Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

alfred1987

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
293
Πόντοι
20
Zωή ,τώρα velvet ,πριν στο joy για καιρό ώς Νίκη .Mιά φωτό της απο παλαιότερα στο joy με μίνι μπαίνοντας σε είσοδο κτιρίου - 9+ στα σίγουρα- τελείως παραπλανητική για το σήμερα,πιό κοντά η σημερινή του joy με μιά άχαρη βερμούδα. Πρόσωπο 7 ,σώμα 6 έχει τα κιλάκια της ,7+ μασάζ , το παίζει μεγαλομπεμπέκα ενώ μπορεί και να πλησιάζει τα 40. Σερβίρει καφεδάκι και από την δεύτερη φορά δείχνει και τα μεγαλοβυζάκια της ,αφήνει να τα χαιδέψουνε μαζί με φιλάκια. Θα την ξαναπάρω για ένα και μοναδικό λόγο,είναι από τις λίγες που περνάει όμορφα από τον α' γύρο στον β' , οι περισσότερες και κυρίως οι πιό εμφανίσημες γυρνάνε κουμπί και σου το λένε κιόλας,ότι πιό ξενέρωτο,αυτό δεν το κάνει η συγκεκριμένη πάντως!
Φιλε,επειδη την συγκεκριμενη την εχω παρει αρκετες φορες και προσφατα,θεωρω οτι στα κιλα ειναι πιο κατω της φωτογραφιας του κτιριου που αναφερεις.Skinny δεν ειναι σιγουρα αλλά το κορμι της ειναι πολυ καλο.....Ποσο εφτασε το κοστος για τα extra;

papgeorgios

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2022
Like
286
Πόντοι
20
Zωή ,τώρα velvet ,πριν στο joy για καιρό ώς Νίκη .Mιά φωτό της απο παλαιότερα στο joy με μίνι μπαίνοντας σε είσοδο κτιρίου - 9+ στα σίγουρα- τελείως παραπλανητική για το σήμερα,πιό κοντά η σημερινή του joy με μιά άχαρη βερμούδα. Πρόσωπο 7 ,σώμα 6 έχει τα κιλάκια της ,7+ μασάζ , το παίζει μεγαλομπεμπέκα ενώ μπορεί και να πλησιάζει τα 40. Σερβίρει καφεδάκι και από την δεύτερη φορά δείχνει και τα μεγαλοβυζάκια της ,αφήνει να τα χαιδέψουνε μαζί με φιλάκια. Θα την ξαναπάρω για ένα και μοναδικό λόγο,είναι από τις λίγες που περνάει όμορφα από τον α' γύρο στον β' , οι περισσότερες και κυρίως οι πιό εμφανίσημες γυρνάνε κουμπί και σου το λένε κιόλας,ότι πιό ξενέρωτο,αυτό δεν το κάνει η συγκεκριμένη πάντως!
Φιλε @aggel2004 με ξαφνιαζει η περιγραφη σου και πραγματικα σε θεωρω και πολυ εγκυρο μελος.Πριν λιγο καιρο εκανα συναντηση μαζι της και οχι μονο δε μου φανηκε με παραπανω κιλα,αντιθετως θεωρω οτι εχει χασει αρκετα κιλα και δεν τις παει...εμενα βυζια δε μου εδειξε,δυστυχως δεν ημουν τοσο τυχερος.....Και επισης τι εννοεις οτι το παιζει μεγαλομπεμπεκα;;μου φανηκε πολυ σοβαρη και μετρημενη...Αναμενω εν αγωνιως την απαντηση σου γιατι πραγματικα με ενδιαφερει.
Να εισαι καλα.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Φιλε @aggel2004 με ξαφνιαζει η περιγραφη σου και πραγματικα σε θεωρω και πολυ εγκυρο μελος.Πριν λιγο καιρο εκανα συναντηση μαζι της και οχι μονο δε μου φανηκε με παραπανω κιλα,αντιθετως θεωρω οτι εχει χασει αρκετα κιλα και δεν τις παει...εμενα βυζια δε μου εδειξε,δυστυχως δεν ημουν τοσο τυχερος.....Και επισης τι εννοεις οτι το παιζει μεγαλομπεμπεκα;;μου φανηκε πολυ σοβαρη και μετρημενη...Αναμενω εν αγωνιως την απαντηση σου γιατι πραγματικα με ενδιαφερει.
Να εισαι καλα.
Το τωρινό σώμα της εν σχέσει με την παλαιά φωτό στην είσοδο του κτιρίου καμία σχέση .Ανήκει στις μεγαλοσωμες γυναίκες σίγουρα ,ίσως φταίει ότι δυό φορές μου ήρθε με αθλητική βερμούδα ,ότι χειρότερο για γυναίκα αν δεν έχει κορμί λαμπάδα. Το μεγαλομπεμπέκα πάει στο ότι ''παίζει'' με τη φωνή της ,τα μάτια της κλπ. που ενώ σε μικρά κορίτσια έχει την πλάκα του σε 35+ γυναίκες είναι κάπως. Πάντως το ρεζουμέ ήταν θετικό και αυτό έχει σημασία.Υπόψιν και κάτι άλλο θετικό,δεν βγάζει τιμοκατάλογο.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.796
Παίκτες καλησπέρα.
Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει κάπου η Έλενα από Empire (ή αλλιώς η Μαριαλένα από Crystal);
Μπορείτε να μου στείλετε και σε πμ, όποια απάντηση θα εκτιμηθεί δεόντως! :hi:

