Καταθέτω τις τελευταίες μου εμπειρίες προς τέρψιν του ακροατηρίου αλλά και γιατί η γνώση είναι δύναμη. Ύστερα από ένα διάλειμμα λόγω επαγγελματικών υποχρέωσεων, δοκίμασα ραντεβού με 2 κοπελες που δεν είχα δει στο παρελθόν, την Ζωή του Velvet και την Χρυσή του VIP (+ 1 bonus report στο τέλος για τους πιο χαβαλέδες του νήματος).
Θέλω να είμαι δίκαιος. Με καμία από τις 2 κοπέλες δεν πέρασα χάλια. Χάλια είχα περάσει όταν είχα κλείσει ραντεβού από Osmose και είχε έρθει μία και βάραγε κουδούνια σε γείτονες... και είχα αναγκαστεί να συναντήσω αμέσως μετά call girl για να μου φύγει η ξενέρα (έχω γράψει σχετικό post). Σίγουρα όμως δεν πέρασα το ίδιο καλά και με τις 2.
Στην κορυφή τοποθετώ εύκολα την Χρυσή. Δεν θα επεκταθώ γιατί έχουν γραφτεί πολλά: Κατ'εμέ, είναι το τέλειο ραντεβού. Πέρασα τόσο καλά που της έδωσα 30 ευρώ bonus παρότι το φουλ πρόγραμμα ήταν ήδη στα 120. Μου έδωσε την αίσθηση πώς της άρεσα πάρα πολύ (εδώ γελάμε, αλλά και ένα σωστό παραμύθι έχει την αξία του). Στα συν το ότι κάνει και πολύ καλό μασάζ. Έχει αυτό που λέμε "άγγιγμα." Είναι επίσης αρκετά όμορφη (σίγουρα πιο όμορφη από πολλές άλλες του χώρου). Ένιωσα πώς ενδιαφέρεται για το πως πέρνάω και ήταν και ευχάριστη στο social κομμάτι. Συνολικά η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ καλή, από τις πιο αξιόλογες στον χώρο του μασάζ. Συνολικά, δίνω τον ανωτατό μου βαθμό, 9 στα 10.
Μια σημαντικά λιγότερο καλή εμπειρία είχα με την Ζωή. Η κοπέλα απείχε πολύ από την φωτογραφία. Το αστείο του πράγματος είναι πώς όταν αυτό το επισημαίνεις σε κάποιο γραφείο, κάνουν τους κινέζους και σου την λένε κιόλας πώς είσαι υπερβολικός. Άλλη φορά θα τις παίρνω φωτογραφία με το κινητό για να έχω αποδεικτικά στοιχεία ("Μωρό μου - πες CHEEEESE"). Μου έκανε μασάζ με ρούχα, ανεβαίνοντας στο κρεβάτι φορώντας τζιν. Μέτριο μασάζ (όχι κακό, απλά μέτριο). Αριστοτεχνικός φραπές σκέτος στο κλείσιμο με (εμφανώς fake) λεκτική ενθάρρυνση. Στα αρνητικά το ότι πήγε κατευθείαν για κλιμάκωση, δεν έδωσε καθόλου διάρκεια, με αποτέλεσμα να μου φάει από τον χρόνο του ραντεβού και να φύγει νωρίτερα. Εδώ να σημειώσω πώς καταλήγω ότι τα 90' είναι ανοησία, αφού είναι αρκετές όσες φροντίζουν να σε ξεπετάξουν και να φύγουν νωρίτερα. Υπονοούμενα για περαιτέρω σε επόμενη συνάντηση, δεν βρίσκω όμως τον λόγο όταν υπάρχουν αστεράκια όπως η Χρυσή. Μωρό μου τσόρι μα έχω βρει καλύτερο αγόρι. Αξιολογώ την εμπειρία με ένα 6 στα 10 και νομίζω είμαι γενναιόδωρος.
Πάμε τώρα στο χαβαλετζίδικο κομμάτι. Πρόσφατα γνώρισα μία κοπέλα μέσω tinder που έκανε μασάζ κατ οικον (χμμμ...). Στο πρώτο μας ραντεβού, η κοπέλα μου έλεγε
διαρκώς περί φεμινισμού, χειραφέτησης, πώς της την σπάει να της την πέφτουν στην δουλειά της, πόσο γλοιώδεις είναι οι άντρες, και ούτε καθεξής. Ότι δεν θα έκανε ποτέ το οτιδήποτε με πελάτη. Εγώ τα αγνόησα και κάναμε σεξ. Ύστερα από μερικές μέρες, την ώρα που έκλεινα ραντεβού και έπαιρνα προτάσεις από διάφορα γραφεία, την είδα στο roster ενός εκ των γνωστών γραφείων - στο οποίο οι κοπέλες πάνε (καρα)τσεκαρισμένα μέχρι φουλ.
Εδώ το μάθημα είναι διπλό: Πρώτον μην δίνετε σημασία στις βλακείες που μας λένε εντός και εκτός των ραντεβού. Το χρήμα είναι γλυκό. Δεύτερον, ακόμη και οι λαδοκόρες έναν μαλάκα γαμπρό ψάχνουν στο tinder.
Adios.