Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
Συνάντηση στο Prive. Μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο με έντονα χείλια -ίσως φουσκωμένα- ωραίο σωματάκι με μικρό, στητό στήθος και οπίσθια λίγο χαλαρά. Ελληνίδα δηλώνει και δεν έχω κανένα λόγο να μην την πιστέψω. Φιλιά δεν έδωσα, πίπα καλή, βαθειά, έντονη, με ωραίο στήσιμο. Μασάζ ικανοποιητικό και μάλιστα επέμενε χωρίς να με ξεπετάξει. Καθαρή και αρωματισμένη. Ντουζ πριν και μετά. Στα 80€ που έδωσα φουλ -για μια φορά- έμεινα ικανοποιημένος. Τώρα απ´ ότι βλέπω το αύξησε.

Λες να κάνω λάθος και να έδωσα παραπάνω ;; Τόσο πολύ γέρασα ;;
Θα τρελαθώ.
πριν πόσο καιρό όμως;

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Ενημερωθείτε για τις Νέες Ελληνίδες Θεραπεύτριες

για τα είδη μασάζ που προσφέρουμε .

Δείτε την Νεα Ιστοσελίδα του VIP MASSAGE

Να ενημερω οτι απο 20 εώς 31 Αυγούστου το VIP MASSAGE θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ για Διακοπές !

Για οτιδήποτε απορία ή παράπονο είμαι πάντα στη διάθεση σας

698 0 280 270
χρειάζεται πολύ τύχη για να έχουμε έγκαιρη απάντηση στην viber επικοινωνία.......

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
Προς όλα τα γραφεία: να στέλνετε ολόσωμες φώτο που να ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα!
Και στις 6 κοπέλες (αν θυμάμαι καλά) οι φώτο δεν είχαν καμία σχέση και αυτό είναι κατά σας καθώς χάνεται η εμπιστοσύνη.
ΟΛΑ τα γραφεία το κάνετε χωρίς καμία εξαίρεση!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.573
Πόντοι
2.256
Προς όλα τα γραφεία: να στέλνετε ολόσωμες φώτο που να ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα!
Και στις 6 κοπέλες (αν θυμάμαι καλά) οι φώτο δεν είχαν καμία σχέση και αυτό είναι κατά σας καθώς χάνεται η εμπιστοσύνη.
ΟΛΑ τα γραφεία το κάνετε χωρίς καμία εξαίρεση!
Έτσι μπράβο, καλά τους τα λες . Βάλε τα πράγματα στη θέση τους. Μάλωσέ τους, τα λαμόγια.

Τώρα θα κάνουν τσισακια απο το φόβο τους όλα τα γραφεία και θα κατεβάσουν τις άσχετες φωτογραφίες από τα sites τους.

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Συναντηση με Ελενα απο Vip η κοπελα καμια σχεση με την φοτο π σου στελνουν στο site ,σπασμενο προσωπο και αρκετα γεματουλα για τα δικα μου γουστα ! μασαζ προσπαθει σε σχεση με τις αλλες στο τελος ζητησε +40 για φραπε και καλαμακι..τα εδωσα αν και φυσιογνωμικα δεν μ αρεσε μονο και μονο για να ξεκαυλωσω. ικανοποιητικη στο δευτερο μερος παρολα αυτα

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
Έτσι μπράβο, καλά τους τα λες . Βάλε τα πράγματα στη θέση τους. Μάλωσέ τους, τα λαμόγια.

Τώρα θα κάνουν τσισακια απο το φόβο τους όλα τα γραφεία και θα κατεβάσουν τις άσχετες φωτογραφίες από τα sites τους.
δεν μάλωσα κανένα και ούτε θα το κάνω. Ούτε θα ειρωνευτώ...

