Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Πριν λίγες μέρες ανακαλυψα αυτή την αγγελία Γυναίκα μασέρ..... - Love List και είπα να κάνω μια έρευνα. Μίλησα με την κοπέλα ηλικία ειναι 30 απ οσο μου είπε αλλα κανει μονο μασάζ.. Βέβαια στη συνεχεια είδα οτι η αγγελία της υπάρχει και σε αλλα '' παρομοια'' σαιτ οπότε με εβαλε σε σκεψεις.. Επίσης θα ηθελα μια γνώμη αν κάποιος εχει δοκιμάσει τη συγκεκριμένη απο joy Χριστίνα (New) - Massage Joy
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.887
- Πόντοι
- 456
Δηλαδη ρε φιλε ειδες την τυπισα στην φωτογραφια και ειπες "να αυτη θελω να την πηδηξω"?
Χριστίνα (New) - Massage Joy
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η Χριστίνα εργάζεται τα τελευταία 5 χρόνια στον χώρο της ευεξίας παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες επαγγελματικής μάλαξης με αρχές της τον σεβασμό,την
massagejoy.gr
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
να της ξυρισει το μουστακι ηθελεΔηλαδη ρε φιλε ειδες την τυπισα στην φωτογραφια και ειπες "να αυτη θελω να την πηδηξω"?
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η Χριστίνα εργάζεται τα τελευταία 5 χρόνια στον χώρο της ευεξίας παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες επαγγελματικής μάλαξης με αρχές της τον σεβασμό,τηνmassagejoy.gr
PARTIZAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2007
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Πειραιωτης ....αν πραγαματικα αυτη τη φαλαινα με την κοιλια ν ακουμπαει στο πατωμα και να κρυβει το μ@@@νι ,ειναι οκ για σενα χαλαλι ..........τι παχουλη ρε βλαμη πλακα μας κανεις ,αμα την ανεβασεις στο πλοιο της γραμμης θα πληρωσει διπλο εισητηριο λογου βαρους !!! τελος παντων περι ορεξεως ............Η Χριστίνα από φάτσα είναι πολύ μέτρια.....από σώμα παχουλη αλλά για τα δικά μου στάνταρ είναι αποδεκτή από σεξ είναι πολύ καλή με τρομερή πιπα.....μασαζ ξέρειαλλα οταν εχεις κανονίσει για σεξ σιγα μην ασχοληθεί να σου κανει εστω και λίγο....αυτά πριν 1,5 χρόνο που ήταν η τελευταία συνεδρία που κάναμε...
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Δεν διάβασες την τελευταία πρόταση......αυτή είναι η γνώμη μου για την Χριστίνα 1,5 χρόνο πριν.....δε ξέρω πως είναι τώρα ούτε με ενδιαφέρει.....οκ????Πειραιωτης ....αν πραγαματικα αυτη τη φαλαινα με την κοιλια ν ακουμπαει στο πατωμα και να κρυβει το μ@@@νι ,ειναι οκ για σενα χαλαλι ..........τι παχουλη ρε βλαμη πλακα μας κανεις ,αμα την ανεβασεις στο πλοιο της γραμμης θα πληρωσει διπλο εισητηριο λογου βαρους !!! τελος παντων περι ορεξεως ............
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Δηλαδη ρε φιλε ειδες την τυπισα στην φωτογραφια και ειπες "να αυτη θελω να την πηδηξω"?
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η Χριστίνα εργάζεται τα τελευταία 5 χρόνια στον χώρο της ευεξίας παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες επαγγελματικής μάλαξης με αρχές της τον σεβασμό,τηνmassagejoy.gr
χααχαχαχχααχχαχα
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΣΤΟ VIP MASSAGE
ΑΚΡΙΒΗ
ΕΛΕΝΑ
ΑΝΝΑ
ΜΑΙΡΗ
ΣΜΑΡΑΓΔΑ
--------------------------------------------------------------------------------------
Γιωτα , Ελενα , Μαριλια , Μαριλενα , Μαίρη 2 , Χανα , Χρυσα , Ζωη , Βιβιαν
-----------------------------------------------------------------------------
ΤΗΛΕΦΩΝΟ / VIBER : 698 0 280 270
www.VipMassage.gr
ΑΚΡΙΒΗ
ΕΛΕΝΑ
ΑΝΝΑ
ΜΑΙΡΗ
ΣΜΑΡΑΓΔΑ
--------------------------------------------------------------------------------------
Γιωτα , Ελενα , Μαριλια , Μαριλενα , Μαίρη 2 , Χανα , Χρυσα , Ζωη , Βιβιαν
-----------------------------------------------------------------------------
ΤΗΛΕΦΩΝΟ / VIBER : 698 0 280 270
www.VipMassage.gr
Τελευταία τροποποίηση:
BigCurber
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2022
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
ΔεΚαλησπερα! ξερουμε τιποτα για Ελενα απο τζοι.....
κανα νέο αδέλφια ;Ωραια κοπελα . Με το άγχος της πρωτάρας . Στο 0 οι επιδόσεις προς το παρόν .
Προσωπικα για εμενα απατη η κοπελίτσα… πουλαει ενα παραμυθάκι με σκοπο να εχει πολλες επαναλήψεις, για αυτο και εχει κλεισμένα πολλα ραντεβου..Δε
κανα νέο αδέλφια ;
Αν καποιος αλλος εχει καλύτερες εμπειριες ας τις μοιραστεί…αλλα για μενα στα δεν το κολπάκι του your-joy…
Και για να μην υπάρξει μπερδεμα δεν μιλαω για την κοπελα του site…
BigCurber
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2022
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ αδερφε / Δηλαδή -κι ας άλλοι έχουν αναφέρει κάτι - είναι στα «δεν»; Εγώ έχω κάνει αλλά «δεν»Προσωπικα για εμενα απατη η κοπελίτσα… πουλαει ενα παραμυθάκι με σκοπο να εχει πολλες επαναλήψεις, για αυτο και εχει κλεισμένα πολλα ραντεβου..
Αν καποιος αλλος εχει καλύτερες εμπειριες ας τις μοιραστεί…αλλα για μενα στα δεν το κολπάκι του your-joy…
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.434
- Πόντοι
- 26.236
Κάτω από το 0.Δε
κανα νέο αδέλφια ;
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.434
- Πόντοι
- 26.236
Να πούνε στο κοριτσάκι αυτό να μη πουλάει φούμαρα κ να έχει μια παράνοια για μια άλλη κοπελα που έχει σταματήσει …Προσωπικα για εμενα απατη η κοπελίτσα… πουλαει ενα παραμυθάκι με σκοπο να εχει πολλες επαναλήψεις, για αυτο και εχει κλεισμένα πολλα ραντεβου..
Προσωπικα παντα..Ευχαριστώ αδερφε / Δηλαδή -κι ας άλλοι έχουν αναφέρει κάτι - είναι στα «δεν»; Εγώ έχω κάνει αλλά «δεν»
επειδη εχω κανει, θεωρω οτι ειναι πέταμα χρημάτων, λογικα παντοτε ενεργει σε συμφωνία με το μαγαζι… μονο να σκεφτείς…κακο μασάζ, δεν προχωράει και παντα κλεισμένη… τι αλλο να θελει το γραφειο;;
Παιδιά μην πετάξετε τα λεφτά σας. Πρόκειται για την μεγαλύτερη απάτη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο χώρο. Και το γράφω για να μην ψάχνετε τις προηγούμενες παραθέσεις. Μιλάμε για την Έλενα από το Joy . Οχι για εκείνη που έχουν στο site. Την άλλη, τη μικρή. Την παρουσιάζουν λες και είναι το νέο αστέρι της show biz. Ανύπαρκτο μασάζ και μηδενική πρόθεση σε κάτι άλλο. Τουλάχιστον να γνώριζε κάπως το μασαζάκι να χαλαρώναμε... 60Ε δηλαδή για μασάζ που δεν νιώθετε τίποτα . Χρήματα παντελώς πεταμένα...Προσωπικα παντα..
επειδη εχω κανει, θεωρω οτι ειναι πέταμα χρημάτων, λογικα παντοτε ενεργει σε συμφωνία με το μαγαζι… μονο να σκεφτείς…κακο μασάζ, δεν προχωράει και παντα κλεισμένη… τι αλλο να θελει το γραφειο;;
alfred1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2020
- Like
- 293
- Πόντοι
- 20
Πριν λιγο καιρο,στο εντελως ασχετο,μελος του νηματος μου εστειλε προσωπικο μηνυμα ,χωρις να εχουμε ξαναμιλησει ποτε στο παρελθον, και μου ανεφερε οτι η ελενα του joy(οχι αυτη του site)προχωραει σε καλαμακι.....Απο τα γραφομενα του ομως διαπιστωσα οτι καπου εφασκε και αντεφασκε......Αν εχει στειλει και σε αλλους ,τοτε θα μιλαμε σιγουρα για μαιμου προμοταρισμα.....
Τελευταία τροποποίηση:
Παίζουν τέτοια πράγματα??? Δεν το πιστεύω...Πριν λιγο καιρο,στο εντελως ασχετο,μελος του νηματος μου εστειλε προσωπικο μηνυμα ,χωρις να εχουμε ξαναμιλησει ποτε στο παρελθον, και μου ανεφερε οτι η ελενα του joy(οχι αυτη του site)προχωραει σε καλαμακι.....Απο τα γραφομενα του ομως διαπιστωσα οτι καπου εφασκε και αντεφασκε......Αν εχει στειλει και σε αλλους ,τοτε θα μιλαμε σιγουρα για μαιμου προμοταρισμα.....
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.565
- Πόντοι
- 2.256
Πες και το ονοματάκι του προμότορα να τον πάρει ο διάολος.. Ή ακόμα καλύτερα τράβα ενα screenshot από το pm που σου έστειλε.Πριν λιγο καιρο,στο εντελως ασχετο,μελος του νηματος μου εστειλε προσωπικο μηνυμα ,χωρις να εχουμε ξαναμιλησει ποτε στο παρελθον, και μου ανεφερε οτι η ελενα του joy(οχι αυτη του site)προχωραει σε καλαμακι.....Απο τα γραφομενα του ομως διαπιστωσα οτι καπου εφασκε και αντεφασκε......Αν εχει στειλει και σε αλλους ,τοτε θα μιλαμε σιγουρα για μαιμου προμοταρισμα.....
Αυτά είναι λόγια του αέρα, "καποιος καποτε μου ειπε κλκλπ" , ανυπόστατα και για τη δημιουργία εντυπώσεων
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
αυτά τα έκανε εκείνος ο τύπος , πως τον λέγανε μωρε, που έγραφε διάφορα και είχε φύγει από κάποια πράγματα που του έγραψα και το έπαιζε και θιγμένος και μετά ξαναμπήκε και προμοτάριζε πάλι διάφορες κοπέλες και τον ξαναπήρα χαμπάρι και εγώ και άλλοι και σταμάτησε πάλι να γράφει και μας έλεγε ότι είναι λειτούργημα αυτό που κάνει...θυμησε μου το nick του....Πες και το ονοματάκι του προμότορα να τον πάρει ο διάολος.. Ή ακόμα καλύτερα τράβα ενα screenshot από το pm που σου έστειλε.
Αυτά είναι λόγια του αέρα, "καποιος καποτε μου ειπε κλκλπ" , ανυπόστατα και για τη δημιουργία εντυπώσεων
Αυτός λοιπόν έστελνε πμ σε όσους ήθελε να παραπλανήσει και τους προωθουσε σε διαφορες κοπέλες και έγραφε κριτικές όχι δικές του, αλλά από αυτά που κάποιοι του είπανε.
Κάποιοι τον είχανε και Θεό τον υπαλληλάκο!
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Gravity
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
α γειά σου!Gravity
υπάλληλος που κατεύθυνε μέλη καινουΡγια επί το πλείστον μιας και οι πιο έμπειροι τον είχανε πάρει γραμμή
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις