Απλά legend ο τυπος!"Εγώ τα αγνόησα και κάναμε σεξ"
Εισαι μυθος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
Άσε τα γύρω γύρω. Μασάζ σου έκανε; (Προφάνως και χαβαλεδιάζω...)Εγώ τα αγνόησα και κάναμε σεξ.
DimiAzar17
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Μια μελαχροινη ειναι αυτη η Ολγα;ΟΛΓΑ ΜΙΛΦ DELUXE MASSAGE
ΣΕΞΙ ΜΙΛΦ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΣΤΟ
Καλησπέρα σε όλους, διαβάζω καιρό και δεν ήρθα ποτέ να προσφέρω εγώ τα φώτα μου.
Ήρθε λοιπόν η ώρα. (συγγνώμη για τα κακά ελληνικά μου, δεν γράφω τόσα πολλά πια)
ΤΕΑ: Αλισε- σίγουρα
Γιορ Massage: Έχω δοκιμάσει την Ευδοκία, την Ελπίδα, τη Μίρνα - γενικά δεν παίζει ποτέ έξτρα. Το μασάζ με την Ελπίδα και την Ευδοκία είναι αρκετά ειλικρινές.
Lux: Mary - Αρκετα καλή, μέχρι καλαμάκι,, ίσως την επόμενη φορά πήγε ακόμα πιο μακριά, αλλά δεν έχω δοκιμάσει.
Αν κάποιος μπορεί να προσφέρει πληροφορίες για τα παρακάτω κορίτσια θα το εκτιμούσα.
Τζοι - Βίκυ / Άννα
Εμπιρε - Έλενα, Μαρινα
Ευχαριστώ
Ήρθε λοιπόν η ώρα. (συγγνώμη για τα κακά ελληνικά μου, δεν γράφω τόσα πολλά πια)
Γιορ Massage: Έχω δοκιμάσει την Ευδοκία, την Ελπίδα, τη Μίρνα - γενικά δεν παίζει ποτέ έξτρα. Το μασάζ με την Ελπίδα και την Ευδοκία είναι αρκετά ειλικρινές.
Lux: Mary - Αρκετα καλή, μέχρι καλαμάκι,, ίσως την επόμενη φορά πήγε ακόμα πιο μακριά, αλλά δεν έχω δοκιμάσει.
Αν κάποιος μπορεί να προσφέρει πληροφορίες για τα παρακάτω κορίτσια θα το εκτιμούσα.
Τζοι - Βίκυ / Άννα
Εμπιρε - Έλενα, Μαρινα
Ευχαριστώ
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Alice από την Τεα έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό όπως έχει αναφερθείΚαλησπέρα σε όλους, διαβάζω καιρό και δεν ήρθα ποτέ να προσφέρω εγώ τα φώτα μου.
Τζοι - Βίκυ / Άννα
Εμπιρε - Έλενα, Μαρινα
Ευχαριστώ
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Ζωη ταντρα,η χειρότερη εμπειρία στην μακρόχρονη πορνοκαρριερα μου!Τη θεωρώ ό,τι πιο υπερεκτιμημένο υπάρχει , εμένα με είχε πρίξει για το ρολόϊ. Τρεις φορές με είχε ρωτήσει για την ώρα. Ακού τώρα... να ρωτάει η κοπέλα τον πελάτη τρεις φορές κατά τι διάρκεια του ραντεβού τι ώρα είναι... Τι να ευχαριστηθείς έτσι... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
Απορώ πως αυτή η γυναίκα είχε στο παρελθον τόσο διθυραμβικά σχολια!!