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
μια ενημερωση προς τα γραφεια αφου οι κοπελες προχωρουν φουλ οταν ειναι αδιαθετες αφηστετες να ξεκουραστουν....ειναι χαζομαρα να λεει η κοπελα προχωραω αλλα λογω οτι ειμαι αδιαθετη φραπε με καλαμακι μονο

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
μια ενημερωση προς τα γραφεια αφου οι κοπελες προχωρουν φουλ οταν ειναι αδιαθετες αφηστετες να ξεκουραστουν....ειναι χαζομαρα να λεει η κοπελα προχωραω αλλα λογω οτι ειμαι αδιαθετη φραπε με καλαμακι μονο
τα γραφεία αν δεν σε ξέρουν, δεν παραδέχονται ποτέ ότι οι κοπέλες προχωράνε.
Αυτά και καλά τα βρίσκεις με την κοπέλα.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Επιτέλους μια περιγραφή της. Είχε και σεξ το μενού ή μόνο πίπα? Και η πίπα της με προφύλαξη ή χωρίς?
Στοματικό ελεύθερο. Φουλ ήταν το πρόγραμμα. Μετά την ωραία πίπα, ολοκλήρωσα χαλαρά με εκείνη ανάσκελα να αναστενάζει ελαφρά, όποτε δεν ζόρισα πολύ.
πριν πόσο καιρό όμως;
Μην καρφωνόμαστε :wink:
Δεν έχει και μεγάλη σημασία. Τώρα το πρόγραμμμα προφανώς είναι στα 120€.

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Αυτο το ντελουξ τι εχει παθει ρε παιδια ? ζητας κοπελες κ εχει μονο κατι πατσαβουρες απο αυτα π βλεπω στις φοτος τις τελευταιες μερες

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
:( χαχααχ και το joy ολο κατι ιδιες στελνει με κακες κριτικες απο εδω..να θες να καλεσεις σπιτι και να μην μπορεις παρανοια
Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή υπάρχουν πολλοί που ανταποκρίνονται στις βίζιτες που έχουν πλέον τα μασάζ κατ οίκον . Το αποτέλεσμα των αγαπούληδων είναι πλέον ο κανόνας και η κοπέλα της διπλανής πόρτας η εξαίρεση δυστυχώς. Τα βλέπουμε και στις τελευταίες σελίδες με σχόλια για osmose και vip… τι να λέμε… δεν χρειάζεται λοιπόν το joy και το deluxe να ψάξουν να βρουν κορίτσια της διπλανής πόρτας γιατί οι στόκοι που επιλέγουν βίζιτες είναι περισσότεροι..είναι απλά τα πράγματα

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
392
Πόντοι
20
Με αυτην την calia massage
Εχει παει κανεις ζηταει με 60 χερι
80 στομα 120 φουλ
Παει μονο πριαμο ηλιουπολη
Και prive bill χωρις εξτρα μεταφορικα
Συναντηση πριν 2 εβδομαδες,οι τιμες ειναι αυτες που λες,στητο στηθος μεσαιου μεγεθους κ ελαφρος μεγαλουτσικη περιφερεια που δεν φαινετε στις φωτο.λιγο "σκληρο "το προσωπο με φτιαγμενα χειλια.καλο καλαμακι,δεν πηρα φουλ γιατι δεν μου αρεσε κ τοσο

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Συνάντηση με Αναστασία απο delux ,κάπου πρέπει να δούλευε αυτή στο empire μάλλον , κοντούλα καλό σώμα 7/10 ,θεσπέσιο βυζί 8/10 , καλό πρόσωπο 7/10 που δεν βγάζει κάτι σε ερωτικό δυστυχώς, μέτριο μασάζ που το προσπαθεί πάντως, γδύνεται εύκολα και προσφέρει τα πάντα χωρίς εκ των προτέρων κατάλογο, εγώ πήρα μέχρι χέρι γιατί δεν μου έβγαλε το κάτι παραπάνω για να προχωρήσω,καλό παιδί γενικά!

Τελευταία τροποποίηση:

Serpiko1980

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
153
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Μια Μαίρη από Joy( έπαιζε πριν κάνα χρόνο) ξέρει κανείς που βρίσκεται?

