Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
να το παρεις το κοριτσιΜάγκες μου εγώ που πήρα κλέα ήταν ευγενέστατη και γλυκύτατη τη συμπάθησα πραγματικά πολύ δεν προχωράει αλλά είναι πολύ καλό
να το παρεις το κοριτσιΜάγκες μου εγώ που πήρα κλέα ήταν ευγενέστατη και γλυκύτατη τη συμπάθησα πραγματικά πολύ δεν προχωράει αλλά είναι πολύ καλό
Την ειχα παρει κ γω ος δαναη στο βιπ εχω γραψει κ κριτική πίσω πολη βέβαια , απο οτι θυμάμαι η κοπελα γούσταρε αυτο που εκανε και περναει κ η ιδια ωραια τις αρεσε κατι τέτοια μ έλεγε , τρ απο λεφτά μη με ρωτήσετε εχω γραψει πιο πίσω τρ δε θυμάμαι Ακροιβος Ακροιβος στο μπιλ ειχαμε βρεθεί , ωραιο σωμα φτάσαμε φουλ ειναι γυναίκα εχει σωμταρα αλα μικρό βυζι γ μενα αποψη μ βέβαια κ κουβεντουλα πιάσαμε και ολα ειχα περάσει ωραιαΔεν υπάρχουν αναφορές κύριοι για τη συγκεκριμένη,.
Ένας μαλακας ξεκίνησε να γράφει κάτι και μετα το γύρισε στο πόσο χάλια ήταν το ξενοδοχείο.
Σεξ μασάζ στο σπίτι | ερωτικό μασάζ πληροφορίες με 42k αναρτήσεις
Πάνω από 42k αναρτήσεις με πληροφορίες για ερωτικό σεξ μασάζ στο σπίτι. Απόψεις, ανταλλαγές πληροφοριών, φωτογραφίες από τα μέλη του site.www.bourdela.com
ΥΓ: Γιατί δεν κάνετε εσείς την αρχή;
Τι κόστος μασάζ έχει?Μάγκες μου εγώ που πήρα κλέα ήταν ευγενέστατη και γλυκύτατη τη συμπάθησα πραγματικά πολύ δεν προχωράει αλλά είναι πολύ καλό τυπάκι
Καλα τα λες κ προσθετω οτι ειχε κ εντονη μυρουδια το πραμα της.κασαζ κατω του μετριουΣυναντηση με Ελενα απο Vip η κοπελα καμια σχεση με την φοτο π σου στελνουν στο site ,σπασμενο προσωπο και αρκετα γεματουλα για τα δικα μου γουστα ! μασαζ προσπαθει σε σχεση με τις αλλες στο τελος ζητησε +40 για φραπε και καλαμακι..τα εδωσα αν και φυσιογνωμικα δεν μ αρεσε μονο και μονο για να ξεκαυλωσω. ικανοποιητικη στο δευτερο μερος παρολα αυτα
Καλώς τον.εδώ και δύο μήνες περίπου, έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ τις έξτρα υπηρεσίες του μασάζ στο σπίτι. Μέχρι πρόσφατα, αν και έπαιρνα κοπέλες από πρακτορεία μασάζ, γιατί μου αρέσει το κανονικό μασάζ (αθλητικό ή θεραπευτικό) δεν είχα ψυλιαστεί τι παίζει. Μέχρι που μπήκα εδώ στο φόρουμ και άρχισα να ξεστραβώνομαι. Για αυτό χρωστώ μια κριτική με τη δική μου εμπειρία.
Πρώτον αν θέλω κανονικό μασάζ θα πάω σε φυσιοθεραπευτή. Με πτυχίο και μεταπτυχιακά.
Δεύτερον, αν θέλω σεξ, θα πάω σε γραφείο έσκορτ
Τρίτον, αν θέλω χαδάκια που μπορεί να εξελιχθούν σε εκτόνωση και ίσως και κάτι άλλο (και γουστάρω να το ριψοκινδυνεύσω) ... ε τότε γραφείο μάλλαξης...
