You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Άστο μη δοκιμάσεις τη πήρε σήμερα φίλος και μου είπε είναι ότι χειρότερο του έχει συμβεί! Ήρθε κουτσό με λουμπαγκο άστο σου λέω Μακριαααααα τον πήρα στο λαιμό μου σου!!! Τρέχετε να σωθείτεαν δοκιμασω ποτε θα σου πω φιλε
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Γλυκιε μου έχε και λίγο τρόπους ... Α ΠΑ ΠΑ . Το μαγαζί αυτό το έχει ο Γιώργος. Γράφεις Θανάσης εσύ ..... Άρα δεν είναι δικό σου. Άρα γιατί το ανεβάζεις δημόσια ? Για να πάνε στου άλλου τοπαίρνω ποσοστά από τη διαφήμιση.....
μαγαζί αυτοί που εσύ έχεις αντιπαράθεση στο ίντερνετ ? Ο Χριστός και η Παναγία παιδιά . Ούτε να το σκέφτεστε. Κρίμα ο Γιώργος δηλαδή που δεν ξέρει και τίποτα για όλα αυτά λογικά !
Serpiko1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 153
- Πόντοι
- 0
Ρε κοπελιά, το παλικάρι κάλεσε και για καφέ 2 μέλη. Λες να είναι τόσο τρολ και να έχει στείλει άλλουνου μαγαζί? Το χει ξαναναφέρει και παλιότερα το μέρος. Δικο του είναι. Μην αγχώνεσαι
Τώρα ότι λέει άλλο όνομα δεν λέει κάτι...
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
κι εδώ ίδια περίπτωση... μαθεύτηκαν οι υπηρεσίες της και το έκανε ιδιωτικό αλλά και έσβησε όλες τις φωτό. με το μαλακό ρε μάγκες τα
μηνύματα. https://instagram.com/marialenamprl____?igshid=YmMyMTA2M2Y=
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
Φίλε δε θα το πιστέψεις αλλά όταν είχε σκάσει μύτη στο coffee island ήταν με μια σαγιονάρα και πάλι πήγαινε σαν κουτσή. Για λύπηση μιλάμε..Άστο μη δοκιμάσεις τη πήρε σήμερα φίλος και μου είπε είναι ότι χειρότερο του έχει συμβεί! Ήρθε κουτσό με λουμπαγκο άστο σου λέω Μακριαααααα τον πήρα στο λαιμό μου σου!!! Τρέχετε να σωθείτε
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Ο φίλος μου έκοψε τη καλημέρα από σήμερα!??Φίλε δε θα το πιστέψεις αλλά όταν είχε σκάσει μύτη στο coffee island ήταν με μια σαγιονάρα και πάλι πήγαινε σαν κουτσή. Για λύπηση μιλάμε..
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
Μα τι γίνεται, πόσα τραβελακια μπήκαν στο άθλημα ρε παιδιά??φιλε ακριβως ιδιες σκεψεις μου μπηκαν και για την αφροδιτη απο το ιδιο γραφειο.
βεβαια απο την αλλη συμπεθεστατη, τιμιο μασαζ και στην συνεχεια δυνατη.
αλλα λιγο οι ρογες, λιγο η φωνη, λιγο τα χερια. κατι σαν να πηγαινε "στραβα".
ωστοσο ξαναεπαιρνα σιγουρα χαχα
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Τι υπηρεσίες;κι εδώ ίδια περίπτωση... μαθεύτηκαν οι υπηρεσίες της και το έκανε ιδιωτικό αλλά και έσβησε όλες τις φωτό. με το μαλακό ρε μάγκες τα
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.361
- Πόντοι
- 1.056
παει το κοριτσιιιι τα εκλεισε ολα , μονο το νουμερο στα ινμποξ της να δωω χαχα 50++ μηνυματακι εδώ ίδια περίπτωση... μαθεύτηκαν οι υπηρεσίες της και το έκανε ιδιωτικό αλλά και έσβησε όλες τις φωτό. με το μαλακό ρε μάγκες τα
προσπάθησα να βρω το link, αλλά δεν το κατάφερα. Είναι μερικές σελίδες παρα πίσω όπου και βρήκα στοιχεία επικοινωνίας. Αφορά (μεγαλο)κοπέλα στη Νέα Σμύρνη με δικό της χώρο πέριξ της Αγίας Φωτειής. Στο ποστ είχε αναφερθεί ότι έχει ασιατικά χαρακτηριστικά, τα οποία επιβεβαιώνω και εγώ. Κατά δήλωσή της από Καζακστάν και μιλάει πολύ καλά ελληνικά . Ο χώρος της είναι ένα αξιοπρεπές ισόγειο διαμέρισμα. Το μασάζ της είναι ικανοποιητικό. Η ίδια είναι άνω των 50, λεπτό σώμα, δυάρι βυζί. Αφιερώνει αρκετή ώρα, χρησιμοποιεί ζεστά έλαια και γενικά δεν σε ξεπετάει. Πάμε τώρα στα υπόλοιπα. Σημειώνω ότι το σύνολο των χρημάτων που μου ζήτησε ήταν 60 ευρόπουλα. Ξεκινάει με κάτι πεταχτά φιλιά στο σώμα, ενώ αποφεύγει και δεν δίνει καθόλου φιλιά στο στόμα (πρώτο ξενέρωμα). Κατεβαίνοντας να πάρει πίπα μου λέει ότι για πίπα χωρίς προφυλακτικό είναι extra χρήματα (δεύτερο ξενέρωμα). Στο τελείωμα ζήτησα να τελειώσω στο σώμα της και μου ζήτησε μπουρμπουάρ (τρίτο ξενέρωμα). Γενικά ήταν ένα αποστειρωμένο γ@μησι, διαδικαστικό και χωρίς να βγει καμία κ@υλα. Αυτά!!!