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
Συνάντηση με Αναστασία απο delux ,κάπου πρέπει να δούλευε αυτή στο empire μάλλον , κοντούλα καλό σώμα 7/10 ,θεσπέσιο βυζί 8/10 , καλό πρόσωπο 7/10 που δεν βγάζει κάτι σε ερωτικό δυστυχώς, μέτριο μασάζ που το προσπαθεί πάντως, γδύνεται εύκολα και προσφέρει τα πάντα χωρίς εκ των προτέρων κατάλογο, εγώ πήρα μέχρι χέρι γιατί δεν μου έβγαλε το κάτι παραπάνω για να προχωρήσω,καλό παιδί γενικά!
κόστος;

αστυαναξ

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
2.404
Πόντοι
5.190
εδώ και δύο μήνες περίπου, έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ τις έξτρα υπηρεσίες του μασάζ στο σπίτι. Μέχρι πρόσφατα, αν και έπαιρνα κοπέλες από πρακτορεία μασάζ, γιατί μου αρέσει το κανονικό μασάζ (αθλητικό ή θεραπευτικό) δεν είχα ψυλιαστεί τι παίζει. Μέχρι που μπήκα εδώ στο φόρουμ και άρχισα να ξεστραβώνομαι. Για αυτό χρωστώ μια κριτική με τη δική μου εμπειρία.
Πρώτον αν θέλω κανονικό μασάζ θα πάω σε φυσιοθεραπευτή. Με πτυχίο και μεταπτυχιακά.
Δεύτερον, αν θέλω σεξ, θα πάω σε γραφείο έσκορτ
Τρίτον, αν θέλω χαδάκια που μπορεί να εξελιχθούν σε εκτόνωση και ίσως και κάτι άλλο (και γουστάρω να το ριψοκινδυνεύσω) ... ε τότε γραφείο μάλλαξης...
- οι περισσότερες κοπέλες που κάνουν κυρίως χαλαρωτικό, προχωράνε παρακάτω. Μέχρι πού, αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις, εκτός και αν στο έχει σφυρίξει κανείς εδώ μέσα.
-οι κοπέλες που κάνουν late night, που δεν έχουν κρεβάτι, που στο βιογραφικό τους γράφει αισθητικός, σεμινάρια κλπ κλπ, προχωράνε παρακάτω.
- οι φωτό είναι συνήθως παραπλανητικές. Πρέπει να προσθέσεις τουλάχιστον 10 χρόνια, σε αυτό που τελικά θα εμφανιστεί live μπροστά σου. (και δεν ξέρω πόσα κιλά) Πρόταση μου να ρωτάτε το πρακτορείο κατά πόσο οι φωτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Υπάρχουν κοπέλες που είναι πραγματικά όμορφούλες και γύρω στα 25-30. Ρωτήστε.
-τα πρακτορεία εκτός από αυτές που έχουν στο σάιτ τους ως θεραπεύτριες, έχουν και άλλες, που στις στέλνουν στο viber αφού επικοινωνήσεις μαζί τους.
-ενίοτε μπορείς να βρεις και κοπέλες που κάνουν πραγματικό και καλό μασάζ. Πχ Παυλίνα από deluxe.
- πάντως και από αυτές που προχωρούν παρακάτω, οι περισσότερες το κάνουν μέτρια. Κάποιος από εδώ μέσα είχε γράψει κάτι σωστό. Βρες μία που να σου αρέσει και να σου κάνει, και εκπαίδευσε την στο τι να σου κάνει.
Δεν θέλω να ανεβάσω συγκεκριμένα ονόματα, που κάνουν τι. Σέβομαι το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα τους. Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα, αν και δεν έχω καμιά τεράστια λίστα διαθέσιμη...

Aleptas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Like
41
Πόντοι
0
Καλά αυτη είναι μπαζο κ το ξερει , γι αυτό βγάζει ξινίλα κ κόμπλεξ . Απλά δε μπορεί να το χωνέψει .
Οι άλλες όλες του Hermes και μπάζα είναι κ το παίζουν γκόμενες .
Μάγκες μου εγώ που πήρα κλέα ήταν ευγενέστατη και γλυκύτατη τη συμπάθησα πραγματικά πολύ δεν προχωράει αλλά είναι πολύ καλό τυπάκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom