You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
τώρα αλήθεια?Βάσει αναζήτησης στο FB, μου βγάζει αυτό.
Ολιστική Ενεργειακή Θεραπευτική | Athens
Ολιστική Ενεργειακή Θεραπευτική, Athens, Greece. 1,332 likes · 2 were here. Εναλλακτικές Ενεργειακές Θεραπείες. - Άγχος - Στρες - Σωματικοί πόνοι - Ψυχολογικά Προβλήματα - Αδυνάτισμα - Ενεργειακό Μασάζwww.facebook.com
Give it a try ...
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 446
Why not?τώρα αλήθεια?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.600
- Πόντοι
- 2.256
Είσαι λαγωνικό δικε μου....Βάσει αναζήτησης στο FB, μου βγάζει αυτό.
Ολιστική Ενεργειακή Θεραπευτική | Athens
Ολιστική Ενεργειακή Θεραπευτική, Athens, Greece. 1,332 likes · 2 were here. Εναλλακτικές Ενεργειακές Θεραπείες. - Άγχος - Στρες - Σωματικοί πόνοι - Ψυχολογικά Προβλήματα - Αδυνάτισμα - Ενεργειακό Μασάζwww.facebook.com
Give it a try ...
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
γιατί δεν διάβασες μάλλον την συνέχειαWhy not?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.600
- Πόντοι
- 2.256
ούτε τα προηγούμενα εχει διαβασειγιατί δεν διάβασες μάλλον την συνέχεια
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 446
Ok, τώρα τα είδα ...γιατί δεν διάβασες μάλλον την συνέχεια
Αν πρέπει, να σβήσω το μύνημα παιδιά ...
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.600
- Πόντοι
- 2.256
Καλύτερα κάνε επεξεργασία και βάλε το σωστό LinkOk, τώρα τα είδα ...
Αν πρέπει, να σβήσω το μύνημα παιδιά ...
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
πάρε Αριάδνη που θα την βρεις και εύκολα εδώ μέσα.Καλησπερα απο θεσσαλονικη!! Μιας και δεν ξερω τα κατατοπια εκει κατω θα ηθελα αν μπορει καποιος συναγωνιστης να προτεινει για body to body μασαζ για μπατσελορ.. θα διαλεγα την τεα αλλα ειναι κλειστα.
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
προσωπικα δεν εχω ρωτησει γραφειο ποτε, ουτε καν το vip που ολες λιγο πολυ εκαναν κατι. δεν νομιζω οτι πολλα γραφεια θα πουν οτι οι κοπελες κανουν κατι, εκτος αν εισαι καλος πελατης τους....εσκορτακιας με ελαχιστη εμπειρια σε μασσαζοκοριτσα αλλα ολα εγιναν οπως προβλεπονταν! Πηρα πληροφοριες απο συναγωνιστη που την "χαρηκε" και με παρεπεμψε να την ζητησω απο το γραφειο ετσι, οχι απο την ιδια!
Τεσπα, ενημερωση εκανα και αν εχει κανεις τροπο επικοινωνιας με την κορασιδα
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
Καλησπερα και Καλη Εβδομαδα με υγεια
Να ενημερωσω Ολα τα Μελη , οτι σημερα ξεκινανε Νεες Ελληνιδες Θεραπευτριες
που προσφερουν ολα τα ειδη μασαζ
Ειμαι στη διαθεση σας για επικοινωνια
στο τηλεφωνο και στο viber
698 0 280 270
Να ενημερωσω Ολα τα Μελη , οτι σημερα ξεκινανε Νεες Ελληνιδες Θεραπευτριες
που προσφερουν ολα τα ειδη μασαζ
Ειμαι στη διαθεση σας για επικοινωνια
στο τηλεφωνο και στο viber
698 0 280 270
ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΘΗΝΑ - MASSAGE ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
VIP MASSAGE ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΧΕΙΡΟΜΑΛΑΞΗΣ To VIP MASSAGE παρέχει όλα τα είδη μασάζ για άντρες και γυναίκες στην αθήνα και στον πειραιά . Στο χώρο του πελάτη , σε ξενοδοχείο , σε γραφείο και σκάφος ! ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & WHATSAPP : 698 0280270 ΓΡΑΜΜΗ VIBER : 698 0972778...
vipmassage.gr
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 206
Κλειστά μέχρι 4 ΣεπτέμβρηΚαλησπερα απο θεσσαλονικη!! Μιας και δεν ξερω τα κατατοπια εκει κατω θα ηθελα αν μπορει καποιος συναγωνιστης να προτεινει για body to body μασαζ για μπατσελορ.. θα διαλεγα την τεα αλλα ειναι κλειστα.
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Μια και όλη η καλη παρεα είναι εδώ,παραθέτω την κριτική του NITRO για την Tantrazoe από την περίοδο που πολλοί την αποθέωναν!