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
Μιχαελα απο deluxe ευχαριστη παρουσια χαμογελαστη !οποιος θελει καλο μασαζ να παει αλλου! στα υπολοιπα το παλευει για 130 για φουλ προγραμμα δεν αξιζουν τα λεφτα
από εμφάνιση τι λέει;
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Πώς δεν λέει ? Σου λέω γνωρίζω τον ιδιοκτήτη... Θανάσης δεν λέγεται αλλά Γιώργος. Ανεβάζει ένα ποστ που δίνει τα στοιχεία του ως ένδειξη ανδρισμού... Και δίνει ψεύτικο όνομα ??? Δεν κολλάει. Κρίμα ο Γιωργάκης που ανέβασαν το μαγαζάκι του εδώ μέσα .Ρε κοπελιά, το παλικάρι κάλεσε και για καφέ 2 μέλη. Λες να είναι τόσο τρολ και να έχει στείλει άλλουνου μαγαζί? Το χει ξαναναφέρει και παλιότερα το μέρος. Δικο του είναι. Μην αγχώνεσαι
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
σου αφήνω τη φωτόΤι υπηρεσίες;
να μαντέψεις μόνος σου
Συνημμένα
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
Καλησπέρα τυπε την Χριστίνα τη ασιατισα λες ?? Η περιγραφή και τα χρήματα γι αυτή Μ κανειπροσπάθησα να βρω το link, αλλά δεν το κατάφερα. Είναι μερικές σελίδες παρα πίσω όπου και βρήκα στοιχεία επικοινωνίας. Αφορά (μεγαλο)κοπέλα στη Νέα Σμύρνη με δικό της χώρο πέριξ της Αγίας Φωτειής. Στο ποστ είχε αναφερθεί ότι έχει ασιατικά χαρακτηριστικά, τα οποία επιβεβαιώνω και εγώ. Κατά δήλωσή της από Καζακστάν και μιλάει πολύ καλά ελληνικά . Ο χώρος της είναι ένα αξιοπρεπές ισόγειο διαμέρισμα. Το μασάζ της είναι ικανοποιητικό. Η ίδια είναι άνω των 50, λεπτό σώμα, δυάρι βυζί. Αφιερώνει αρκετή ώρα, χρησιμοποιεί ζεστά έλαια και γενικά δεν σε ξεπετάει. Πάμε τώρα στα υπόλοιπα. Σημειώνω ότι το σύνολο των χρημάτων που μου ζήτησε ήταν 60 ευρόπουλα. Ξεκινάει με κάτι πεταχτά φιλιά στο σώμα, ενώ αποφεύγει και δεν δίνει καθόλου φιλιά στο στόμα (πρώτο ξενέρωμα). Κατεβαίνοντας να πάρει πίπα μου λέει ότι για πίπα χωρίς προφυλακτικό είναι extra χρήματα (δεύτερο ξενέρωμα). Στο τελείωμα ζήτησα να τελειώσω στο σώμα της και μου ζήτησε μπουρμπουάρ (τρίτο ξενέρωμα). Γενικά ήταν ένα αποστειρωμένο γ@μησι, διαδικαστικό και χωρίς να βγει καμία κ@υλα. Αυτά!!!
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.361
- Πόντοι
- 1.056
βρε τι μαναρακι μας τα εσβησε ολα μα γιατι ?σου αφήνω τη φωτό
να μαντέψεις μόνος σου
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
ηρθε με ενα μαλλι σαν ροκ σταρ αφανα! κοντο ειναι συμπαθητικη ειναι αλλα δεν αξιζει 130από εμφάνιση τι λέει;
lasusurela
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 830
- Πόντοι
- 361
τι μου θυμίζει ???
Войдите на Facebook
Войдите на Facebook, чтобы общаться с друзьями, родственниками и знакомыми.
www.facebook.com
Άστο δεν παρέχει τις υπηρεσίες που θέλειςΤι υπηρεσίες;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις