You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Είχα στείλει μνμ στο βιμπερ αλα δεν μ απάντησαν ποτέΚαλησπερα συναγωνιστη μυστη. Φιλε να παρεις τη Ζηνα, μπαρ γουμαν απο Καλαματα, τρελο βυζι και απιστευτο μασαζ (αν με καταλαβαινεις). Ακριβη αλλα αξιζει με το παραπανω. Περιμενω ενημερωση αν τη παρεις!
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
μήπως έχεις μπερδέψει τα γραφεία ; από ότι ήξερα δεν δουλεύανε με βάiμπερ και κυρίως δεν στέλνανε έξτρα φωτό με αυτό, για ξαναδέ το!Είχα στείλει μνμ στο βιμπερ αλα δεν μ απάντησαν ποτέ
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Οκευ αρα θα παρω τηλ καλύτερα , οχι οχι σωστα στο athensmassageμήπως έχεις μπερδέψει τα γραφεία ; από ότι ήξερα δεν δουλεύανε με βάiμπερ και κυρίως δεν στέλνανε έξτρα φωτό με αυτό, για ξαναδέ το!
Melnoname(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2020
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Και μένα παντως από Athens, μου εχουν πει μόνο τηλεφωνικά. Όταν στειλεις μέσω viber, παίρνεις απάντηση ένα τυποποιημένο μήνυμα ότι η επικοινωνία για ραντεβού είναι μόνο τηλεφωνική.Οκευ αρα θα παρω τηλ καλύτερα , οχι οχι σωστα στο athensmassage
Που το ξετρύπωσες αυτό βρε αθεόφοβε?? Ωραίος! Λες το Κατερινάκι να κάνει κάτι?Νέα μαγαζάκι ; Θεραπευτές
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Το ότι εξυπηρετεί ''Late Night Massage'' είναι ελπιδοφόρο ,αλλά δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω νομίζω προς το παρόν!Που το ξετρύπωσες αυτό βρε αθεόφοβε?? Ωραίος! Λες το Κατερινάκι να κάνει κάτι?
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
Μου είχαν στείλει μήνυμα στο Viber κάποια στιγμή ότι δεν εξυπηρετούν μέσω μηνυμάτωνΕίχα στείλει μνμ στο βιμπερ αλα δεν μ απάντησαν ποτέ
Δοκιμη πρόσφατα με Κατερινα ..η πληροφορία από τη κοπέλα ειναι το σαιτ ειναι της τυπισας που έχει το λοτους μασαζ που έβαζε φεικ φωτος απλά πλέον πάτωσε και έκανε νεο μπας και σώσει τη παρτιδα..αν το ξερά δεν θα έπαιρνα καν τηλ..ξενέρωσα τη ζωή μου..όλο το πακέτο χαλια..προσοχη!!Το ότι εξυπηρετεί ''Late Night Massage'' είναι ελπιδοφόρο ,αλλά δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω νομίζω προς το παρόν!
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
Όταν δίνεις πληροφορίες Καλό είναι να ξέρεις τι λες γιατί στο Athens massage δεν υπάρχει τέτοια κοπέλαΚαλησπερα συναγωνιστη μυστη. Φιλε να παρεις τη Ζηνα, μπαρ γουμαν απο Καλαματα, τρελο βυζι και απιστευτο μασαζ (αν με καταλαβαινεις). Ακριβη αλλα αξιζει με το παραπανω. Περιμενω ενημερωση αν τη παρεις!
Έχεις δίκιο.! Και η Ελένη είναι η ηρω του αρτΔοκιμη πρόσφατα με Κατερινα ..η πληροφορία από τη κοπέλα ειναι το σαιτ ειναι της τυπισας που έχει το λοτους μασαζ που έβαζε φεικ φωτος απλά πλέον πάτωσε και έκανε νεο μπας και σώσει τη παρτιδα..αν το ξερά δεν θα έπαιρνα καν τηλ..ξενέρωσα τη ζωή μου..όλο το πακέτο χαλια..προσοχη!!
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Αρα μιλάμε ουσιαστικά για ανακύκλωση και όχι για κάτι νέο ! τίποτα δεν ξεφεύγει απο τα τσακάλια του μπου!!!,ευχαριστούμε για την καταδρομική.Δοκιμη πρόσφατα με Κατερινα ..η πληροφορία από τη κοπέλα ειναι το σαιτ ειναι της τυπισας που έχει το λοτους μασαζ που έβαζε φεικ φωτος απλά πλέον πάτωσε και έκανε νεο μπας και σώσει τη παρτιδα..αν το ξερά δεν θα έπαιρνα καν τηλ..ξενέρωσα τη ζωή μου..όλο το πακέτο χαλια..προσοχη!!
Χοχο γιαυτο υπάρχει το υπεροχο αυτό θρεντ εδώ για να γλυτωνουμε τις πατάτες και τις άπατες..Τι λαγωνικάρες υπάρχουν εδώ!!
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.481
- Πόντοι
- 8.345
Εχει δοκιμασει κανεις Βανεσσα απο Vip massage? Φαινεται δυνατο μωρο, με βυζαρες! Ρωταω, μην φαω κανα ακυρο!
Νομίζω κάποιος έχει γράψει ότι είναι από οσμοσε και δεν αξίζει στις προηγούμενες σελίδες
Νόμιζα ότι θα πείς το τέραςΕπιβεβαιώνω και εγώ για lotus… Μ Α Κ Ρ Ι Α ! Σου στέλνουν σε φωτογραφία την πεντάμορφη και σου έρχεται γαρίδα…
Σκέψου μια γαρίδα σε μεγένθυση… καλύτερα να ερχόταν το τέρας…Νόμιζα ότι θα πείς το τέρας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις