topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
130+60??? φοβερο ντιλ χαχαχαχΤα έχουμε πει αυτά! Ναι προχωράει κόστος 130!
130+60??? φοβερο ντιλ χαχαχαχΤα έχουμε πει αυτά! Ναι προχωράει κόστος 130!
Λογικα εννοεί σύνολο 130...130+60??? φοβερο ντιλ χαχαχαχ
Ναι μασαζακι και έξτρα περιποίηση σε ξενοδοχειο Από 80 έως 130 είναι τα προγραμματάκια μια ωριτσαφιλε δυσκολο γιατι αλλος φιλος μου εχει πει οτι του εκανε απλως b2b και του ζητησε +60!!
Και εγώ την πάτησα γιατί δεν ξεκαθάρισα από πριν τιμές! B2b και πίπα και τελείωμα στις βυζάρες της αλλά ζήτησε 130!!!!! Απλά ξεκαθαριστε από πριν τιμές αν χρεώνει το b2b έξτρα καλύτερα μην το κάνετε.φιλε δυσκολο γιατι αλλος φιλος μου εχει πει οτι του εκανε απλως b2b και του ζητησε +60!!
χαλαρωσε ρε χατζηνικολαου ρεπορτερΜε το ρε μάστορα δε πας πουθενά!μάθε να γράφεις και μετά θα πάρεις και πληροφορίες
Βασίλη εσύ λες για Δαναη αλλά το ποστ αναφέρεται για Κλειώ από ντελουξ νομίζωΝαι μασαζακι και έξτρα περιποίηση σε ξενοδοχειο Από 80 έως 130 είναι τα προγραμματάκια μια ωριτσα
Αυτή ήταν η απάντηση προς εμένα όταν ρώτησα πληροφορίες
Ε μάλλον έχεις δίκιοΒασίλη εσύ λες για Δαναη αλλά το ποστ αναφέρεται για Κλειώ από ντελουξ νομίζω
Σωστός ταίριαζε!!!Ε μάλλον έχεις δίκιο
Παράθεση στην παράθεση έχασα την μπάλα....ταίριαζε και το 130....
Δηλαδή + 60 πάει πολύ...Τα έχουμε πει αυτά! Ναι προχωράει κόστος 130!
Φιλε την έχεις δοκιμάσει μαζί με την μελαχρινή φίλη της; Βυζάρες σε άφησαν να πιάσεις όσο έπαιξε φραπές; Είναι τόσο μουναρα όσο φαίνεται στις φωτό;Προσφέρει φραπέ,είναι σίγουρο... προχώρα!!!
Εγώ ρε μάγκα ότι πειςχαλαρωσε ρε χατζηνικολαου ρεπορτερ
Diamonds Massage Therapy Athens.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Έχει καταντήσει το νήμα σκέτη κατασκοπεία και σκέτη παραπληροφόρηση διαβάζω ότι ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που γράφει το νήμαΠρος αυτόν που μου έστειλε μνμ το βράδυ από άγνωστο αριθμό(μιας και το secret το μπλοκαρα) : ψιτ μάγκα....μασάζ κάνω από πολύ συγκεκριμένα γραφεία και με πολύ συγκεκριμένα κορίτσια και γνωρίζω και τα αφεντικά αυτών των γραφείων, οπότε τα λεφτά μου ξέρω πολύ καλά που τα δίνω...Άσε τις εξυπνάδες για τους έξυπνους.
Υ.Γ προσέξτε παιδιά τι γράφετε και με ποιους μιλάτε εδώ μέσα..
Όλα μας αφορούν μπας και ξυπνήσουν κάποιοι και επιστρέψουν οι κοπέλες της διπλανής πόρτας και παράλληλε εξαφανιστούν τα call girls της κακιάς ώρας μασκαρεμένες μασέζ που υπάρχουν τώρα στα «γνωστά» sire…Έχει καταντήσει το νήμα σκέτη κατασκοπεία και σκέτη παραπληροφόρηση διαβάζω ότι ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που γράφει το νήμα
Και ποιο είναι το νήμα της;;;Δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχει νήμα εδώ και έχουν ειπωθεί διάφορα. Έχω ακούσει για όμορφο πρόσωπο αλλά έχει λίγο περιφέρεια στην μέση. Έχει και ινστα και fb για φωτό να σχηματίσεις μια άποψη
Και ποιο είναι το νήμα της;;;
Ινσταγκραμ και fb;;;
Ευχαριστώ αδερφέ!!!Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ευχαριστώ αδερφέ!!!
Το νήμα της ποιο είναι;;;