Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Βεβαια στο 80 με καλαμακι κ 120 φουλ , αν συγκρινεις με την Αριαδνη, θα πρεπει να ειναι πολυ ωραια γκομενα για να αξιζει. Εγω την Αριαδνη την εχω ως στανταρακι.
Απο κατι story στο fcb φαινεται να εχει ωραιο σωματακι. Προσωπο δεν φαινεται. Και γω θα ηθελα extra πληροφοριες.
Αυτα τα εχω δει λεω αν εχει παει καποιος

Ashor

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2020
Like
108
Πόντοι
0
Συνάντηση με Βανέσα απο VIP πριν μια εβδομάδα περίπου.
Για αρχή η φώτο καμία σχέση με την πραγματικότητα. Με το που μπήκε έβγαλε τιμοκατάλογο. Φουλ 120. Μου είπε ότι πριν δούλευε στο OSMOSE. Από μασαζ απλά τρίβει. Στα 10 λεπτά μου λέει να γυρίσω κ ξεκινήσαμε παιχνίδι. Στο δωμάτιο έμεινε σύνολο το πολύ 40 λεπτά... Αντε γειά....

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Με αυτην την calia massage
Εχει παει κανεις ζηταει με 60 χερι
80 στομα 120 φουλ
Παει μονο πριαμο ηλιουπολη
Και prive bill χωρις εξτρα μεταφορικα
Δεν έχω πάει μαζί της έχω μιλήσει από βαιμπερ μου χει στείλει φώτο...ωραίο κομμάτι....στείλε της...

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Για αρχή η φώτο καμία σχέση με την πραγματικότητα. Με το που μπήκε έβγαλε τιμοκατάλογο. Φουλ 120. Μου είπε ότι πριν δούλευε στο OSMOSE. Από μασαζ απλά τρίβει. Στα 10 λεπτά μου λέει να γυρίσω κ ξεκινήσαμε παιχνίδι. Στο δωμάτιο έμεινε σύνολο το πολύ 40 λεπτά... Αντε γειά....
Πάλι αυτό με τις φωτό.... πόσο δύσκολο είναι να βάζουν κάτι πραγματικό.. Και που άλλαξε γραφείο ??? Ο Τιμοκατάλογος σταθερός.... Όλες στο 120 ! πλεόν..

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
όταν ακούς ότι παλιά δούλευε σε osmose τότε ξέρεις οτι υπάρχει πιθανότητα μεγάλη για ξεπέτα!

Ashor

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2020
Like
108
Πόντοι
0
Πάλι αυτό με τις φωτό.... πόσο δύσκολο είναι να βάζουν κάτι πραγματικό.. Και που άλλαξε γραφείο ??? Ο Τιμοκατάλογος σταθερός.... Όλες στο 120 ! πλεόν..
Δεν το καταλαβαίνω αυτό με τις φώτο φίλε μου, η θα είναι η φώτο δεκα χρόνια πριν ή θα έχει φωτοσοπ,η θα είναι εντελώς άσχετη. Αφού θα τη δεις γιατί στέλνουν άκυρες φώτο. Λογικά ποντάρουν ότι με τις καυλες που θα έχεις δεν θα πεις τίποτα..

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Τα χουμε πει.....60+60...για φουλ.....εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω αφού υπάρχουν κοριτσαροι από 80-100 ευρώ για τα πάντα ολα γιατί κάποιοι πληρώνουν μέτριες σε τιμή μοντέλου.....γούστα βέβαια....ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει.

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Τα χουμε πει.....60+60...για φουλ.....εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω αφού υπάρχουν κοριτσαροι από 80-100 ευρώ για τα πάντα ολα γιατί κάποιοι πληρώνουν μέτριες σε τιμή μοντέλου.....γούστα βέβαια....ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει.
Έχεις κάτι πρόσφατο να προτείνεις στα 80-100 ?

• Like
Αντιδράσεις: alpula

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Έχεις κάτι πρόσφατο να προτείνεις στα 80-100 ?
Υπάρχουν νήματα....εγώ δεν πρόκειται να σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη....τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά....

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
ο ορισμος το call girl ξεπετας ...ερχεται σου λεει οτι δεν ξερει να κανει μασαζ και μια μετρια πιπα και σεξ.. πολυ φωτοσοπ στην φωτο

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.573
Πόντοι
2.256
80 στομα 120 φουλ

Απο κατι story στο fcb φαινεται να εχει ωραιο σωματακι. Προσωπο δεν φαινεται. Και γω θα ηθελα extra πληροφοριες.

