Καλησπερα στην ομαδα! Ειχα να μπω καιρο αλλα βλεπω δεν εχω χασει κατι ενδιαφερον. Παμε λοιπον, μηπως αυτα που γραψω βοηθησουν καποιον:
1. Αλεξ silk και χερακι σε μενα οχι αν και εχω να δοκιμασω καιρο. Μου φανηκε αρκετα παρθενοπιπιτσα ομως και μη και μου
2. Η ιριδα ειναι στο empire / crystal
3. Η χαρά του empire δεν εχει καμια σχεση με τις φωτογραφιες. Ειναι μια πολυ καθημερινη κοπελα με κιλακια, η οποια φτανει μεχρι χερι στην καλυτερη. Ευγενικη - μεχρι εκει.
4. Απο deluxe μακραν η πιο ομορφη ειναι η Σοφια απο την κολομβια αλλα απο συννενοηση μπουζουκι. Ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα ουτε τιποτα. Προς οσμοσε υπηρεσιες. Μαρθα πολυ ευγενικη και εξαιρετικο καλαμακι, βικτωρια οπως εχω ξαναγραψει μεχρι χερι.
5. Μιλανα πρωην deluxe τωρα ειναι στο royal. Εμενα μου αρεσει πολυ η εμπειρια αλλα νομιζω εχει κοψει τα εξτρα. Τελευταια φορα μονο χερι ενω προηγουμενως το καλαμακι ηταν απολαυση. Κατερινα απο το ιδιο γραφειο απο εμενα ειναι οχι. Ειναι ψυχρη και απομακρη και τιποτα ιδιαιτερο απο εμφανιση. Μαρια royal επισης osmose κατασταση δεν ξαναπαιρνω με τιποτα.
5. Κατερινα new entry στο senses δεν προχωρησε με μενα καθολου ουτε χερακι. Μαλλον ειναι στα Δεν.
6. Ανδρομαχη απο joy δεν ξερω αν σταματησε γιατι την ειδα πριν δυο μηνες και ελεγε οτι θα σταματησει απο τοτε. Δυνατο σερβις ομως και ομορφουλα.
7. Η ειρηνη που ρωταει ο pipis μου εκοψε την επικοινωνια οταν με ρωτησε απο που την βρηκα και της ειπα απο εδω. Σορυ δεν ηξερα να πω το συνθηματικο… αλλα και να το ελεγα με τετοιο υφος μαλλον δεν θελει πελατεια τουλαχιστον απο το bou.
8. Ρεα απο your και ενιοτε deluxe παλια γνωστη που εχει περασει απο πολλα γραφεια τυπου empire. Πιο μεγαλη σε ηλικια και περιεργη συμπεριφορα. Φτανει μεχρι χερι και αυτο αγγαρεια. Δεν κροτεινω με τιποτα.
Εχω σταμπαρει μια κωσταντινα στο joy, καθως επισης Αννα μαρια απο πριβέ - vip.
Οποια πληροφορια εχετε για αλλα γραφεια ή για τις παραπανω καντε ενα κοπο να μου στειλετε ενημερωση ειτε μαζικη ειτε σε πμ.
Ελπιζω να βοηθησα.