Εμπειρια απο crystal massage προσφατα με καποια Αρτεμη. Ψιλο-απογοητευση. Παλιοτερα ειχα δοκιμασει καποια Ηλεκτρα απο εκει για body to body και τα πραγματα ηταν τιμια. Αυτη τη φορα ηταν φολα. Καταρχας ζητησα κοπελα αδυνατη με ομορφο προσωπο. Πετυχαμε το προσωπο αλλα κατα τ αλλα ηταν χοντρουλα χωρις αυτογνωσια ( ειπε για τον εαυτο της "ε δεν ειμαι και φουλ αδυνατη" ενω πιο κοντα στην αληθεια θα ηταν αν ελεγε "ε, δεν ειμαι και φουλ γελαδα". ). Μετα, με το που σκαει μυτη, αρχιζει τον τιμοκαταλογο. Α, ρε ξυλικι που σας χρειαζεται εσας τα πουτανακια τριτης κατηγοριας. Περα της βασικης τιμης για το body to body (καπου κοντα στα 90 για μια ωρα) προσθετε 20 ευρω για καθε εξτρα μαλακια. 20 μασαζ χωρις μαγιο + 20 ευρω για φραπε +20 για πιπα + 20 για πιπα χωρις προφυλακτιο + 20 για να μπει στο τζακουζι + + + . Ικανη την ειχα να μου χρεωνει +20 ευρω γισ καθε σταγονα σπερμα που θα εβγαζα και +20 η γευση ηταν αλ.υτη και οχι γλυκια. Να μην τα πολυλογω εφτασε κοντα στα 200 για ενα σερβις που στα μασατζιδικα το βρισκεις στα 100 ευρω απο πολυ πιο ωραια και δοκιμασμενα πλασματακια. Ειπε οτι κανει και φουλ προγραμμα, αλλα δεν τολμησα καν να ρωτησω , αν και για την πλακα μου θα επρεπε. Οταν της ειπα οτι ειναι καπως τσιμπιμενα τα πραγματα, μου απαντησε: "ε, δεν παιρνεις και σακι με πατατες". Η σωστη απαντηση μου θα επρεπε να ηταν :" ναι, αλλα εδω το παιρνω χωρις πατατες", αλλα ειμαι ευγενικουλης και δεν ειπα τιποτα. Τελος παντων, προχωρησα στο βασικο προγραμμα με εκτονωση. Απο μασαζ δεν εχει ιδεα. Στο φραπε ηταν ανω του μεσου ορου, αλλα τιποτα σπεσιαλ. Συμπερασμα: αυτα τα μασαζ στο σπιτι με σεξ ειναι στην κυριολεξια ρουλετα. Μαλλον θα πρεπει να ειμαι πιο αυστηρος και να τις στελνω πισω ή να ειμια πιο ξεκαθαρος με τις τηλεφωνητριες που κλεινω το ραντεβου