kostasss26
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
Δες στο Whatsapp το "στορυ" στοην επαφή του deluxe. Την έχουν ανεβάσει πριν λιγοΑνδρομάχη; δεν το έχω ξαναδεί κάπου το όνομα
Δες στο Whatsapp το "στορυ" στοην επαφή του deluxe. Την έχουν ανεβάσει πριν λιγοΑνδρομάχη; δεν το έχω ξαναδεί κάπου το όνομα
θα γίνει μάχη με την ανδρομάχη ρε τι κανονι είναι αυτό;Δες στο Whatsapp το "στορυ" στοην επαφή του deluxe. Την έχουν ανεβάσει πριν λιγο
καμια παρεξηγηση φιλε μου. εμπειριες μοιραζομαστε.Φίλε πασαληματα κάνει δεν έχει καμία τεχνική μασάζ! Δε λέω ότι κοροϊδεύεις αλλά η κοπέλα δεν είναι για δεύτερη φορά αυτή είναι η γνώμη μου! Και συγνώμη αν σε εθιξα
Και πολλά είναι αυτά που ζητάει και γενικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,προσωπική άποψη πάντα εκφράζω.Εννοείς θέλει πολλά γι αυτό που προσφέρει?
δε4ν την εχω συναντησει. Στις φωτο φαινεται με πιασιματα παντωςΚαι πολλά είναι αυτά που ζητάει και γενικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,προσωπική άποψη πάντα εκφράζω.
Να την ανεβάσεις φίλε μου.! γιατί όλο κρατιόμαστε και κρατιόμαστε και είμαστε ευγενικοί και γι’ αυτό κάνουν ότι γουστάρουν. Για να βγάλουμε στη φόρα τις συμπεριφορές τους και να σφίξουν λίγο οι κώλοι.!Καλησπεριζω μετά από πολύ καιρό την ομαδάρα του bou .. Σημερινή επικοινωνία με secret massage, τραγική σημερινή επικοινωνία...Αγενεστατοι,ζήτησαν να προπληρωσω με μετρητά η κάρτα το μισό ραντεβού (δλδ 30€ )...και αφού αρνήθηκα φυσικά μου έδωσαν και μια ευχή.Αναρωτιεμαι υπάρχουν άτομα που ενδιδουν σε τέτοιες απαιτήσεις;Και μη βγει κανείς να ρωτήσει αν ήμουν εγώ ευγενικός γιατι θα ανεβάσω την επικοινωνία και δε θα τους ξεπλένει τίποτα.
Απλά μαύρο στο secret!Να την ανεβάσεις φίλε μου.! γιατί όλο κρατιόμαστε και κρατιόμαστε και είμαστε ευγενικοί και γι’ αυτό κάνουν ότι γουστάρουν. Για να βγάλουμε στη φόρα τις συμπεριφορές τους και να σφίξουν λίγο οι κώλοι.!
Επειδή είμαι και εγώ αδιάβαστος, μπορείς να με κατατοπισεις για περαιτέρω πληροφορίες!!!Αδιάβαστος!!!
ενδιαφερομαι κι εγω για τη συγκεκριμενη..αν εχει καποιος εμπειρια ας μας πει λεπτομερειες(δημοσια ή πμ)κλειω απο deluxe προχωραει εντελει μετα το body & body?αν ναι, κοστος-εμπειρια?
Δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχει νήμα εδώ και έχουν ειπωθεί διάφορα. Έχω ακούσει για όμορφο πρόσωπο αλλά έχει λίγο περιφέρεια στην μέση. Έχει και ινστα και fb για φωτό να σχηματίσεις μια άποψηΕπειδή είμαι και εγώ αδιάβαστος, μπορείς να με κατατοπισεις για περαιτέρω πληροφορίες!!!
Τα έχουμε πει αυτά! Ναι προχωράει κόστος 130!ενδιαφερομαι κι εγω για τη συγκεκριμενη..αν εχει καποιος εμπειρια ας μας πει λεπτομερειες(δημοσια ή πμ)
κλειω απο deluxe προχωραει εντελει μετα το body & body?αν ναι, κοστος-εμπειρια?
Όσο υπάρχουν μαλακές θα υπάρχουν και αυτά τα κολογραφεια! Όπως και το VIP άλλο κολοχανειο κι αυτό!!!να προπληρώσεις ?????? Ρε άντε γαμηθητε πες τουςΚαλησπεριζω μετά από πολύ καιρό την ομαδάρα του bou .. Σημερινή επικοινωνία με secret massage, τραγική σημερινή επικοινωνία...Αγενεστατοι,ζήτησαν να προπληρωσω με μετρητά η κάρτα το μισό ραντεβού (δλδ 30€ )...και αφού αρνήθηκα φυσικά μου έδωσαν και μια ευχή.Αναρωτιεμαι υπάρχουν άτομα που ενδιδουν σε τέτοιες απαιτήσεις;Και μη βγει κανείς να ρωτήσει αν ήμουν εγώ ευγενικός γιατι θα ανεβάσω την επικοινωνία και δε θα τους ξεπλένει τίποτα.
που τα χουμε πει ρε μαστορα?εκανα search name μη νομιζεις οτι λουφαραΤα έχουμε πει αυτά! Ναι προχωράει κόστος 130!
Με το ρε μάστορα δε πας πουθενά!μάθε να γράφεις και μετά θα πάρεις και πληροφορίεςπου τα χουμε πει ρε μαστορα?εκανα search name μη νομιζεις οτι λουφαρα