Αυτα τα εχω δει λεω αν εχει παει καποιος

Ναι και γω θα ηθελα καμια πληροφορια.
Δεν υπάρχουν αναφορές κύριοι για τη συγκεκριμένη,.
Ένας μαλακας ξεκίνησε να γράφει κάτι και μετα το γύρισε στο πόσο χάλια ήταν το ξενοδοχείο.

ΥΓ: Γιατί δεν κάνετε εσείς την αρχή;

Mad71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
247
Πόντοι
281
Καλησπέρα έχει κάποιος δοκιμάσει Νταϊάνα από paradise massage να μας πει εντυπώσεις

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
...αν ειναι απο γραφειο που υπαρχει εδω μεσα, θα με ενδιεφερε να πεις! Δεν αναφερονται και ολες οι κοπελες ονομαστικα παντα!
ρώτησα την ίδια και δε θέλει να αναφερθεί και τα θέλω των κοριτσιών είναι πάντα σεβαστά από εμένα...

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

opeokratoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
152
Πόντοι
0
Αλίκη από Osmose: Πολλά παραπανίσια κιλά, μέχρι φραπέ (!), ζήτησε +50, αρκετό μπλα μπλα, μέτριο μασάζ, άργησε. Συνολική βαθμολογία 4/10.

Μαριλένα VIP: Άνω των 45 με ότι αυτό συνεπάγεται, φτιαγμένο στήθος, φουλ με +40, μασάζ 0, συνολική βαθμολογία 4/10.
Το επίπεδο είναι στα τάρταρα. Καλό καλοκαίρι :alivedick:

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
80 στομα 120 φουλ
Συνάντηση στο Prive. Μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο με έντονα χείλια -ίσως φουσκωμένα- ωραίο σωματάκι με μικρό, στητό στήθος και οπίσθια λίγο χαλαρά. Ελληνίδα δηλώνει και δεν έχω κανένα λόγο να μην την πιστέψω. Φιλιά δεν έδωσα, πίπα καλή, βαθειά, έντονη, με ωραίο στήσιμο. Μασάζ ικανοποιητικό και μάλιστα επέμενε χωρίς να με ξεπετάξει. Καθαρή και αρωματισμένη. Ντουζ πριν και μετά. Στα 80€ που έδωσα φουλ -για μια φορά- έμεινα ικανοποιημένος. Τώρα απ´ ότι βλέπω το αύξησε.

Λες να κάνω λάθος και να έδωσα παραπάνω ;; Τόσο πολύ γέρασα ;;
Θα τρελαθώ.

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Ενημερωθείτε για τις Νέες Ελληνίδες Θεραπεύτριες

για τα είδη μασάζ που προσφέρουμε .

Δείτε την Νεα Ιστοσελίδα του VIP MASSAGE

Να ενημερω οτι απο 20 εώς 31 Αυγούστου το VIP MASSAGE θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ για Διακοπές !

Για οτιδήποτε απορία ή παράπονο είμαι πάντα στη διάθεση σας

698 0 280 270

Συνημμένα

• 99999.jpg
    99999.jpg
    225,7 KB · Εμφανίσεις: 71

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.124
Πόντοι
1.336
Συνάντηση στο Prive. Μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο με έντονα χείλια -ίσως φουσκωμένα- ωραίο σωματάκι με μικρό, στητό στήθος και οπίσθια λίγο χαλαρά. Ελληνίδα δηλώνει και δεν έχω κανένα λόγο να μην την πιστέψω. Φιλιά δεν έδωσα, πίπα καλή, βαθειά, έντονη, με ωραίο στήσιμο. Μασάζ ικανοποιητικό και μάλιστα επέμενε χωρίς να με ξεπετάξει. Καθαρή και αρωματισμένη. Ντουζ πριν και μετά. Στα 80€ που έδωσα φουλ -για μια φορά- έμεινα ικανοποιημένος. Τώρα απ´ ότι βλέπω το αύξησε.

Λες να κάνω λάθος και να έδωσα παραπάνω ;; Τόσο πολύ γέρασα ;;
Θα τρελαθώ.
Επιτέλους μια περιγραφή της. Είχε και σεξ το μενού ή μόνο πίπα? Και η πίπα της με προφύλαξη ή χωρίς?

Εγγρ.
26 Ιουλ 2020
Like
355
Πόντοι
20
Καλημερα αλανια μου. Επειδη εχω βαρεθει τα πιπινακια ασχετα αν ειμαι και εγω πιπινι :2funny::2funny:
Εχει να μ προτεινει κανενας καμια κοπελα σιγουρα 30+ που να κανει μασαζ της προκοπης και να προχωραει και στα εξτρα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom