Μπορεί καποιος να μου δώσει το Facebook που λέτε ; Να την δω;
Προσωπικό μήνυμα μην ανεβάζουμε εδώ τέτοια
Προσωπικό μήνυμα μην ανεβάζουμε εδώ τέτοια
Την βρήκα ! Έχουμε δοκιμάσει ; Μην φάω φόλαΑπλά googlαρε το τηλέφωνο της
Φόλα δε θα φας....αλλά ούτε και λουκουμακι η κυρία Ελένη είναι μεγαλουτσικηΤην βρήκα ! Έχουμε δοκιμάσει ; Μην φάω φόλα
Κούτσα κούτσα κούτσα κούτσαχα χα χα αλλο επιπεδο η χρυσαυγη!!!!
Όμορφη εβδομαδα
να εχουμε πάντα με χαρά, υγεια , ευεξια !!
Απογείωσε τις αισθήσεις σου με τις θεσπεσιες, τονωτικές, χαλαρωτικες, full body oil massage shiatsu, Reiki, tandra συνεδριες με αρωματοθεραπεια!!
Αφεσου στην πανδαισία των ήχων της φύσης και τη μαγεία των αρωμάτων της γης.
Αποτοξινωσου με τη βοήθεια των ηχων της θάλασσας.
Χαλαρωσε και απολαυσε
Για ρβ επικοινωνείτε στο 6945392521
XPYΣAYΓH
CARUNA MASTER TEACHER
AROMATOTHERAPIST
TANDRA THERAPIST
Καλο καλαμάκι;;; χαχαχαχα μι αερόπιπα της κακιάς ώρας κάνειΆστο φίλε είναι εμπειρία ! Βάζει μουσική και σε όλο το μασαζ σου μιλάει ! Μετά έχει και καλό καλαμάκι! Για μια φορά αξίζει άκου που σου λεω
Ρε μέγιστε τριμάλακα, δε χόρτασες τόσο μπινελίκι που έφαγες πριν μερικό καιρό;;; Γουστάρεις κι άλλο;;; Αει στο διάολο άνοιξε τα στραβά σου να διαβάσεις ρε ζαλαρχίδα, και κόψε τις ερωτήσεις.Έχουμε δοκιμάσει ; Μην φάω φόλα
Πω πω χαλιά τα νεύρα σου αδερφέ!!Καλο καλαμάκι;;; χαχαχαχα μι αερόπιπα της κακιάς ώρας κάνει
Ρε μέγιστε τριμάλακα, δε χόρτασες τόσο μπινελίκι που έφαγες πριν μερικό καιρό;;; Γουστάρεις κι άλλο;;; Αει στο διάολο άνοιξε τα στραβά σου να διαβάσεις ρε ζαλαρχίδα, και κόψε τις ερωτήσεις.
Έχεις δίκιο. Θα πρέπει να κοψω τους πολλους καφέδες το πρωί και τους πολλούς μαλάκες από τo φορουμ.Πω πω χαλιά τα νεύρα σου αδερφέ!!
Τους μλκς κόψε από παντού όσο περισσότερο μπορείς και θα δεις μεγάλη καλυτερευσηΈχεις δίκιο. Θα πρέπει να κοψω τους πολλους καφέδες το πρωί και τους πολλούς μαλάκες από τo φορουμ.
Σοφή κουβέντα είπες αδερφέ.Ρ
Τους μλκς κόψε από παντού όσο περισσότερο μπορείς και θα δεις μεγάλη καλυτερευση
Δε θέλει και πολύ σκέψη,στην πράξη δε ξέρω πόσο εφικτό είναι μια και για αποφύγεις όλους αυτούς η στα βουνά θα πας σε καμία σπηλιά η σε κάνα ερημονήσι!Σοφή κουβέντα είπες αδερφέ.
Προσπαθήσε γυφτοβρωμα να μη φέρνεις σπίτι τουλάχιστο όχι εξαρχηςρε μάγκες μία
Μάγδα Δεληγεωργοπούλου γυφτορομά από
κολωνό
που είναι σε
μασατζίδικο στην ερμού
ξέρει κανείς
κάτι αν πάει και σε
σπίτια;
Κάτι ήξερε ο Λιαντίνης που την έκανε σε σπηλιά στον Ταϋγετο.Δε θέλει και πολύ σκέψη,στην πράξη δε ξέρω πόσο εφικτό είναι μια και για αποφύγεις όλους αυτούς η στα βουνά θα πας σε καμία σπηλιά η σε κάνα ερημονήσι!
Επικίνδυνο να βάλεις σπίτι σου τετοια κατηγορία ανθρώπων. Επικίνδυνο και απο άποψη υγιεινής να πηγαίνεις με τέτοιες.,ρε μάγκες μία
Μάγδα Δεληγεωργοπούλου γυφτορομά από
κολωνό
που είναι σε
μασατζίδικο στην ερμού
ξέρει κανείς
κάτι αν πάει και σε
σπίτια;
Τα μέλη μας διαθέτουν εκλεπτυσμένη ποιότητα στις επιλογές τουςΤι έγινε ρε παιδιά σήμερα...Μια με τη Χρυσαυγή την 50αρα,ο άλλος με την κυρά Ελένη την άλλη πενηντάρα...ο άλλος με την γυφτορομα τη Μάγδα... ήρθε και η Γιούλη τώρα τον κοντοπουτανο....Όλα τα καλούδια σήμερα