Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
Καλησπέρα.
Όπως δηλώνει και το όνομα μου, είμαι πουρό και νέος εδώ. Μπήκα για ένα σεντονάκι σχετικά με το ¨άθλημα":
Ξεκίνησα πριν λίγους μήνες για μασάζ και μόνο και με το "μασάζ στο σπίτι". Όντως κάνουν μόνο μασάζ χωρίς έξτρα υπηρεσίες . Οι κοπέλες (τρεις δοκίμασα) ξέρουν μέτριο μασάζ και σε μένα κάνανε και οι τρεις χωρίς να φοράω εσώρουχο. Όταν ανέφερα το μασάζ σε φίλο, μου είπε για το site εδώ και τις υπηρεσίες των "μασέζ"... Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω:
Πήρα τρία γραφεία και 2-3 κοπέλες από το καθένα και χωρίς να αναφέρω ούτε τα γραφεία ούτε τις κοπέλες (η μία με εκθειαστικά σχόλια εδώ), θα σας πω την εμπειρία μου και την άποψη μου.
Αρχικά, πολύ ακριβό σπορ βρε 'σεις. 60€ + 60€ για φουλ, είναι σχεδόν απαγορευτικό για εργαζόμενο βασικού μισθού.
Από τα γραφεία τώρα, το ένα ήταν απαράδεκτο σε συμπεριφορά συν ότι ενώ είχα πει για έξτρα μου έστειλε κοπέλα που ούτε καν μπλούζα δεν έβγαζε και ανάσκελα δε μου έκανε καθόλου!
Τα άλλα δύο ευγενικά...
Οι κοπέλες από όλα τα γραφεία εμφανισιακά ήταν κάτω του μετρίου και οι υπηρεσίες και οι τιμές με διακύμανση στη κάθε μία. Όλες πάντως φιλικές και ευχάριστες.
Από το site έμαθα για το Ariadnaki που ήταν η ευχάριστη έκπληξη! Τα έκανε όλα (όχι πίσω πόρτα) με τέχνη και με πολύ ωραίο petit κορμί και σφιχτό!
Υ.γ.: υπάρχει άλλη μία κοπέλα που ξεχώρισα αλλά επειδή δε βλέπω αναφορά εδώ μέσα ούτε αυτή θα την αναφέρω...

Τώρα δύο λόγια για το site και τα νήματα στο μασάζ:
πολύ προσωπική και μάλιστα χυδαία αντιπαράθεση μεταξύ των μελών. Κουράζει και δεν εξυπηρετεί και δεν καταλαβαίνω γιατί οι admin δεν τα μπλοκάρουν.
Επίσης οι κριτικές, είναι υποκειμενικές, δηλαδή δε χρειάζεται να βρίζει ο ένας τον άλλον αν έχει διαφορετική άποψη ή εμπειρία.

Ίσως σας κούρασα, ίσως θεωρήσετε ότι είναι ένα ανούσιο σχόλιο χωρίς να προσθέτει κάτι αλλά θέλησα να τα πω και να με συγχωρείτε...

(κάνω και κανονικό μασάζ και μάλιστα πολύ καλό και φτηνότερο από επαγγελματία)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
εσύ να υποθέσω δεν γαμάς, γαμάει ο ΝΙΤΡΟ για εσένα και εσύ υιοθετείς τις κριτικές.
Για γέλια είσαι!
Κατά τ' 'αλλα δεν έχεις άποψη, έχει ο ΝΙΤΡΟ για εσένα.:jerking:
.απλά συμφωνώ απόλυτα,δυστυχώς όταν πήγα δεν έλαβα υπόψη μου την κριτική,επηρεασμένος από τις κριτικές των αγαπουληδων και έφαγα τη μεγαλύτερη φόλα της ζωής μου!(από τη ζωή, χαχαχαχαχα)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
.απλά συμφωνώ απόλυτα,δυστυχώς όταν πήγα δεν έλαβα υπόψη μου την κριτική,επηρεασμένος από τις κριτικές των αγαπουληδων και έφαγα τη μεγαλύτερη φόλα της ζωής μου!(από τη ζωή, χαχαχαχαχα)
και έτσι αποφάσισες να γίνεις αγαπούλης της τριφτομπούτας Στεφανίας και να διαβάζεις ποιηματάκια ποστάροντας λουλουδάκια και καρδούλες στο νήμα της Έλενας.
Άστα διάλα σαλιάρη που μπήκες στο bou στα γεράματα μπας και σε αγαπήσουν:2funny:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
και έτσι αποφάσισες να γίνεις αγαπούλης της τριφτομπούτας Στεφανίας και να διαβάζεις ποιηματάκια ποστάροντας λουλουδάκια και καρδούλες στο νήμα της Έλενας.
Άστα διάλα σαλιάρη που μπήκες στο bou στα γεράματα μπας και σε αγαπήσουν:2funny:
Ω,τι τρόποι!!!
Μας κακομαθαινετε κύριε alpula!

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.055
Πόντοι
201
Εάν έχουν τέτοιο σουξέ τα ποιήματα να βάλω και εγώ ένα τότε να πάρει λίγο ποιότητα το νήμα

Στες κάμαρες επήγα τες κρυφές

κι ακούμπησα και πλάγιασα στες κλίνες των.

Κ’ εκεί στο λαϊκό, το ταπεινό κρεββάτι

είχα το σώμα του έρωτος, είχα τα χείλη

τα ηδονικά και ρόδινα της μέθης.

Απ’ τα παράθυρα που αφίσαμεν ολάνοιχτα,

τ’ ωραίο του σώμα στο κρεββάτι φώτιζε

η σελήνη.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Εάν έχουν τέτοιο σουξέ τα ποιήματα να βάλω και εγώ ένα τότε να πάρει λίγο ποιότητα το νήμα

Στες κάμαρες επήγα τες κρυφές

κι ακούμπησα και πλάγιασα στες κλίνες των.

Κ’ εκεί στο λαϊκό, το ταπεινό κρεββάτι

είχα το σώμα του έρωτος, είχα τα χείλη

τα ηδονικά και ρόδινα της μέθης.

Απ’ τα παράθυρα που αφίσαμεν ολάνοιχτα,

τ’ ωραίο του σώμα στο κρεββάτι φώτιζε

η σελήνη.
βάλτο στης Έλενας 110 , όχι εδώ!

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Ρε συ Alpula , γενικα εχουν ουσια αυτα που γραφεις αλλα μετα χανεσαι στα νευρα και στις εμμονες
Εχεις τις ενστασεις σου για τις υπηρεσιες σε αυτο το νημα, αλλα σε αλλα νηματα που πεφτει το παραμυθι συννεφο , και εχουν βαλει οι κρυφο-αφεντρες τους κρυφο-υποτακτικους στη σειρα και τους δουλευουν , εκει δε σε ενοχλει κατι?

Diatheke

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
228
Πόντοι
20
Παίδες καλησπέρα σας. Θα ήθελα τα φώτα σας και τις προτάσεις σας για μασάζ / φουλ έξτρα αλλά σε γυναίκα. Σκέφτομαι να κάνω ένα δωράκι οπότε...
Σημαντικό το κορίτσι/γραφείο να είναι συννενοήσιμο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.055
Πόντοι
201
βάλτο στης Έλενας 110 , όχι εδώ!
Εκεί έχει πολλούς αγαπούληδες και θα ζηλέψουν και θα μου την πέσουν, εκτός αυτού θέλω να αφήσω τα παιδιά εκεί να ζήσουν τον έρωτα τους

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
:grin::2funny::2funny: Epic ! τι άλλο θα ακούσουμε !!! :2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: alpula

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.166
Πόντοι
11.146
Υ.γ.: υπάρχει άλλη μία κοπέλα που ξεχώρισα αλλά επειδή δε βλέπω αναφορά εδώ μέσα ούτε αυτή θα την αναφέρω...
...αν ειναι απο γραφειο που υπαρχει εδω μεσα, θα με ενδιεφερε να πεις! Δεν αναφερονται και ολες οι κοπελες ονομαστικα παντα!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ρε συ Alpula , γενικα εχουν ουσια αυτα που γραφεις αλλα μετα χανεσαι στα νευρα και στις εμμονες
Εχεις τις ενστασεις σου για τις υπηρεσιες σε αυτο το νημα, αλλα σε αλλα νηματα που πεφτει το παραμυθι συννεφο , και εχουν βαλει οι κρυφο-αφεντρες τους κρυφο-υποτακτικους στη σειρα και τους δουλευουν , εκει δε σε ενοχλει κατι?
ασχοληθείτε και εσείς τύπε, δεν προλαβαίνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκεί έχει πολλούς αγαπούληδες και θα ζηλέψουν και θα μου την πέσουν, εκτός αυτού θέλω να αφήσω τα παιδιά εκεί να ζήσουν τον έρωτα τους
δεν έχεις κι άδικο:2funny::2funny:

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
...αν ειναι απο γραφειο που υπαρχει εδω μεσα, θα με ενδιεφερε να πεις! Δεν αναφερονται και ολες οι κοπελες ονομαστικα παντα!

"...φερσου ομορφα στα κοριτσια μας & θα στο ανταποδωσουν στο πολλαπλασιο! :cool2:"

τι εννοείς;

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Με αυτην την calia massage
Εχει παει κανεις ζηταει με 60 χερι
80 στομα 120 φουλ
Παει μονο πριαμο ηλιουπολη
Και prive bill χωρις εξτρα μεταφορικα

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Με αυτην την calia massage
Εχει παει κανεις ζηταει με 60 χερι
80 στομα 120 φουλ
Παει μονο πριαμο ηλιουπολη
Και prive bill χωρις εξτρα μεταφορικα
Απο κατι story στο fcb φαινεται να εχει ωραιο σωματακι. Προσωπο δεν φαινεται. Και γω θα ηθελα extra πληροφοριες.

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Απο κατι story στο fcb φαινεται να εχει ωραιο σωματακι. Προσωπο δεν φαινεται. Και γω θα ηθελα extra πληροφοριες.
Βεβαια στο 80 με καλαμακι κ 120 φουλ , αν συγκρινεις με την Αριαδνη, θα πρεπει να ειναι πολυ ωραια γκομενα για να αξιζει. Εγω την Αριαδνη την εχω ως στανταρακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom