξεχωρίζει. Joy πάνω κάτω τα ίδια με ακόμα πιο περιορισμένο αριθμό κοριτσιών.

Art: Μυρτώ Φούλ πρόγραμμα, μέτρια πράγματα.

Silk: Χεράκι όλες. Αλεξ καλό άτομο, μέτριο σώμα.

Velvet: Λένα Αφροδίτη(απουσιάζει αυτό τον καιρό) και Σαντρα καλαμάκι. Δεν ξέρω για μια Λύδια τπτ.

Senses: Βικτόρια πάει μέχρι τέλους. Τζώρτζια χεράκι και πιασίματα. Σόφι χεράκι.

Άτικα: Δικοσμένες Ρούμπι Αθανασία μέτριο μασάζ μέχρι χέρι. Αναστασία και Χριστίνα καλαμάκι. Μάγδα (νέα) καλαμάκι και πιστεύω κ άλλα. Μαριαννα στα ΔΕΝ.

Βιπ: Όλες όλα. αλλά περίεργο γραφείο….

Για οσμόσε ή για Αριαδνη δεν γράφω, είναι ξεκάθαρα στη cg κατηγορία.

Θα ήθελα αν κάποιος έχει νέα για την Ηρώ που ήταν παλιά στο Βελβετ και τη Ζωή του βίπ, θα εκτιμούσα ένα pm. Ευχαριστώ!
Φιλαρακι χαιρεται..η αλεξ κανει χερακι?εμενα μ εδωσε τν εντυπωση οτι ειναι επαγγελματιας κ δε κανει τπτ..μν μπρουμητα με εκα ε

inprivate

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Κριτικές
15
Like
778
Πόντοι
311
ΠΡΟΣΟΧΗ

Μακριά από τέτοια και γενικά από ανόητες τέτοιου είδους

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
319
Πόντοι
21
Φιλαρακι χαιρεται..η αλεξ κανει χερακι?εμενα μ εδωσε τν εντυπωση οτι ειναι επαγγελματιας κ δε κανει τπτ..μν μπρουμητα με εκα ε
Και εγώ θα ήθελα να ξέρω για Άλεξ (Silk)... στο παρελθόν εμένα τίποτα.
Επίσης σήμερα μου έστειλαν ένα δυναμίτη με το όνομα Μαριάννα, ξέρεις κάποιος τι παίζει ;

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
Φιλε λυπαμαι για αυτο που διαβαζω, αυτο ειναι ποινικο και αν δεν εχεις κατι που μπορει να σε εκβιασει, αξιζε πραγματικα να το πας παρακατω
Ας πουμε " μια χαρα κοπελα μου παμε να τον βρουμε μαζι το κυριο κατω " και να ενημερωσεις αστυνομια. Ελεος το καθε πουτανακι να απειλει κιολας οτι θα μας κανει ντα
Εγώ στη θέση του θα έκανα το εξής. Μόλις έλεγε ότι θα ανέβει κάποιος θα της έλεγα μισό λεπτό να πάρω την αστυνομία και να ανεβούμε παρέα μαζί να το λύσουμε το θέμα και να καλούσε επιτόπου την αστυνομία να δω το πουτανάκι μετά τι θα έκανε

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.100
Πόντοι
81
Καλησπέρα στην παρέα
Θα ήθελα να ρωτήσω για τις υπηρεσίες του galaxy μασάζ στο παλεο Φάληρο
Τελικά κάνει εχτρα; Φραπέ;
Ή είναι σκέτο μασάζ;
Ευχαριστώ πολύ

Christzo

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2022
Like
162
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, σε ποιο γραφείο πήγε η Ίριδα, γνωρίζει κάνεις;

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Καλησπερα στην ομαδα! Ειχα να μπω καιρο αλλα βλεπω δεν εχω χασει κατι ενδιαφερον. Παμε λοιπον, μηπως αυτα που γραψω βοηθησουν καποιον:

1. Αλεξ silk και χερακι σε μενα οχι αν και εχω να δοκιμασω καιρο. Μου φανηκε αρκετα παρθενοπιπιτσα ομως και μη και μου

2. Η ιριδα ειναι στο empire / crystal

3. Η χαρά του empire δεν εχει καμια σχεση με τις φωτογραφιες. Ειναι μια πολυ καθημερινη κοπελα με κιλακια, η οποια φτανει μεχρι χερι στην καλυτερη. Ευγενικη - μεχρι εκει.

