προσπάθησα να βρω το link, αλλά δεν το κατάφερα. Είναι μερικές σελίδες παρα πίσω όπου και βρήκα στοιχεία επικοινωνίας. Αφορά (μεγαλο)κοπέλα στη Νέα Σμύρνη με δικό της χώρο πέριξ της Αγίας Φωτειής. Στο ποστ είχε αναφερθεί ότι έχει ασιατικά χαρακτηριστικά, τα οποία επιβεβαιώνω και εγώ. Κατά δήλωσή της από Καζακστάν και μιλάει πολύ καλά ελληνικά . Ο χώρος της είναι ένα αξιοπρεπές ισόγειο διαμέρισμα. Το μασάζ της είναι ικανοποιητικό. Η ίδια είναι άνω των 50, λεπτό σώμα, δυάρι βυζί. Αφιερώνει αρκετή ώρα, χρησιμοποιεί ζεστά έλαια και γενικά δεν σε ξεπετάει. Πάμε τώρα στα υπόλοιπα. Σημειώνω ότι το σύνολο των χρημάτων που μου ζήτησε ήταν 60 ευρόπουλα. Ξεκινάει με κάτι πεταχτά φιλιά στο σώμα, ενώ αποφεύγει και δεν δίνει καθόλου φιλιά στο στόμα (πρώτο ξενέρωμα). Κατεβαίνοντας να πάρει πίπα μου λέει ότι για πίπα χωρίς προφυλακτικό είναι extra χρήματα (δεύτερο ξενέρωμα). Στο τελείωμα ζήτησα να τελειώσω στο σώμα της και μου ζήτησε μπουρμπουάρ (τρίτο ξενέρωμα). Γενικά ήταν ένα αποστειρωμένο γ@μησι, διαδικαστικό και χωρίς να βγει καμία κ@υλα. Αυτά!!!