Τα συμπεράσματα δικά σας
Τα συμπεράσματα δικά σας
Συνημμένα
-
Screenshot_20220808-180642_Chrome.jpg400,5 KB · Εμφανίσεις: 120
-
Screenshot_20220808-180706_Chrome.jpg475,8 KB · Εμφανίσεις: 115
-
Screenshot_20220808-180724_Chrome.jpg489,1 KB · Εμφανίσεις: 115
-
Screenshot_20220808-180743_Chrome.jpg466,9 KB · Εμφανίσεις: 89
-
Screenshot_20220808-180759_Chrome.jpg492,4 KB · Εμφανίσεις: 82
-
Screenshot_20220808-180816_Chrome.jpg452,3 KB · Εμφανίσεις: 88
-
Screenshot_20220808-180827_Chrome.jpg429 KB · Εμφανίσεις: 101
leonidas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.026
- Πόντοι
- 201
Το συμπέρασμα αγαπητέ είναι ότι σίγουρα δεν είναι ξεπέτα όπως λέμε μερικοίΜια και όλη η καλη παρεα είναι εδώ,παραθέτω την κριτική του NITRO για την Tantrazoe από την περίοδο που πολλοί την αποθέωναν!
Τα συμπεράσματα δικά σας
Και επίσης ότι ο NITRO εκφράζει την άποψη του που είναι σεβαστή, σε κάποιον μπορεί να αρέσει αυτό το σκηνικό και η συγκεκριμένη τελετουργία και σε κάποιον να μην αρέσει
Μην ξεχνάς ότι το τάντρα έχει πολύ ενέργεια και αν είτε είσαι αρνητικός είτε δεν σου βγάζει ο άλλος τέτοια ενέργεια δεν θα περάσεις καλά
εμενα παντως αυτο που περιγραφει δεν μ θυμιζει την ζωη!!!οσες φορες την εχω συναντησει ηταν πολυ καλη μαζι μου κ φροντισε να περασω καλα !βεβαια αυτα ειναι παντα υποκειμενικα και εφοσον δεν υπαρχει μετρο συγκρισης νομιζω ο καθενας μας αρκειτε στην προσωπικα του θελω! εδω εχουμε ακουσει κατα καιρους πως ταντρα ειναι να σ βαζει η αλλη κωλοδαχτυλο οποτε νομιζω πως ο καθενας κρινει βαση των δικο του θελω!παρολαυτα χωρις να εχω κατι να κερδισω αυτο δεν μ θυμιζει ζωηΜια και όλη η καλη παρεα είναι εδώ,παραθέτω την κριτική του NITRO για την Tantrazoe από την περίοδο που πολλοί την αποθέωναν!
Τα συμπεράσματα δικά σας
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
εσύ να υποθέσω δεν γαμάς, γαμάει ο ΝΙΤΡΟ για εσένα και εσύ υιοθετείς τις κριτικές.Μια και όλη η καλη παρεα είναι εδώ,παραθέτω την κριτική του NITRO για την Tantrazoe από την περίοδο που πολλοί την αποθέωναν!
Τα συμπεράσματα δικά σας
Για γέλια είσαι!
Κατά τ' 'αλλα δεν έχεις άποψη, έχει ο ΝΙΤΡΟ για εσένα.
pouroneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα.
Όπως δηλώνει και το όνομα μου, είμαι πουρό και νέος εδώ. Μπήκα για ένα σεντονάκι σχετικά με το ¨άθλημα":
Ξεκίνησα πριν λίγους μήνες για μασάζ και μόνο και με το "μασάζ στο σπίτι". Όντως κάνουν μόνο μασάζ χωρίς έξτρα υπηρεσίες . Οι κοπέλες (τρεις δοκίμασα) ξέρουν μέτριο μασάζ και σε μένα κάνανε και οι τρεις χωρίς να φοράω εσώρουχο. Όταν ανέφερα το μασάζ σε φίλο, μου είπε για το site εδώ και τις υπηρεσίες των "μασέζ"... Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω:
Πήρα τρία γραφεία και 2-3 κοπέλες από το καθένα και χωρίς να αναφέρω ούτε τα γραφεία ούτε τις κοπέλες (η μία με εκθειαστικά σχόλια εδώ), θα σας πω την εμπειρία μου και την άποψη μου.
Αρχικά, πολύ ακριβό σπορ βρε 'σεις. 60€ + 60€ για φουλ, είναι σχεδόν απαγορευτικό για εργαζόμενο βασικού μισθού.
Από τα γραφεία τώρα, το ένα ήταν απαράδεκτο σε συμπεριφορά συν ότι ενώ είχα πει για έξτρα μου έστειλε κοπέλα που ούτε καν μπλούζα δεν έβγαζε και ανάσκελα δε μου έκανε καθόλου!