4. Απο deluxe μακραν η πιο ομορφη ειναι η Σοφια απο την κολομβια αλλα απο συννενοηση μπουζουκι. Ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα ουτε τιποτα. Προς οσμοσε υπηρεσιες. Μαρθα πολυ ευγενικη και εξαιρετικο καλαμακι, βικτωρια οπως εχω ξαναγραψει μεχρι χερι.

5. Μιλανα πρωην deluxe τωρα ειναι στο royal. Εμενα μου αρεσει πολυ η εμπειρια αλλα νομιζω εχει κοψει τα εξτρα. Τελευταια φορα μονο χερι ενω προηγουμενως το καλαμακι ηταν απολαυση. Κατερινα απο το ιδιο γραφειο απο εμενα ειναι οχι. Ειναι ψυχρη και απομακρη και τιποτα ιδιαιτερο απο εμφανιση. Μαρια royal επισης osmose κατασταση δεν ξαναπαιρνω με τιποτα.

5. Κατερινα new entry στο senses δεν προχωρησε με μενα καθολου ουτε χερακι. Μαλλον ειναι στα Δεν.

6. Ανδρομαχη απο joy δεν ξερω αν σταματησε γιατι την ειδα πριν δυο μηνες και ελεγε οτι θα σταματησει απο τοτε. Δυνατο σερβις ομως και ομορφουλα.

7. Η ειρηνη που ρωταει ο pipis μου εκοψε την επικοινωνια οταν με ρωτησε απο που την βρηκα και της ειπα απο εδω. Σορυ δεν ηξερα να πω το συνθηματικο… αλλα και να το ελεγα με τετοιο υφος μαλλον δεν θελει πελατεια τουλαχιστον απο το bou.

8. Ρεα απο your και ενιοτε deluxe παλια γνωστη που εχει περασει απο πολλα γραφεια τυπου empire. Πιο μεγαλη σε ηλικια και περιεργη συμπεριφορα. Φτανει μεχρι χερι και αυτο αγγαρεια. Δεν κροτεινω με τιποτα.

Εχω σταμπαρει μια κωσταντινα στο joy, καθως επισης Αννα μαρια απο πριβέ - vip.

Οποια πληροφορια εχετε για αλλα γραφεια ή για τις παραπανω καντε ενα κοπο να μου στειλετε ενημερωση ειτε μαζικη ειτε σε πμ.

Ελπιζω να βοηθησα.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Πολυ καλες οι ενημερωσεις,αλλα γραψτε και μια περιγραφη κοπέλας.

Αν ειναι να προχωραει και να ερθει καμια φωκια,τοτε ειναι αχρηστο.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Ξέρει κανείς κάτι;

Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
273
Πόντοι
20
Ενημέρωση από καταδρομικές τελευταίων μηνών (Δώστε ενημερώσεις γαιτι χανόμαστε!)

Senses massage:

Τζώρτζια, Σοφια: μασαζ κατω του μετριου, απο χρονικη διαρκεια οκ, συνεχιζει με χερι σκετο χωρις πολλες προοπτικες
Κλεοπατρα: καμια σχεση με την φωτο απο κοντα, δεν ασχοληθηκα για κατι παραπανω, αλλα λογικα κανει
Κωνσταντινα,Βικτωρια: ακριβως τα ιδια με τζώρτζια μονο που κανει λιγοτερο μασαζ, αλλα συμπαθητικη και ισως παει φουλ
Κατερινα, Μαργαριτα και Ριτα στα ΔΕΝ, αν ξερει καποιος κατι παραπανω pm

VIP:

ειχαμε επιστροφη Ισμηνης, γνωστο αρπακτικο που κανει την κλασικη μεθοδο οπου δεν ενημερωνει για τιμη και μετα ζηταει ακραια ποσα, μην μπειτε καν στον κοπο

Deluxe:

Μαρια: Καμια εντελως σχεση με την φωτο, προχωραει καλαμακι αλλα δεν το αξιζει. Μασαζ ανω του μετριου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom