εδώ και δύο μήνες περίπου, έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ τις έξτρα υπηρεσίες του μασάζ στο σπίτι. Μέχρι πρόσφατα, αν και έπαιρνα κοπέλες από πρακτορεία μασάζ, γιατί μου αρέσει το κανονικό μασάζ (αθλητικό ή θεραπευτικό) δεν είχα ψυλιαστεί τι παίζει. Μέχρι που μπήκα εδώ στο φόρουμ και άρχισα να ξεστραβώνομαι. Για αυτό χρωστώ μια κριτική με τη δική μου εμπειρία.
Πρώτον αν θέλω κανονικό μασάζ θα πάω σε φυσιοθεραπευτή. Με πτυχίο και μεταπτυχιακά.
Δεύτερον, αν θέλω σεξ, θα πάω σε γραφείο έσκορτ
Τρίτον, αν θέλω χαδάκια που μπορεί να εξελιχθούν σε εκτόνωση και ίσως και κάτι άλλο (και γουστάρω να το ριψοκινδυνεύσω) ... ε τότε γραφείο μάλλαξης...
- οι περισσότερες κοπέλες που κάνουν κυρίως χαλαρωτικό, προχωράνε παρακάτω. Μέχρι πού, αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις, εκτός και αν στο έχει σφυρίξει κανείς εδώ μέσα.
-οι κοπέλες που κάνουν late night, που δεν έχουν κρεβάτι, που στο βιογραφικό τους γράφει αισθητικός, σεμινάρια κλπ κλπ, προχωράνε παρακάτω.
- οι φωτό είναι συνήθως παραπλανητικές. Πρέπει να προσθέσεις τουλάχιστον 10 χρόνια, σε αυτό που τελικά θα εμφανιστεί live μπροστά σου. (και δεν ξέρω πόσα κιλά) Πρόταση μου να ρωτάτε το πρακτορείο κατά πόσο οι φωτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Υπάρχουν κοπέλες που είναι πραγματικά όμορφούλες και γύρω στα 25-30. Ρωτήστε.
-τα πρακτορεία εκτός από αυτές που έχουν στο σάιτ τους ως θεραπεύτριες, έχουν και άλλες, που στις στέλνουν στο viber αφού επικοινωνήσεις μαζί τους.
-ενίοτε μπορείς να βρεις και κοπέλες που κάνουν πραγματικό και καλό μασάζ. Πχ Παυλίνα από deluxe.
- πάντως και από αυτές που προχωρούν παρακάτω, οι περισσότερες το κάνουν μέτρια. Κάποιος από εδώ μέσα είχε γράψει κάτι σωστό. Βρες μία που να σου αρέσει και να σου κάνει, και εκπαίδευσε την στο τι να σου κάνει.
Δεν θέλω να ανεβάσω συγκεκριμένα ονόματα, που κάνουν τι. Σέβομαι το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα τους. Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα, αν και δεν έχω καμιά τεράστια λίστα διαθέσιμη...