Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
καλημερα μαγκες και καλο μηνα να εχουμε.... εχει καποιος εμπειρία για Ναταλία και Στελιάνα απο deluxe?

Τελευταία τροποποίηση:

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Καλησπερα συναγωνιστη μυστη. Φιλε να παρεις τη Ζηνα, μπαρ γουμαν απο Καλαματα, τρελο βυζι και απιστευτο μασαζ (αν με καταλαβαινεις). Ακριβη αλλα αξιζει με το παραπανω. Περιμενω ενημερωση αν τη παρεις!
Είχα στείλει μνμ στο βιμπερ αλα δεν μ απάντησαν ποτέ

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Είχα στείλει μνμ στο βιμπερ αλα δεν μ απάντησαν ποτέ
μήπως έχεις μπερδέψει τα γραφεία ; από ότι ήξερα δεν δουλεύανε με βάiμπερ και κυρίως δεν στέλνανε έξτρα φωτό με αυτό, για ξαναδέ το!

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
επισης η ισμηνη απο vip εχει αλλαξει γραφείο ? ξερει καποιος ?

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
μήπως έχεις μπερδέψει τα γραφεία ; από ότι ήξερα δεν δουλεύανε με βάiμπερ και κυρίως δεν στέλνανε έξτρα φωτό με αυτό, για ξαναδέ το!
Οκευ αρα θα παρω τηλ καλύτερα , οχι οχι σωστα στο athensmassage

Melnoname(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2020
Like
1
Πόντοι
0
Οκευ αρα θα παρω τηλ καλύτερα , οχι οχι σωστα στο athensmassage
Και μένα παντως από Athens, μου εχουν πει μόνο τηλεφωνικά. Όταν στειλεις μέσω viber, παίρνεις απάντηση ένα τυποποιημένο μήνυμα ότι η επικοινωνία για ραντεβού είναι μόνο τηλεφωνική.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Που το ξετρύπωσες αυτό βρε αθεόφοβε?? Ωραίος! Λες το Κατερινάκι να κάνει κάτι? :)
Το ότι εξυπηρετεί ''Late Night Massage'' είναι ελπιδοφόρο ,αλλά δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω νομίζω προς το παρόν!

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.334
Πόντοι
736

Siskos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
165
Πόντοι
0
Το ότι εξυπηρετεί ''Late Night Massage'' είναι ελπιδοφόρο ,αλλά δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω νομίζω προς το παρόν!
Δοκιμη πρόσφατα με Κατερινα ..η πληροφορία από τη κοπέλα ειναι το σαιτ ειναι της τυπισας που έχει το λοτους μασαζ που έβαζε φεικ φωτος απλά πλέον πάτωσε και έκανε νεο μπας και σώσει τη παρτιδα..αν το ξερά δεν θα έπαιρνα καν τηλ..ξενέρωσα τη ζωή μου..όλο το πακέτο χαλια..προσοχη!!

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.334
Πόντοι
736
Καλησπερα συναγωνιστη μυστη. Φιλε να παρεις τη Ζηνα, μπαρ γουμαν απο Καλαματα, τρελο βυζι και απιστευτο μασαζ (αν με καταλαβαινεις). Ακριβη αλλα αξιζει με το παραπανω. Περιμενω ενημερωση αν τη παρεις!
Όταν δίνεις πληροφορίες Καλό είναι να ξέρεις τι λες γιατί στο Athens massage δεν υπάρχει τέτοια κοπέλα

• Like
Αντιδράσεις: Siskos

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
Δοκιμη πρόσφατα με Κατερινα ..η πληροφορία από τη κοπέλα ειναι το σαιτ ειναι της τυπισας που έχει το λοτους μασαζ που έβαζε φεικ φωτος απλά πλέον πάτωσε και έκανε νεο μπας και σώσει τη παρτιδα..αν το ξερά δεν θα έπαιρνα καν τηλ..ξενέρωσα τη ζωή μου..όλο το πακέτο χαλια..προσοχη!!
Έχεις δίκιο.! Και η Ελένη είναι η ηρω του αρτ

• Like
Αντιδράσεις: Siskos

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Αρα μιλάμε ουσιαστικά για ανακύκλωση και όχι για κάτι νέο ! τίποτα δεν ξεφεύγει απο τα τσακάλια του μπου!!!,ευχαριστούμε για την καταδρομική.

Siskos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
165
Πόντοι
0

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.463
Πόντοι
736
Εχει δοκιμασει κανεις Βανεσσα απο Vip massage? Φαινεται δυνατο μωρο, με βυζαρες! Ρωταω, μην φαω κανα ακυρο!

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
Εχει δοκιμασει κανεις Βανεσσα απο Vip massage? Φαινεται δυνατο μωρο, με βυζαρες! Ρωταω, μην φαω κανα ακυρο!

Νομίζω κάποιος έχει γράψει ότι είναι από οσμοσε και δεν αξίζει στις προηγούμενες σελίδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom