Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.517
- Πόντοι
- 2.836
Δυστυχώς είμαι old school τύπος...Για το μπου αυτο ειναι σχεδον φιλοφρονηση τυπε
Ότι λέω το λέω με την κυριολεξία της λέξης
Δυστυχώς είμαι old school τύπος...Για το μπου αυτο ειναι σχεδον φιλοφρονηση τυπε
Αν δε δέχτηκε να φτιάξει φραπέ με 30 να πάει να πνίγειΚαλησπέρα παίδες!!
Ξένια από Royal: Body to body υψηλού επιπέδου, αλλά ζήτησε +60 για φραπέ, ειχα ξεμείνει απο μετρητά , μονο 30 εχω της είπα και δεν δέχτηκε....
Ευτυχώς που είχες ξεμείνει από μετρητά παίκτηΚαλησπέρα παίδες!!
Ξένια από Royal: Body to body υψηλού επιπέδου, αλλά ζήτησε +60 για φραπέ, ειχα ξεμείνει απο μετρητά , μονο 30 εχω της είπα και δεν δέχτηκε....
δεν έχει καμία όμως...η φωτο εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα?
Απαραδεκτη. Τι νομιζει οτι ειναι το χερι της οταν αλλες με 50 νοικιαζουν ολοκληρο αιδειοΚαλησπέρα παίδες!!
αφου δεν το γραφεις ΜΟΥΝΙ,γραφτο σωστα τοτε....αιδοιο...Απαραδεκτη. Τι νομιζει οτι ειναι το χερι της οταν αλλες με 50 νοικιαζουν ολοκληρο αιδειο
HotelΕπίσης είδα με το κινητό... βγάζει κι ένα μαγαζί..ανακαινίσεων... αλλά και κομμωτήριο κάτι τέτοιο.... σε σπίτι της έκανες ραντεβού??
φίλε μου ηλικία; γιατί στην αγγελία λέει 20 χρόνια προϋπηρεσία. μην είναι 2 βήματα από σύνταξηΣυναντηση με την ελενα την κομμωτρια απ το περιστερι.
Οι φωτο ειναι οντως παλιεςκαι επεξεργασμενες ,αν δεν εχετε προβλημα με την ηλικια ειναι κομπλε απο σεβις τα σπαει!!!!!
προσφερει απλο στα 50 με εκτονωση b2bστα 80με πιπα και φουλ στα 100.
Κορμι για την ηλικια της καλο βυζι 2.5αρι
Ξεκινησε αθλητικο αρκετα καλο κανει σε πλατη αυχενα ποδια διατασεις ολα αυτα με σωρουχα τα οποια βγαζει οταν περνα σρο ερωτικο κομματι που ειναι πολυ δυνατο .
Ξεκιναει με τριψιματα τα βυζια της απ τους προσαγωγους τ αρχιδια και ανεβαινει προς τα πανω αρκετα καυλωτικο εγκεφαλικο μασαζ.
Στη συνεχεια με γυρισε ανασκελα ετριβε το μουνι της πανω μου στο πουτσο, τ αρχιδια ,και συνεχισε με το να τριβει τηα βυζια της στο πουτσο κανει ισπανικη και κανει πολυ ωραια πιπα .
Γενικα κανει πολυ καλο παιχνιδι τριβει βυζια κωλο και μουνι πανω σου με τελειωσε με πιπα δε προλαβα να τη γαμησω .
κοστος 80 ευρω !!!!
Πάντως νεαρή δεν είναι χαχαχαχφίλε μου ηλικία; γιατί στην αγγελία λέει 20 χρόνια προϋπηρεσία. μην είναι 2 βήματα από σύνταξη
50αρα...φίλε μου ηλικία; γιατί στην αγγελία λέει 20 χρόνια προϋπηρεσία. μην είναι 2 βήματα από σύνταξη
Οπως στις φωτο και στην πραγματικότητα. Μόνο με το στριγκάκι εμεινε αλλά ηταν σαν να μη φόραγε τίποτα!Ευτυχώς που είχες ξεμείνει από μετρητά παίκτη
Από 1-2 φωτογραφίες δεν φαίνεται φοβερή εμφανισιακά, πώς είναι;
Επίσης, body2body full γυμνή ή με μαγιώ;
Ευχαριστούμε!
εσυ και ο ΧαϊκάληςΔυστυχώς είμαι old school τύπος...
Ότι λέω το λέω με την κυριολεξία της λέξης
αφηνει να τελειωσεις στο στομα της?Συναντηση με την ελενα την κομμωτρια απ το περιστερι.
Οι φωτο ειναι οντως παλιεςκαι επεξεργασμενες ,αν δεν εχετε προβλημα με την ηλικια ειναι κομπλε απο σεβις τα σπαει!!!!!
προσφερει απλο στα 50 με εκτονωση b2bστα 80με πιπα και φουλ στα 100.
Κορμι για την ηλικια της καλο βυζι 2.5αρι
Ξεκινησε αθλητικο αρκετα καλο κανει σε πλατη αυχενα ποδια διατασεις ολα αυτα με σωρουχα τα οποια βγαζει οταν περνα σρο ερωτικο κομματι που ειναι πολυ δυνατο .
Ξεκιναει με τριψιματα τα βυζια της απ τους προσαγωγους τ αρχιδια και ανεβαινει προς τα πανω αρκετα καυλωτικο εγκεφαλικο μασαζ.
Στη συνεχεια με γυρισε ανασκελα ετριβε το μουνι της πανω μου στο πουτσο, τ αρχιδια ,και συνεχισε με το να τριβει τηα βυζια της στο πουτσο κανει ισπανικη και κανει πολυ ωραια πιπα .
Γενικα κανει πολυ καλο παιχνιδι τριβει βυζια κωλο και μουνι πανω σου με τελειωσε με πιπα δε προλαβα να τη γαμησω .
κοστος 80 ευρω !!!!
Ναιαφηνει να τελειωσεις στο στομα της?
μάλλον το μπέρδεψα με το ωδείο ...αφου δεν το γραφεις ΜΟΥΝΙ,γραφτο σωστα τοτε....αιδοιο...
Με τρελή όρεξη!!!αφηνει να τελειωσεις στο στομα της?
Ποσα ζηταει για το φραπε?Ιδια εμπειρια επειδη τελειωσα με.φραπε μετα δεν ρωτησα για κατι παραπανω την αλλη φορα θα ρωτησω απο πριν