Antonis2310
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Ξέρει κανένας για το massagenow τι παίζει με όσες γράφουν nuru και b2b? Περιλαμβάνουν και έξτρα;
Εγώ ξέρω!Ξερει κανεις τι επεγινε η Ηρώ απο Βέλβετ;
Ναι φίλε εγώ έχω επαφές μαζί της.Ξερει κανεις τι επεγινε η Ηρώ απο Βέλβετ;
Καλησπέρα έχουμε Τιλ στηλεμου πρωσοπικο μινημαΣυναντηση με την ελενα την κομμωτρια απ το περιστερι.
Οι φωτο ειναι οντως παλιεςκαι επεξεργασμενες ,αν δεν εχετε προβλημα με την ηλικια ειναι κομπλε απο σεβις τα σπαει!!!!!
προσφερει απλο στα 50 με εκτονωση b2bστα 80με πιπα και φουλ στα 100.
Κορμι για την ηλικια της καλο βυζι 2.5αρι
Ξεκινησε αθλητικο αρκετα καλο κανει σε πλατη αυχενα ποδια διατασεις ολα αυτα με σωρουχα τα οποια βγαζει οταν περνα σρο ερωτικο κομματι που ειναι πολυ δυνατο .
Ξεκιναει με τριψιματα τα βυζια της απ τους προσαγωγους τ αρχιδια και ανεβαινει προς τα πανω αρκετα καυλωτικο εγκεφαλικο μασαζ.
Στη συνεχεια με γυρισε ανασκελα ετριβε το μουνι της πανω μου στο πουτσο, τ αρχιδια ,και συνεχισε με το να τριβει τηα βυζια της στο πουτσο κανει ισπανικη και κανει πολυ ωραια πιπα .
Γενικα κανει πολυ καλο παιχνιδι τριβει βυζια κωλο και μουνι πανω σου με τελειωσε με πιπα δε προλαβα να τη γαμησω .
κοστος 80 ευρω !!!!
Φίλε , Wikipedia είσαι...Φίλε xaris cy πήγαινε σελίδα 2150 του νήματος εκεί είναι η αγγελία της την έχει αναφέρει ο χρήστης Ερρίκος 77.Να είσαι καλά .
να σου στειλουμε καλυτερα κανένα λεξικό;Καλησπέρα έχουμε Τιλ στηλεμου πρωσοπικο μινημα
Να βρεθείτε να τον πάρεις από το χεράκι να τον πας για δοκιμήνα σου στειλουμε καλυτερα κανένα λεξικό;
Για εμενα μακρια… μπορει και χάπι τραβελερ …Καλησπερα σε ολους.καμμια αποψη για Σαντρα απο βελβετ;
Τι είναι τραβελι;Για εμενα μακρια… μπορει και χάπι τραβελερ …
Υπάρχει ακόμα η Χρυσαυγή?...μιλάμε η γκόμενα είναι αλλού!!!! Δε είναι καμιά μουναρα αλλά για μια φορά αξίζειχα χα χα αλλο επιπεδο η χρυσαυγη!!!!
Όμορφη εβδομαδα
να εχουμε πάντα με χαρά, υγεια , ευεξια !!
Απογείωσε τις αισθήσεις σου με τις θεσπεσιες, τονωτικές, χαλαρωτικες, full body oil massage shiatsu, Reiki, tandra συνεδριες με αρωματοθεραπεια!!
Αφεσου στην πανδαισία των ήχων της φύσης και τη μαγεία των αρωμάτων της γης.
Αποτοξινωσου με τη βοήθεια των ηχων της θάλασσας.
Χαλαρωσε και απολαυσε
Για ρβ επικοινωνείτε στο 6945392521
XPYΣAYΓH
CARUNA MASTER TEACHER
AROMATOTHERAPIST
TANDRA THERAPIST
Και σε μενα πριν ένα μήνα μαλακια είχατε κάνει!Αντί να ζητήσετε συγγνώμη μας λες ότι έχεις πτυχία και μπούρδες!!!μια φορά πήρα από σας και τα κάνατε μουνι όλα!!!!!Η συγκεκριμενη αρνητικη αναφορα εις βαρος της εταιρειας του VIP MASSAGE
ειναι προιον φαντασιας απο κακοβουλο μελος - πελατη
η αθεμιτου ανταγωνισμου ,
Το συμβαν το οποιο αναφερει το συγκεκριμενο μελος
δεν εγινε ποτε !
Οσον αφορα για τον ορο "τυπισσα" , ειμαι Πτυχιουχος
Αισθητικος και Spa Manager με μεγαλη επιτυχημένη προϋπηρεσία στο χώρο του επαγγελματικού μασάζ . Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την προτίμηση σας !
Άστο φίλε είναι εμπειρία ! Βάζει μουσική και σε όλο το μασαζ σου μιλάει ! Μετά έχει και καλό καλαμάκι! Για μια φορά αξίζει άκου που σου λεωκαποια φορα την ειχα πετυχει στο coffee island κοντα στο bill. Εκανα το σταυρο μου και ευχαριστησα το Θεο που δεν εκλεισα ποτε ραντεβου χαχαχαχχ
Να ενημερώσω ξανά ότι είναι 50+ και δεν βλέπετε!!αν δοκιμασω ποτε θα σου πω φιλε