εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
Ποια εινσιΡε παιδιά ξέρει κανένας τη κυρια ρενα 55+ πλέον , και τη άνω Γλυφαδιώτισσα που έδινε και κωλο ;;; Γιουλη
Ποια εινσιΡε παιδιά ξέρει κανένας τη κυρια ρενα 55+ πλέον , και τη άνω Γλυφαδιώτισσα που έδινε και κωλο ;;; Γιουλη
Νικολ, δεν εχω στοιχειααπό οσμο έχουμε καινούργιες κοπέλες, μήπως ξέρουμε τίποτα για αυτή;
Θα μπρουσες να στείλεις πληροφορίες σε παρακαλω;Πολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Το έχουμε γράψει άπειρες φορές. Χαμένα λεφτά στο οσμοσε, ΜΑΚΡΥΑ! Ότι και αν βλεπεις. Υπηρεσιες χάλια αργούνε να έρθουν και φεύγουν στο μισάωρο χωρίς μασάζ χωρίς τίποτα. Όταν τους λες εγώ σε πλήρωσα για ώρα σου λένε τελειωσες φεύγω τώρα. Αν ζητήσεις μασάζ σου λένε δεν κάνουμε μασάζ πουτανες ήμαστε. Έρχονται γδύνονται σου ζητάνε την μάνα τους και τον πατέρα τους σε ξεπετάνε και εξαφανίζονται. Καλύτερα πάρε από ένα γραφειο που έχει μουναρες με τα ίδια χρήματα να περάσεις και όμορφα. Η Συκγκεριμενη δούλευε και σε γραφειο. Από τις μεγαλύτερες ξεπέτες του γραφείου μακριά!Για αυτό έγραψα ρε παιδιά γιατί δεν την ξέρω την κοπέλα.
Έχω εγώ. Με δελέασε η φωτογραφία της και την πήρα. Μακρυά. Ξεπέτα του κερατά και χάλια υπηρεσιες. Και ζητάει την μάνα της και τον πατέρα της. Καλύτερα γραφειο με τα λεφτά που ζητάειΝικολ, δεν εχω στοιχεια
Απλά ένα πυροτέχνημα .!!!Μετά από 10 χρόνια στον χώρο του μασάζ και πολλές διαφορετικές εμπειριες επιτέλους κάτι διαφορετικό . Exotic Tantra Massage ….. μοναδική αναζωογοννηση 4 διαφορετικά μασάζ σε 1 πρόγραμμα με έμφαση σε κινήσεις φραπέ ! Όλη η συνέδρια βασισμένη στην δίκη μου καυλα και στου μορίου μου ! Να μην φοβάται να τον αγγίξει και να την αγγίζω . Πιο ενεργητικό μασάζ σε συμμετοχή μου δεν έχω ζήσει ! Εξαιρετικό μασάζ ανεπανάληπτη αίσθηση και τρομερό κύμα καυλας με τελείωμα σε στήθος …….. Συν 20 ο φραπές . Massazakimou λοιπόν και Λύδια !!!! Κρίμα που διάβασα τόσα άσχημα που δεν ίσχυαν ούτε 1 ! Άνετη καυλωτικη ! Με ταξίδευε με το άγγιγμα της σε όλες τις τις τρυπούλες και αυτό που με τρέλανε είναι το γλείψιμο που με άφησε να της κάνω χωρίς έξτρα .
Όσον αφορά το πρόγραμμα Φούλ naked B2B + Lomi Lomi + Tantra + Lingham. Η δομή του προγράμματος συν η τεχνική του φραπέ καθόλη την διάρκεια του προγράμματος της και το ποσό καυλα ήταν η κοπέλα και υγρή ! Διπλό το Bonus
αν μπορεις μαν,στειλε μου&εμενα π.μ θα με ενδιαφερει η περιπτωσηΠολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
απλα για γελιαΜετά από 10 χρόνια στον χώρο του μασάζ και πολλές διαφορετικές εμπειριες επιτέλους κάτι διαφορετικό . Exotic Tantra Massage ….. μοναδική αναζωογοννηση 4 διαφορετικά μασάζ σε 1 πρόγραμμα με έμφαση σε κινήσεις φραπέ ! Όλη η συνέδρια βασισμένη στην δίκη μου καυλα και στου μορίου μου ! Να μην φοβάται να τον αγγίξει και να την αγγίζω . Πιο ενεργητικό μασάζ σε συμμετοχή μου δεν έχω ζήσει ! Εξαιρετικό μασάζ ανεπανάληπτη αίσθηση και τρομερό κύμα καυλας με τελείωμα σε στήθος …….. Συν 20 ο φραπές . Massazakimou λοιπόν και Λύδια !!!! Κρίμα που διάβασα τόσα άσχημα που δεν ίσχυαν ούτε 1 ! Άνετη καυλωτικη ! Με ταξίδευε με το άγγιγμα της σε όλες τις τις τρυπούλες και αυτό που με τρέλανε είναι το γλείψιμο που με άφησε να της κάνω χωρίς έξτρα .
Όσον αφορά το πρόγραμμα Φούλ naked B2B + Lomi Lomi + Tantra + Lingham. Η δομή του προγράμματος συν η τεχνική του φραπέ καθόλη την διάρκεια του προγράμματος της και το ποσό καυλα ήταν η κοπέλα και υγρή ! Διπλό το Bonus
Πόσο πάει το μαλλί δεν μας ειπε με όλα αυτά τα b2b lomi lomi κτλ...απλα για γελια
Ακριβως αυτό .Έχω εγώ. Με δελέασε η φωτογραφία της και την πήρα. Μακρυά. Ξεπέτα του κερατά και χάλια υπηρεσιες. Και ζητάει την μάνα της και τον πατέρα της. Καλύτερα γραφειο με τα λεφτά που ζητάει
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας για το osmose και ακόμα υπάρχουν άτομα που ρωτάνε για κορίτσια από εκεί. Αν δεν έχουν μυαλό τι άλλο να κάνουμεΑκριβως αυτό .
θα μας το πει μετα απο αλλα 10 χρονιαΠόσο πάει το μαλλί δεν μας ειπε με όλα αυτά τα b2b lomi lomi κτλ...
Εκτός αν βγάλει ίδιο δελτίο τύπου και στη νοηματικήθα μας το πει μετα απο αλλα 10 χρονια
Εννοείτε τι +50???? Μόνο αν την γαμησουμε θα δώσουμε τόσα. Έτσι μου είχε κάνει η Ελίνα από βελβετ μου ζήτησε 50 για φραπέ!!!!!! Φυσικά πήρε 20 και όλα καλαΕπισης σε μια Κωνσταντίνα του joy μη πέσετε σε τίποτα 50+ που ζητάει για extra κ τέτοια . Ένα εικοσαρικακι το πολύ αλλιώς χαίρετε . Μέτριο σωμα τίποτα αξιόλογο για παραπάνω .
Δεν ξέρω τι λέτε και γιατί ορμάτε . Εμπειρία μοιράζομαι και δεν έχω κανένα κέρδος οποίος θέλει πάει και έχω φάει πολλές φόλες με empire , Vip , joy κτλ … και γιατί δεν ορμάτε στον προμοταρα gravity και Menelaos η Andrea’s η όσα προφίλ έχει και η κοπέλα αυτή για αυτουνού το γραφείο δούλευε από ότι μου είπε κει τώρα κάνει προφίλ να την κράξει γιατί απλά μάγκες όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ! Κανένα κέρδος για προμο οποίος θέλει κάνει οποίος δεν θέλει όχι . Αλλά όλοι συζητάνε για κάτι άλλο από τις γνωστές φολες που μας αρμεγουν για ένα ελεεινό μασάζ. Έλα τώρα που μόνο 5 ονόματα γράφουν και διαφημίζουν και εκεί δεν έχω δει τέτοια επίθεση . Όσο για το κόστος 100 ευρώ η ώρα . Όλοι να είστε καλά και να περνάμε καλά όποτε μπορούμε και οποία πληροφορία για κάτι άλλο καινούργιο καικαυλωτικο καλοδεχούμενηΡε κωλογραφεια του κερατά, για τσοφλια μας περασατε ρε? Αντε στο διαλο χρονιαρα μερα, πηγαινετε κ δωστε κανα φραγκο στη google άμα θέλετε να διαφημιστείτε κι αφήστε το τσαμπα μέσω μούφα λογαριασμών του bou! Αναβαθμιστε πρώτα τις υπηρεσίες και τη συμπεριφορά σας και μετά! Το promotion σας μάρανε τσαμπατζήδες...