Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Στο ινστα δν απανταει ερρικο...τ τηλ τηε τ δινεις η εισαι τπτ φυσιολογικος?Μου το χε δωσει τι να σου πω τωρα αν δεν απανταει
Στο ινστα δν απανταει ερρικο...τ τηλ τηε τ δινεις η εισαι τπτ φυσιολογικος?Μου το χε δωσει τι να σου πω τωρα αν δεν απανταει
Και λέει δεν προσφέρει και τρώω ξύλο αχαχαχχα, έγινε θα την πω! Ξέρουμε κόστος ; Σε ευχαριστώΠροσφέρει φραπέ,είναι σίγουρο... προχώρα!!!
Ωραιο ακουγεται σαν backstage της sirinaΜπράβο μωρό ωραία προσφορά... ο άλλος αφηνίασε από πάνω, σκίζει τα ιμάτιά του κ ωρύεται κλαίω έτσι δεν υπάρχει.. κι άλλος λέει μηδέν εξυπηρέτηση ρε...
Έχω κλάψει Όσο δεν υπάρχει.. εσύ Ερρίκο επειδή είσαι ο Ερρίκος παίρνεις ίριδα κ πάνω στο καλό εκεί που δεν το περιμένεις σκάω μύτη κ εγώ δώρο Ξεκόλλα.... Δεν πουλάμε χαρίζουμε Έλα πάρε πάρε... και στείλε και καμία ιδέα για να πάω Πάσχα γιατί δεν την παλεύω
Κάποιο μέλος είχε γράψει εδώ για διπλό με μια φίλη της μελαχρινή με φραπέ και κόστος 80 ευρώ .Είναι σίγουρο ότι προσφέρει φραπε; Μην την πω κάτι και φάμε κανένα ξύλο
αυτα ειναι γοσυτα... αλλα το εχει...''... κοπελα μπορει να ειναι γεματη αλλα δεν παιζεται...'' αλλά και δεν βλέπεται ξέχασες να πεις ,σαν τύπος όμως είναι οκ.
Σε ποιο μερος το εχει; Στο μασαζ η στο δευτερο ;αυτα ειναι γοσυτα... αλλα το εχει...
Ερρίκο λες να είναι σαν την Amanda που γαμαγαμε τότε στα Studio στο Γκάζι ?? λες να είναι σαν Amanda στο δεύτερο μέρος ....Σε ποιο μερος το εχει; Στο μασαζ η στο δευτερο ;
Και στα δυο.. Κυρίως στην μετάβαση από το ένα στο αλλοΣε ποιο μερος το εχει; Στο μασαζ η στο δευτερο ;
στειλε dm ενδιαφερομαι πολυΕγώ ξέρω!
Θα μπορούσες να μου πεις πληροφορίες?Ναι φίλε εγώ έχω επαφές μαζί της.
Γεια σου Τέα. Σου είχα στειλει πμ.. Αλλα μάλλον δεν τα διαβάζεις✨️Προσφορά Εορταστική✨️
DIAMONDS MASSAGE THERAPY ATHENS
Ισχύει από
03/04-12/04
Μόνο με κρατήσεις τελευταία στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.
⏰️Ώρες λειτουργίας γραφείου καθημερινά Δευτέρα έως Σάββατο
11:00-01:00
Κυριακή κλειστά
Όλα τα πρωινά ραντεβού κλείνονται μόνο από την προηγούμενη μέρα.
Δευτέρα πρωί με το άνοιγμα του τηλεφωνικού κέντρου ξεκινούν οι κρατήσεις των ραντεβού της εβδομάδας
(13/04-18/04
Το γραφείο θα παραμείνει κλειστό)
Πληροφορίες:
Θεραπεία/υπηρεσία:
Μέσα σε μία συνεδρία μασάζ περιλαμβάνονται όλα τα παρακάτω:
Chair dance before the session &
Μασάζ σώμα με σώμα γυμνό/Nuru &
Body to body massage/Nuru γυμνό.
Geisha services shower with the client γυμνό &
barefoot ashiatsu massage therapy &
Edging & Orgasm Control Techniques
jacuzzi massage therapy &
Shower with the client after the session
Κόστος συνεδρίας
Τα έξτρα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή
60'/90€
90'/110€
120'/130€
Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται τα έξτρα όσες φορές επιθυμεί ο πελάτης
Blowjob
Handjob
Footjob
Δεν απαντάμε σε απόκρυψη
Η επικοινωνία μόνο με γραπτό σας μήνυμα στο Viber
VIBER MESSAGE
6979398952
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, πολύ καύλα, έρωτα ,αγάπη, επαφή ,φροντίδα, αληθινούς ανθρώπους.
καλησπέραΓεια σου Τέα. Σου είχα στειλει πμ.. Αλλα μάλλον δεν τα διαβάζεις
πλάσμα μου!!!Παρθενική εμπειρία με το γραφείο της Τεας και συγκεκριμένα με Ιριδα. Πολύ καλο πρόγραμμα και μεταβαση απο το κομμάτι του μασαζ στο πιο ερωτικό/αισθησιακό.Εκτονωση με αγαπημένο footjob και εν συνεχεία στοματικό. Ομορφη κοπελα αν και λιγο παραπάνω αδυνατη για τα γούστα μου εμφανισιακά . Παρολα αυτα το κατέχει και φαίνεται ότι έχει εκπαιδευτεί σωστα σε καθε μέρος του προγράμματος.. Νομίζω οτι αξιζε και η προσφορά των τελευταίων ημερών για οποιον προλαβε να δοκιμάσει