Τα άλλα δύο ευγενικά...
Οι κοπέλες από όλα τα γραφεία εμφανισιακά ήταν κάτω του μετρίου και οι υπηρεσίες και οι τιμές με διακύμανση στη κάθε μία. Όλες πάντως φιλικές και ευχάριστες.
Από το site έμαθα για το Ariadnaki που ήταν η ευχάριστη έκπληξη! Τα έκανε όλα (όχι πίσω πόρτα) με τέχνη και με πολύ ωραίο petit κορμί και σφιχτό!
Υ.γ.: υπάρχει άλλη μία κοπέλα που ξεχώρισα αλλά επειδή δε βλέπω αναφορά εδώ μέσα ούτε αυτή θα την αναφέρω...
Τώρα δύο λόγια για το site και τα νήματα στο μασάζ:
πολύ προσωπική και μάλιστα χυδαία αντιπαράθεση μεταξύ των μελών. Κουράζει και δεν εξυπηρετεί και δεν καταλαβαίνω γιατί οι admin δεν τα μπλοκάρουν.
Επίσης οι κριτικές, είναι υποκειμενικές, δηλαδή δε χρειάζεται να βρίζει ο ένας τον άλλον αν έχει διαφορετική άποψη ή εμπειρία.
Ίσως σας κούρασα, ίσως θεωρήσετε ότι είναι ένα ανούσιο σχόλιο χωρίς να προσθέτει κάτι αλλά θέλησα να τα πω και να με συγχωρείτε...
(κάνω και κανονικό μασάζ και μάλιστα πολύ καλό και φτηνότερο από επαγγελματία)
Όπως δηλώνει και το όνομα μου, είμαι πουρό και νέος εδώ. Μπήκα για ένα σεντονάκι σχετικά με το ¨άθλημα":
Ξεκίνησα πριν λίγους μήνες για μασάζ και μόνο και με το "μασάζ στο σπίτι". Όντως κάνουν μόνο μασάζ χωρίς έξτρα υπηρεσίες . Οι κοπέλες (τρεις δοκίμασα) ξέρουν μέτριο μασάζ και σε μένα κάνανε και οι τρεις χωρίς να φοράω εσώρουχο. Όταν ανέφερα το μασάζ σε φίλο, μου είπε για το site εδώ και τις υπηρεσίες των "μασέζ"... Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω:
Πήρα τρία γραφεία και 2-3 κοπέλες από το καθένα και χωρίς να αναφέρω ούτε τα γραφεία ούτε τις κοπέλες (η μία με εκθειαστικά σχόλια εδώ), θα σας πω την εμπειρία μου και την άποψη μου.
Αρχικά, πολύ ακριβό σπορ βρε 'σεις. 60€ + 60€ για φουλ, είναι σχεδόν απαγορευτικό για εργαζόμενο βασικού μισθού.
Από τα γραφεία τώρα, το ένα ήταν απαράδεκτο σε συμπεριφορά συν ότι ενώ είχα πει για έξτρα μου έστειλε κοπέλα που ούτε καν μπλούζα δεν έβγαζε και ανάσκελα δε μου έκανε καθόλου!
Τα άλλα δύο ευγενικά...
Οι κοπέλες από όλα τα γραφεία εμφανισιακά ήταν κάτω του μετρίου και οι υπηρεσίες και οι τιμές με διακύμανση στη κάθε μία. Όλες πάντως φιλικές και ευχάριστες.
Από το site έμαθα για το Ariadnaki που ήταν η ευχάριστη έκπληξη! Τα έκανε όλα (όχι πίσω πόρτα) με τέχνη και με πολύ ωραίο petit κορμί και σφιχτό!
Υ.γ.: υπάρχει άλλη μία κοπέλα που ξεχώρισα αλλά επειδή δε βλέπω αναφορά εδώ μέσα ούτε αυτή θα την αναφέρω...
Τώρα δύο λόγια για το site και τα νήματα στο μασάζ:
πολύ προσωπική και μάλιστα χυδαία αντιπαράθεση μεταξύ των μελών. Κουράζει και δεν εξυπηρετεί και δεν καταλαβαίνω γιατί οι admin δεν τα μπλοκάρουν.
Επίσης οι κριτικές, είναι υποκειμενικές, δηλαδή δε χρειάζεται να βρίζει ο ένας τον άλλον αν έχει διαφορετική άποψη ή εμπειρία.
Ίσως σας κούρασα, ίσως θεωρήσετε ότι είναι ένα ανούσιο σχόλιο χωρίς να προσθέτει κάτι αλλά θέλησα να τα πω και να με συγχωρείτε...
(κάνω και κανονικό μασάζ και μάλιστα πολύ καλό και φτηνότερο από επαγγελματία)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις