Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
163
Πόντοι
1
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Πριν λίγες μέρες ανακαλυψα αυτή την αγγελία Γυναίκα μασέρ..... - Love List και είπα να κάνω μια έρευνα. Μίλησα με την κοπέλα ηλικία ειναι 30 απ οσο μου είπε αλλα κανει μονο μασάζ.. Βέβαια στη συνεχεια είδα οτι η αγγελία της υπάρχει και σε αλλα '' παρομοια'' σαιτ οπότε με εβαλε σε σκεψεις.. Επίσης θα ηθελα μια γνώμη αν κάποιος εχει δοκιμάσει τη συγκεκριμένη απο joy Χριστίνα (New) - Massage Joy

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.887
Πόντοι
456
Δηλαδη ρε φιλε ειδες την τυπισα στην φωτογραφια και ειπες "να αυτη θελω να την πηδηξω"?

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Δηλαδη ρε φιλε ειδες την τυπισα στην φωτογραφια και ειπες "να αυτη θελω να την πηδηξω"?
να της ξυρισει το μουστακι ηθελε :2funny:

PARTIZAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
299
Πόντοι
21
Η Χριστίνα από φάτσα είναι πολύ μέτρια.....από σώμα παχουλη αλλά για τα δικά μου στάνταρ είναι αποδεκτή από σεξ είναι πολύ καλή με τρομερή πιπα.....μασαζ ξέρειαλλα οταν εχεις κανονίσει για σεξ σιγα μην ασχοληθεί να σου κανει εστω και λίγο....αυτά πριν 1,5 χρόνο που ήταν η τελευταία συνεδρία που κάναμε...
Πειραιωτης ....αν πραγαματικα αυτη τη φαλαινα με την κοιλια ν ακουμπαει στο πατωμα και να κρυβει το μ@@@νι ,ειναι οκ για σενα χαλαλι ..........τι παχουλη ρε βλαμη πλακα μας κανεις ,αμα την ανεβασεις στο πλοιο της γραμμης θα πληρωσει διπλο εισητηριο λογου βαρους !!! τελος παντων περι ορεξεως ............

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Πειραιωτης ....αν πραγαματικα αυτη τη φαλαινα με την κοιλια ν ακουμπαει στο πατωμα και να κρυβει το μ@@@νι ,ειναι οκ για σενα χαλαλι ..........τι παχουλη ρε βλαμη πλακα μας κανεις ,αμα την ανεβασεις στο πλοιο της γραμμης θα πληρωσει διπλο εισητηριο λογου βαρους !!! τελος παντων περι ορεξεως ............
Δεν διάβασες την τελευταία πρόταση......αυτή είναι η γνώμη μου για την Χριστίνα 1,5 χρόνο πριν.....δε ξέρω πως είναι τώρα ούτε με ενδιαφέρει.....οκ????

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21

χααχαχαχχααχχαχα

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΣΤΟ VIP MASSAGE

ΑΚΡΙΒΗ

ΕΛΕΝΑ

ΑΝΝΑ

ΜΑΙΡΗ

ΣΜΑΡΑΓΔΑ

--------------------------------------------------------------------------------------

Γιωτα , Ελενα , Μαριλια , Μαριλενα , Μαίρη 2 , Χανα , Χρυσα , Ζωη , Βιβιαν

-----------------------------------------------------------------------------

ΤΗΛΕΦΩΝΟ / VIBER : 698 0 280 270

www.VipMassage.gr

Τελευταία τροποποίηση:

BigCurber

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
15
Πόντοι
0

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
Δε

κανα νέο αδέλφια ;
Προσωπικα για εμενα απατη η κοπελίτσα… πουλαει ενα παραμυθάκι με σκοπο να εχει πολλες επαναλήψεις, για αυτο και εχει κλεισμένα πολλα ραντεβου..
Αν καποιος αλλος εχει καλύτερες εμπειριες ας τις μοιραστεί…αλλα για μενα στα δεν το κολπάκι του your-joy…
Και για να μην υπάρξει μπερδεμα δεν μιλαω για την κοπελα του site…

BigCurber

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
15
Πόντοι
0
Προσωπικα για εμενα απατη η κοπελίτσα… πουλαει ενα παραμυθάκι με σκοπο να εχει πολλες επαναλήψεις, για αυτο και εχει κλεισμένα πολλα ραντεβου..
Αν καποιος αλλος εχει καλύτερες εμπειριες ας τις μοιραστεί…αλλα για μενα στα δεν το κολπάκι του your-joy…
Ευχαριστώ αδερφε / Δηλαδή -κι ας άλλοι έχουν αναφέρει κάτι - είναι στα «δεν»; Εγώ έχω κάνει αλλά «δεν»

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.434
Πόντοι
26.236
Να πούνε στο κοριτσάκι αυτό να μη πουλάει φούμαρα κ να έχει μια παράνοια για μια άλλη κοπελα που έχει σταματήσει …

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
Ευχαριστώ αδερφε / Δηλαδή -κι ας άλλοι έχουν αναφέρει κάτι - είναι στα «δεν»; Εγώ έχω κάνει αλλά «δεν»
Προσωπικα παντα..
επειδη εχω κανει, θεωρω οτι ειναι πέταμα χρημάτων, λογικα παντοτε ενεργει σε συμφωνία με το μαγαζι… μονο να σκεφτείς…κακο μασάζ, δεν προχωράει και παντα κλεισμένη… τι αλλο να θελει το γραφειο;;

Cloud88

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
138
Πόντοι
0
Προσωπικα παντα..
επειδη εχω κανει, θεωρω οτι ειναι πέταμα χρημάτων, λογικα παντοτε ενεργει σε συμφωνία με το μαγαζι… μονο να σκεφτείς…κακο μασάζ, δεν προχωράει και παντα κλεισμένη… τι αλλο να θελει το γραφειο;;
Παιδιά μην πετάξετε τα λεφτά σας. Πρόκειται για την μεγαλύτερη απάτη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο χώρο. Και το γράφω για να μην ψάχνετε τις προηγούμενες παραθέσεις. Μιλάμε για την Έλενα από το Joy . Οχι για εκείνη που έχουν στο site. Την άλλη, τη μικρή. Την παρουσιάζουν λες και είναι το νέο αστέρι της show biz. Ανύπαρκτο μασάζ και μηδενική πρόθεση σε κάτι άλλο. Τουλάχιστον να γνώριζε κάπως το μασαζάκι να χαλαρώναμε... 60Ε δηλαδή για μασάζ που δεν νιώθετε τίποτα . Χρήματα παντελώς πεταμένα...

alfred1987

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
293
Πόντοι
20
Πριν λιγο καιρο,στο εντελως ασχετο,μελος του νηματος μου εστειλε προσωπικο μηνυμα ,χωρις να εχουμε ξαναμιλησει ποτε στο παρελθον, και μου ανεφερε οτι η ελενα του joy(οχι αυτη του site)προχωραει σε καλαμακι.....Απο τα γραφομενα του ομως διαπιστωσα οτι καπου εφασκε και αντεφασκε......Αν εχει στειλει και σε αλλους ,τοτε θα μιλαμε σιγουρα για μαιμου προμοταρισμα.....

Τελευταία τροποποίηση:

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.124
Πόντοι
1.336
Πριν λιγο καιρο,στο εντελως ασχετο,μελος του νηματος μου εστειλε προσωπικο μηνυμα ,χωρις να εχουμε ξαναμιλησει ποτε στο παρελθον, και μου ανεφερε οτι η ελενα του joy(οχι αυτη του site)προχωραει σε καλαμακι.....Απο τα γραφομενα του ομως διαπιστωσα οτι καπου εφασκε και αντεφασκε......Αν εχει στειλει και σε αλλους ,τοτε θα μιλαμε σιγουρα για μαιμου προμοταρισμα.....
Παίζουν τέτοια πράγματα??? Δεν το πιστεύω...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.565
Πόντοι
2.256
Πες και το ονοματάκι του προμότορα να τον πάρει ο διάολος.. Ή ακόμα καλύτερα τράβα ενα screenshot από το pm που σου έστειλε.

Αυτά είναι λόγια του αέρα, "καποιος καποτε μου ειπε κλκλπ" , ανυπόστατα και για τη δημιουργία εντυπώσεων

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Πες και το ονοματάκι του προμότορα να τον πάρει ο διάολος.. Ή ακόμα καλύτερα τράβα ενα screenshot από το pm που σου έστειλε.

Αυτά είναι λόγια του αέρα, "καποιος καποτε μου ειπε κλκλπ" , ανυπόστατα και για τη δημιουργία εντυπώσεων
αυτά τα έκανε εκείνος ο τύπος , πως τον λέγανε μωρε, που έγραφε διάφορα και είχε φύγει από κάποια πράγματα που του έγραψα και το έπαιζε και θιγμένος και μετά ξαναμπήκε και προμοτάριζε πάλι διάφορες κοπέλες και τον ξαναπήρα χαμπάρι και εγώ και άλλοι και σταμάτησε πάλι να γράφει και μας έλεγε ότι είναι λειτούργημα αυτό που κάνει...θυμησε μου το nick του....
Αυτός λοιπόν έστελνε πμ σε όσους ήθελε να παραπλανήσει και τους προωθουσε σε διαφορες κοπέλες και έγραφε κριτικές όχι δικές του, αλλά από αυτά που κάποιοι του είπανε.
Κάποιοι τον είχανε και Θεό τον υπαλληλάκο!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

Stories

Νέο!