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Μυστες μου ν ρωτησω μια κοπελα απο το βιπ αννα ξέρετε που έχει πάει ;
Πην το βιπ ηταν οσμοση , την ειχα παρει οταν στο βίπ και τωρα την εχω χασει
Πην το βιπ ηταν οσμοση , την ειχα παρει οταν στο βίπ και τωρα την εχω χασει
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
μην έρθεις μετά μυξοκλαίγοντας για τα λεφτά που έχασες, σαν τόσους άλλους!από οσμο έχουμε καινούργιες κοπέλες, μήπως ξέρουμε τίποτα για αυτή;
Prosenton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.108
- Πόντοι
- 1.010
Για αυτό έγραψα ρε παιδιά γιατί δεν την ξέρω την κοπέλα.μην έρθεις μετά μυξοκλαίγοντας για τα λεφτά που έχασες, σαν τόσους άλλους!
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.120
- Πόντοι
- 216
Οντως...πολυ μουναρος και κοπροσκυλο...Πάντως από την φωτογραφία φαίνεται μουνάρα
3 λεπτα χαδια και μετα τιμοκαταλογοςΠάντως από την φωτογραφία φαίνεται μουνάρα
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 446
Συνάντηση σήμερα με την Όλγα απο deluxe!! διαβάζοντας καλά σχόλια απο αρκετούς μέσα στο νήμα είπα να δοκιμάσω.το σίγουρο είναι ότι δεν το μετανιώνεις!!!η κοπέλα είναι επαγγελματίας κ αυτό φαίνεται όχι μόνο στο μασάζ που κάνει!!! υπέροχο πραγματικά το μασάζ της από την αρχή κ ακόμα καλύτερο στο τέλος!!!!!θα ξανα προτιμηθεί σίγουρα!
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
κατατοπιστικότατος...Συνάντηση σήμερα με την Όλγα απο deluxe!! διαβάζοντας καλά σχόλια απο αρκετούς μέσα στο νήμα είπα να δοκιμάσω.το σίγουρο είναι ότι δεν το μετανιώνεις!!!η κοπέλα είναι επαγγελματίας κ αυτό φαίνεται όχι μόνο στο μασάζ που κάνει!!! υπέροχο πραγματικά το μασάζ της από την αρχή κ ακόμα καλύτερο στο τέλος!!!!!θα ξανα προτιμηθεί σίγουρα!
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 446
Έκανα μια γενική ενημέρωση της συνάντησης φίλε χωρίς λεπτομέρειες...αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο μπορείς να ρωτήσεις...κατατοπιστικότατος...
stomatikossspipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα.
Σε προηγουμενο ποστ Σας μπερδεψα χωρις να το θελω.
Γινεται λογος για την Ριτα απο Βελβετ. Την είχα δοκιμασει και περασα πολυ ωραια. Με καλαμάκι ανευ.
Απλά τελευταια μαλλον εχει φυγει απο Βελβετ.
Ηθελα μα ρωτησω αν γνωρίζει καποιος αν εχειχπαει σε αλλο γραφειο παρακαλώ.
Ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ. σε σχολιο μου σελίδες πιο πισω είχα μπλεξει τα ονοματα. Αντι για Ρίτα , για Αρετή ρωτησα. Για την Ριτα ρωταω.
Σε προηγουμενο ποστ Σας μπερδεψα χωρις να το θελω.
Γινεται λογος για την Ριτα απο Βελβετ. Την είχα δοκιμασει και περασα πολυ ωραια. Με καλαμάκι ανευ.
Απλά τελευταια μαλλον εχει φυγει απο Βελβετ.
Ηθελα μα ρωτησω αν γνωρίζει καποιος αν εχειχπαει σε αλλο γραφειο παρακαλώ.
Ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ. σε σχολιο μου σελίδες πιο πισω είχα μπλεξει τα ονοματα. Αντι για Ρίτα , για Αρετή ρωτησα. Για την Ριτα ρωταω.
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 1.071
Ποια εινσιΡε παιδιά ξέρει κανένας τη κυρια ρενα 55+ πλέον , και τη άνω Γλυφαδιώτισσα που έδινε και κωλο ;;; Γιουλη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις