αστυαναξ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.404
- Πόντοι
- 5.190
25-30Ποσα ζηταει για το φραπε?
25-30Ποσα ζηταει για το φραπε?
Τα φώτα είναι αναμένα εδώ και χρόνια. Τα έχουμε ανάψει εκατοντάδες σελίδες πριν. Φτιάξε καφεδάκι, άραξε στην πολυθρονάρα σου και ξεκίνα μελέτη.Καλησπέρα σε όλους! Μετά από πάρα πολύ καιρό θα ήθελα τα φώτα σας για μασάζ. Μπορείτε να μου προτείνετε εδώ ή σε μνμ κάποιες κοπέλες που προχωράνε σε φραπέ και όχι μόνο! Ευχαριστώ
Καλά τα αναφέρεις αυτά Vip , αλλά τελευταία υπάρχουν αρκετές αρνητικές κριτικές και είναι κρίμα … κοίταξε τες και διόρθωσε ότι μπορεί να διορθωθείΗ συγκεκριμενη αρνητικη αναφορα εις βαρος της εταιρειας του VIP MASSAGE
ειναι προιον φαντασιας απο κακοβουλο μελος - πελατη
η αθεμιτου ανταγωνισμου ,
Το συμβαν το οποιο αναφερει το συγκεκριμενο μελος
δεν εγινε ποτε !
Οσον αφορα για τον ορο "τυπισσα" , ειμαι Πτυχιουχος
Αισθητικος και Spa Manager με μεγαλη επιτυχημένη προϋπηρεσία στο χώρο του επαγγελματικού μασάζ . Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την προτίμηση σας !
Προσεχε μη σκίσεις τα καλσόν μωρή τύπισσα.. εδώ γελάμε.. manager και αρχιδιές... πουτανες στέλνεις στo σπίτι του πελάτη με πρόσχημα το μασαζ...μια κοινή νταβατζου της σειράς είσαι. Λες και δε σε ξερουμε τόσα χρόνια πως μιλας στους πελάτες ή τι σαβουρες φέρνεις.. από τον αλλον νομιζεις περιμένουμε να μάθουμε;;;Η συγκεκριμενη αρνητικη αναφορα εις βαρος της εταιρειας του VIP MASSAGE
ειναι προιον φαντασιας απο κακοβουλο μελος - πελατη
η αθεμιτου ανταγωνισμου ,
Το συμβαν το οποιο αναφερει το συγκεκριμενο μελος
δεν εγινε ποτε !
Οσον αφορα για τον ορο "τυπισσα" , ειμαι Πτυχιουχος
Αισθητικος και Spa Manager με μεγαλη επιτυχημένη προϋπηρεσία στο χώρο του επαγγελματικού μασάζ . Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την προτίμηση σας !
Όχι.... Είναι παλιά και φιλτραρισμένη.... Αν δεις φωτογραφίες στο fb της θα καταλάβεις.... Εγώ είδα και είπα να μην δοκιμάσω...η φωτο εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα?
Χαχαχααυτήν εδώ λες;
Αυτό που θα σου πω είναι στάνταρ! Δεν κάνει τίποτα! Τη γνωρίζω προσωπικά πριν ξεκινήσει τα μασάζ!όποιος θέλει καλό μασάζ από μια όμορφη παρουσία ας τη πάρει!! Απλά μην της αναφέρετε τίποτα δεν πρόκειται ούτε να κάνει φραπέωραια φαινεται μακαρι να παιζει κατι...δεν ξερω !!!!
στείλε πμ αν μπορείςΧαχαχα
Καμία σχέση... ...Αυτή η φωτογραφία είναι πριν από 20χρονια και φουλ επεξεργασμένη... Μπες στο face book της να δεις την πραγματικότητα.
Εάν κανείς τον κόπο να δεις προσεκτικά την φωτογραφία που ανέβασες (που διαφωνώ κάθετα με το ανέβασμα φωτογραφιών) η να διαβάσεις μερικά ποστ που έχουν γραφτεί από συναγωνιστές θα το βρεις το face book τής.στείλε πμ αν μπορείς
Πας καλα την εβαλες με μουρη εχει παιδια ρε δες σας κοβει καθολουαυτήν εδώ λες;
αυτήν εδώ λες;
τώραΠας καλα την εβαλες με μουρη εχει παιδια ρε δες σας κοβει καθολου
Εγώ φίλε έχω επαφές μαζί τηςΞερει κανεις τι επεγινε η Ηρώ απο Βέλβετ;
Την εκανα ρεπορττώρα
δεν ξέρω πως σβήνει
Τραβά μωρη γαμησου πες τηςΚαλησπέρα παίδες!!
Ξένια από Royal: Body to body υψηλού επιπέδου, αλλά ζήτησε +60 για φραπέ, ειχα ξεμείνει απο μετρητά , μονο 30 εχω της είπα και δεν δέχτηκε....