Nikisim_23
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
ξέρει κανείς που βρίσκεται η μιλάνα απο deluxe?
...αυτή είναι.....η φωτό που έχουν για τη Χριστίνα στο σάιτ του ντελουξ αν και μοίαζει, δεν είναι αυτή (κατά τη γνώμη μου)
Θα σου στείλω ...δεν είναι κάτι ιδιαίτερο,πολυ μέτριας εμφάνισης... προφανώς έχει πέσει η δουλειά της λόγω παλαιότητας και γίνεται προσπάθεια να ανέβει.Εξου και τόσο θέμα από χθες....Δεν την ξέρω και όμως! Στείλε αν θες λίγο υλικό ...
Κάποιοι είπανε για royal... εμένα δεν μου την έχουν στείλει ποτέ διαθέσιμη από εκεί..και χθές είχα επικοινωνία με το γραφείο .ξέρει κανείς που βρίσκεται η μιλάνα απο deluxe?
Ποια είναι αυτή υπάρχει αγγελία?Συναντηση με την ελενα την κομμωτρια απ το περιστερι.
Οι φωτο ειναι οντως παλιεςκαι επεξεργασμενες ,αν δεν εχετε προβλημα με την ηλικια ειναι κομπλε απο σεβις τα σπαει!!!!!
προσφερει απλο στα 50 με εκτονωση b2bστα 80με πιπα και φουλ στα 100.
Κορμι για την ηλικια της καλο βυζι 2.5αρι
Ξεκινησε αθλητικο αρκετα καλο κανει σε πλατη αυχενα ποδια διατασεις ολα αυτα με σωρουχα τα οποια βγαζει οταν περνα σρο ερωτικο κομματι που ειναι πολυ δυνατο .
Ξεκιναει με τριψιματα τα βυζια της απ τους προσαγωγους τ αρχιδια και ανεβαινει προς τα πανω αρκετα καυλωτικο εγκεφαλικο μασαζ.
Στη συνεχεια με γυρισε ανασκελα ετριβε το μουνι της πανω μου στο πουτσο, τ αρχιδια ,και συνεχισε με το να τριβει τηα βυζια της στο πουτσο κανει ισπανικη και κανει πολυ ωραια πιπα .
Γενικα κανει πολυ καλο παιχνιδι τριβει βυζια κωλο και μουνι πανω σου με τελειωσε με πιπα δε προλαβα να τη γαμησω .
κοστος 80 ευρω !!!!
ΝΑι kundalini μασάζ - Car.grΠοια είναι αυτή υπάρχει αγγελία?
η φωτο εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα?
Ειναι παλιαη φωτο εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα?
Τουλάχιστον όμως... τρώγεται ή μπα? Βασικά το σώμα μας νοιάζει χεχε...Ειναι παλια
Επίσης είδα με το κινητό... βγάζει κι ένα μαγαζί..ανακαινίσεων... αλλά και κομμωτήριο κάτι τέτοιο.... σε σπίτι της έκανες ραντεβού??
η φωτο εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα?
Στο περίπου...Προβολή συνημμένου 951384
Αν χτυπήσεις τηλ στο γκουκλ και πας στην σελίδα στο φουμπου μάλλον αυτή είναι....
Όταν λες έρχεται? Ήρθε σπίτι σου? Σε χοτελ?Στο περίπου...
Έχω και πολύ χειρότερη φωτό αλλά από ευγένεια δε θέλω να την ανεβάσω.Στα ραντεβού βέβαια έρχεται βαμμένη/περιποιημένη
Ναι έχεις δίκιο αλλά......Κατεβασε την φωτογραφια ρε ταγαρι
Εγώ Σκαραμαγκά είχα κάνει μαζί της,σε ξενοδοχείο..και σε σπίτια πάει και σε ξενοδοχείαΌταν λες έρχεται? Ήρθε σπίτι σου? Σε χοτελ?
Με επνιξε το δικιο ρε τυπε.Ναι έχεις δίκιο αλλά......
Μπορείς και πιο ευγενικά....νομίζω....δλδ
Οι ασχημοι χαρακτηρισμοι συνήθως φέρνουν και άσχημες απαντήσεις...Με επνιξε το δικιο ρε τυπε.