- οι περισσότερες κοπέλες που κάνουν κυρίως χαλαρωτικό, προχωράνε παρακάτω. Μέχρι πού, αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις, εκτός και αν στο έχει σφυρίξει κανείς εδώ μέσα.
-οι κοπέλες που κάνουν late night, που δεν έχουν κρεβάτι, που στο βιογραφικό τους γράφει αισθητικός, σεμινάρια κλπ κλπ, προχωράνε παρακάτω.
- οι φωτό είναι συνήθως παραπλανητικές. Πρέπει να προσθέσεις τουλάχιστον 10 χρόνια, σε αυτό που τελικά θα εμφανιστεί live μπροστά σου. (και δεν ξέρω πόσα κιλά) Πρόταση μου να ρωτάτε το πρακτορείο κατά πόσο οι φωτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Υπάρχουν κοπέλες που είναι πραγματικά όμορφούλες και γύρω στα 25-30. Ρωτήστε.
-τα πρακτορεία εκτός από αυτές που έχουν στο σάιτ τους ως θεραπεύτριες, έχουν και άλλες, που στις στέλνουν στο viber αφού επικοινωνήσεις μαζί τους.
-ενίοτε μπορείς να βρεις και κοπέλες που κάνουν πραγματικό και καλό μασάζ. Πχ Παυλίνα από deluxe.
- πάντως και από αυτές που προχωρούν παρακάτω, οι περισσότερες το κάνουν μέτρια. Κάποιος από εδώ μέσα είχε γράψει κάτι σωστό. Βρες μία που να σου αρέσει και να σου κάνει, και εκπαίδευσε την στο τι να σου κάνει.
Δεν θέλω να ανεβάσω συγκεκριμένα ονόματα, που κάνουν τι. Σέβομαι το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα τους. Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα, αν και δεν έχω καμιά τεράστια λίστα διαθέσιμη...
Δηλαδη?Καλώς τον.
Η μεγάλη επιστροφή.
Πως και δεν το έκανες gravity3 ????
Eπιβεβαιώνω..Μιλάμε για την πρώην ''Αφροδιτη''.Οταν βλέπεις αλλαγες στα ονόματα τοτε προφανώς και κατι θα παίζει ;)Προσφατη συναντηση με ανδριανα απο joy,η φωτο αρχικα ειναι πριν 7 χρονια συν 7 τουλαχιστον κιλα,πολυ καλο μασαζ μιας ωρας με 60€ κ στα εξτρα της φραπε(πολυ καλος) με καλαμακι κ τελειωμα στη γλωσσα της.το καλο ειναι οτι μου ειπε δωσε μου οτι θελεις χωρις τιμοκαταλογο...αυτο το εκτιμησα κ της εδωσα +30.
Καλησπερα για ποια ακριβώς κοπέλα μιλάς δεν μπορώ να την βρω;Συνάντηση με Αναστασία απο delux ,κάπου πρέπει να δούλευε αυτή στο empire μάλλον , κοντούλα καλό σώμα 7/10 ,θεσπέσιο βυζί 8/10 , καλό πρόσωπο 7/10 που δεν βγάζει κάτι σε ερωτικό δυστυχώς, μέτριο μασάζ που το προσπαθεί πάντως, γδύνεται εύκολα και προσφέρει τα πάντα χωρίς εκ των προτέρων κατάλογο, εγώ πήρα μέχρι χέρι γιατί δεν μου έβγαλε το κάτι παραπάνω για να προχωρήσω,καλό παιδί γενικά!
την στέλνουνε στο VIBERΚαλησπερα για ποια ακριβώς κοπέλα μιλάς δεν μπορώ να την βρω;
Ρούχα βγάζει φίλε;Προσφατη συναντηση με ανδριανα απο joy,η φωτο αρχικα ειναι πριν 7 χρονια συν 7 τουλαχιστον κιλα,πολυ καλο μασαζ μιας ωρας με 60€ κ στα εξτρα της φραπε(πολυ καλος) με καλαμακι κ τελειωμα στη γλωσσα της.το καλο ειναι οτι μου ειπε δωσε μου οτι θελεις χωρις τιμοκαταλογο...αυτο το εκτιμησα κ της εδωσα +30.
ΝαιΡούχα βγάζει φίλε;
εκανε μονη της κανονικα μεχρι πριν λιγο καιρο σε κλειστο κυκλο παντως. εχεις λινκ?Μια ακομα πληροφορια που αφορα τη χρυση πρωιν vip που βλεπω οτι ψαχνετε αρκετοι εδω μεσα.κανει μασαζ 4 χερια μ ενα τυπο(μαλλον γκομενος;) κ μονο μ αυτον.τιποτα ερωτικο κ οχι μονη της.εχουν σελιδα στο fb
Πρσγματικα μπραβο που εκατσες καθ εγραψες ολο αυτο το κατεβατο, αλλα ρε φιλε δεν μας ειπες τιποτα καινουριο. Μηδεν ουσια. Τουλαχιστον να ελεγες κανενα ονομα, να βοηθαγες το νημα....εδώ και δύο μήνες περίπου, έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ τις έξτρα υπηρεσίες του μασάζ στο σπίτι. Μέχρι πρόσφατα, αν και έπαιρνα κοπέλες από πρακτορεία μασάζ, γιατί μου αρέσει το κανονικό μασάζ (αθλητικό ή θεραπευτικό) δεν είχα ψυλιαστεί τι παίζει. Μέχρι που μπήκα εδώ στο φόρουμ και άρχισα να ξεστραβώνομαι. Για αυτό χρωστώ μια κριτική με τη δική μου εμπειρία.
Πρώτον αν θέλω κανονικό μασάζ θα πάω σε φυσιοθεραπευτή. Με πτυχίο και μεταπτυχιακά.
Δεύτερον, αν θέλω σεξ, θα πάω σε γραφείο έσκορτ
Τρίτον, αν θέλω χαδάκια που μπορεί να εξελιχθούν σε εκτόνωση και ίσως και κάτι άλλο (και γουστάρω να το ριψοκινδυνεύσω) ... ε τότε γραφείο μάλλαξης...
- οι περισσότερες κοπέλες που κάνουν κυρίως χαλαρωτικό, προχωράνε παρακάτω. Μέχρι πού, αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις, εκτός και αν στο έχει σφυρίξει κανείς εδώ μέσα.
-οι κοπέλες που κάνουν late night, που δεν έχουν κρεβάτι, που στο βιογραφικό τους γράφει αισθητικός, σεμινάρια κλπ κλπ, προχωράνε παρακάτω.
- οι φωτό είναι συνήθως παραπλανητικές. Πρέπει να προσθέσεις τουλάχιστον 10 χρόνια, σε αυτό που τελικά θα εμφανιστεί live μπροστά σου. (και δεν ξέρω πόσα κιλά) Πρόταση μου να ρωτάτε το πρακτορείο κατά πόσο οι φωτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Υπάρχουν κοπέλες που είναι πραγματικά όμορφούλες και γύρω στα 25-30. Ρωτήστε.
-τα πρακτορεία εκτός από αυτές που έχουν στο σάιτ τους ως θεραπεύτριες, έχουν και άλλες, που στις στέλνουν στο viber αφού επικοινωνήσεις μαζί τους.
-ενίοτε μπορείς να βρεις και κοπέλες που κάνουν πραγματικό και καλό μασάζ. Πχ Παυλίνα από deluxe.
- πάντως και από αυτές που προχωρούν παρακάτω, οι περισσότερες το κάνουν μέτρια. Κάποιος από εδώ μέσα είχε γράψει κάτι σωστό. Βρες μία που να σου αρέσει και να σου κάνει, και εκπαίδευσε την στο τι να σου κάνει.
Δεν θέλω να ανεβάσω συγκεκριμένα ονόματα, που κάνουν τι. Σέβομαι το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα τους. Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα, αν και δεν έχω καμιά τεράστια λίστα διαθέσιμη...