pepehands

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
2
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδια έχουμε κάποια πληροφορία για ελλη από joy ? Προχωράει σε καλαμακι ή μπριζόλα?
Καλησπερα Kgeorg! Συναντηθηκα σημερα μαζι της! Μεχρι φραπε +30 με εσωρουχα αλλα πιανεις οπου γουσταρεις. Ο,τι αλλο θες ρωτας! καλη συνεχεια!

papgeorgios

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2022
Like
286
Πόντοι
20
Συναντησεις τελευταιου καιρου με κοινο παρονομαστη:
Ομορφες κοπελες και οι 3 , ομως μασαζ απο μετριο εως ανυπαρκτο και μηδενικες εχτρα υπηρεσιες.
Τα ονοματα αυτων:
A)Ρομιλντα απο joy
B)Μαργαριτα απο your
Γ)Μαριαννα απο Αttica

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
392
Πόντοι
20
Καλησπερα Kgeorg! Συναντηθηκα σημερα μαζι της! Μεχρι φραπε +30 με εσωρουχα αλλα πιανεις οπου γουσταρεις. Ο,τι αλλο θες ρωτας! καλη συνεχεια!
Πως ειναι απο σωμα;επισης ξερεις τιποτα για ντινα?ωραιο παιδι δειχνει..

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Το ίδιο έχω κάνει και γω με τη Νίνα όταν επέμενε για 250€
Το 250 είναι πάντα η εκκινηση της Νίνας και φτάνει πάντα 180 για όσους θέλουν full πρόγραμμα (για την εμπειρία αξίζει έστω 1 φόρα) με τη συγκεκριμένη

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
τα έχουμε πει για το osmose τα κορίτσια δεν κάνουν μασάζ μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό με τιμοκατάλογο όπου σε πιάσουν. Αν θέλουμε κάτι ΄τέτοιο παίρνουμε και μια μουνάρα από γραφείο
Και όμως υπάρχει ...μια Ελληνίδα Έλλη - Lola - την βαπτίζουν κατά καιρούς και ας είναι 2-3 χρόνια στο γραφείο...Τρίψιμο - μασάζ και μόνο καλαμάκι...ούτε καν για ένα 50αρι...που ζητάει έτσι για την πληροφορία..

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Πρόσφατη συνάντηση με Αθανασία από Attica... κάνει τα απογευματινά ραντεβού συνήθως. Έχει περάσει και από άλλα γραφεία/κάποια ψυχή μ είχε πει ότι πήγαινε μέχρι καλαμάκι.. αλλά είπε να ξεκόψει το full και άραξε attica.. Από μασάζ κάτι γίνεται φαίνεται κάτι να κατέχει.. αλλά μέχρι εκεί.. σου κάνει μόνο μπρούμητα και εντελώς τυχαία κατά την κουβέντα ... εγώ δεν κάνω το ένα - δεν κάνω το άλλο :knuppel:στο πετάει το υπονοούμενο ότι εγώ μόνο μασάζ, καθότι είμαι και ''θεραπεύτρια'' :jerking: ... Τεσπα ευχάριστη παρουσία εξ Alban εγώ την ψυλλιάστηκα και απλά πήρα το ρίσκο εν γνώση μου ότι ίσως είναι στα Δεν και έτσι αποδείχτηκε.. δεν επεδίωξα και τίποτα (αντιπρόταση κλπ.. ή από 2ο- 3ο ραντεβού αν παίζει τπτ), εξάλλου είχα κλείσει άλλο ραντεβού στα καπάκια με cg για να βγάλω το άχτι...

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Επίσης Ντίνα απο Joy που πήγε, έχει κανείς ενημέρωση ???

Και μια Γιώτα από Vip που είχα διαβάσει ότι προχωράει (κοκκινόξανθη μακρυμάλλα) έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία ?

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Το 250 είναι πάντα η εκκινηση της Νίνας και φτάνει πάντα 180 για όσους θέλουν full πρόγραμμα (για την εμπειρία αξίζει έστω 1 φόρα) με τη συγκεκριμένη
Το πάντα είναι αυθέρετο. Με μένα π.χ. δεν συνέβη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom