Nikaiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2018
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Αδέρφια! Ξέρει κανείς για Νάταλι από your massage τίποτα;;;κάνει μόνο μασάζ η έχει και παραπάνω πράγματα;
Μπράβο μωρό ωραία προσφορά... ο άλλος αφηνίασε από πάνω, σκίζει τα ιμάτιά του κ ωρύεται κλαίω έτσι δεν υπάρχει.. κι άλλος λέει μηδέν εξυπηρέτηση ρε...Μπραβο μωρο ωραια προσφορα
Μονο η ιριδα ειναι μεσα η και εσυ ;
Εσύ έχεις έκπτωση και δωρεάν το έξτρα έτσι γιατί γουστάρω κ μπορώ...Αφού σου είναι αδιάφορο άσε εμάς που ψωνίζουμε συνέχεια να ασχολούμαστε! Εδώ μέσα φίλε ψάχνουμε να βρούμε κάτι αξιόλογο! Οι απόψεις μερικών που μόνο σχολιάζουν χωρίς καμία κριτική και βοήθεια προς τα μέλη και εμένα μου είναι όλοι τους παγερά αδιάφοροι!
Μεχρι φραπε παειΞέρουμε κάτι για αυτή?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Με κόστος?Μεχρι φραπε παει
Στο τηλ μιλησα μαζι της δεν ασχολήθηκα γιατι θελω πιπα τουλαχιστονΜε κόστος?
Νομίζω έχει κ μια φίληΞέρουμε κάτι για αυτή?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ναι μωρέ εντάξει!!! Ξέρεις πόσες το έχουν πει αυτό! Και μόλις μυριστουν χρήμα ακόμα και κομοδίνα τους βάζεις στο κωλοΜεχρι φραπε παει
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτόΝαι μωρέ εντάξει!!! Ξέρεις πόσες το έχουν πει αυτό! Και μόλις μυριστουν χρήμα ακόμα και κομοδίνα τους βάζεις στο κωλο
μας δουλευεις ρε φιλαρακι
αυτη ειναι καρναβαλι , εχει κανει το μπου
παζαρι με προσφορες
μας εχει πρηξει τα συκοτια
παπατζα κ ιστορια ειναι η τυπισσα
αλλη στελνει κ αλλη ερχεται απο κοντα με το φωτοσοπ
κ μετα βγαινει κ απο πανω η πουλαει τρελιτσα
εκτος αν ειστε φαν των granny
παο πασο μυστες
ζηταω χιλια συγγνωμη δεν το ηξερα καθολου, ουτε εχω βρεθει μαζι τηs. Μπραβο σου για την ενημερωσημας δουλευεις ρε φιλαρακι
αυτη ειναι καρναβαλι , εχει κανει το μπου
παζαρι με προσφορες
μας εχει πρηξει τα συκοτια
παπατζα κ ιστορια ειναι η τυπισσα
αλλη στελνει κ αλλη ερχεται απο κοντα με το φωτοσοπ
κ μετα βγαινει κ απο πανω η πουλαει τρελιτσα
εκτος αν ειστε φαν των granny
παο πασο μυστες
Οκ πηγαινε δως της κανα 500 αρικο και βαλτης και το πολυελαιο στο κωλοΝαι μωρέ εντάξει!!! Ξέρεις πόσες το έχουν πει αυτό! Και μόλις μυριστουν χρήμα ακόμα και κομοδίνα τους βάζεις στο κωλο
Αυτό κατάλαβες?????Οκ πηγαινε δως της κανα 500 αρικο και βαλτης και το πολυελαιο στο κωλο
Τ τηλ της που τ βρηκςς μαν μ?γτ στ ινστα σν απανταειΣτο τηλ μιλησα μαζι της δεν ασχολήθηκα γιατι θελω πιπα τουλαχιστον
Τ τηλ της που τ βρηκςς μαν μ?γτ στ ινστα σν απανταει
Μου το χε δωσει τι να σου πω τωρα αν δεν απανταειΤ τηλ της που τ βρηκςς μαν μ?γτ στ ινστα σν απανταει
Μεχρι φραπε παει
Προσφέρει φραπέ,είναι σίγουρο... προχώρα!!!Είναι σίγουρο ότι προσφέρει φραπε; Μην την πω κάτι και φάμε κανένα ξύλο
Δν απανταει ομωε στ ινσταα..πωε επικοινωνουμε αλλιως μαν μου?Προσφέρει φραπέ,είναι σίγουρο... προχώρα!!!