mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Πεστα πεστα αδερφεαπλα για γελια
Πεστα πεστα αδερφεαπλα για γελια
Δυστυχώς φίλε μου όσο τα ταΐζουν θα συνεχίζουν να τα κάνουν αυτά.!! Εγώ προσωπικά έχω 1 μήνα να πάρω και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στις υπηρεσίες θα κάνω και 1 χρόνο. Γιατί τα 140 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο είναι πολλά για ένα ψευτομασαζ και ένα ξέρω σεχ…Ρε κωλογραφεια του κερατά, για τσοφλια μας περασατε ρε? Αντε στο διαλο χρονιαρα μερα, πηγαινετε κ δωστε κανα φραγκο στη google άμα θέλετε να διαφημιστείτε κι αφήστε το τσαμπα μέσω μούφα λογαριασμών του bou! Αναβαθμιστε πρώτα τις υπηρεσίες και τη συμπεριφορά σας και μετά! Το promotion σας μάρανε τσαμπατζήδες...
αν μπορεις μαν,στειλε μου&εμενα π.μ θα με ενδιαφερει η περιπτωση
Μετά από 10 χρόνια στον χώρο του μασάζ και πολλές διαφορετικές εμπειριες επιτέλους κάτι διαφορετικό . Exotic Tantra Massage ….. μοναδική αναζωογοννηση 4 διαφορετικά μασάζ σε 1 πρόγραμμα με έμφαση σε κινήσεις φραπέ ! Όλη η συνέδρια βασισμένη στην δίκη μου καυλα και στου μορίου μου ! Να μην φοβάται να τον αγγίξει και να την αγγίζω . Πιο ενεργητικό μασάζ σε συμμετοχή μου δεν έχω ζήσει ! Εξαιρετικό μασάζ ανεπανάληπτη αίσθηση και τρομερό κύμα καυλας με τελείωμα σε στήθος …….. Συν 20 ο φραπές . Massazakimou λοιπόν και Λύδια !!!! Κρίμα που διάβασα τόσα άσχημα που δεν ίσχυαν ούτε 1 ! Άνετη καυλωτικη ! Με ταξίδευε με το άγγιγμα της σε όλες τις τις τρυπούλες και αυτό που με τρέλανε είναι το γλείψιμο που με άφησε να της κάνω χωρίς έξτρα .
Όσον αφορά το πρόγραμμα Φούλ naked B2B + Lomi Lomi + Tantra + Lingham. Η δομή του προγράμματος συν η τεχνική του φραπέ καθόλη την διάρκεια του προγράμματος της και το ποσό καυλα ήταν η κοπέλα και υγρή ! Διπλό το Bonus
απο τις φωτος ειναι ιδιες σχεδον ολες οι κοπελες
Empire-Crystal
Νικη - Κατερινα
Λυδια - Χριστιανα
Ιωαννα - Αννα
Μαρια - Μαιρη
Ηλιανα - Ανθη
Αλεξανδρα - Ελινα
Ναντια - Σοφια
Σε επνιξε το δικιο ρε τυπε.Δεν ξέρω τι λέτε και γιατί ορμάτε . Εμπειρία μοιράζομαι και δεν έχω κανένα κέρδος οποίος θέλει πάει και έχω φάει πολλές φόλες με empire , Vip , joy κτλ … και γιατί δεν ορμάτε στον προμοταρα gravity και Menelaos η Andrea’s η όσα προφίλ έχει και η κοπέλα αυτή για αυτουνού το γραφείο δούλευε από ότι μου είπε κει τώρα κάνει προφίλ να την κράξει γιατί απλά μάγκες όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ! Κανένα κέρδος για προμο οποίος θέλει κάνει οποίος δεν θέλει όχι . Αλλά όλοι συζητάνε για κάτι άλλο από τις γνωστές φολες που μας αρμεγουν για ένα ελεεινό μασάζ. Έλα τώρα που μόνο 5 ονόματα γράφουν και διαφημίζουν και εκεί δεν έχω δει τέτοια επίθεση . Όσο για το κόστος 100 ευρώ η ώρα . Όλοι να είστε καλά και να περνάμε καλά όποτε μπορούμε και οποία πληροφορία για κάτι άλλο καινούργιο καικαυλωτικο καλοδεχούμενη
Γειά σου αν μπορείς να μου στείλεις κ εμένα. Και έχω κ εγω να σου δώσω μια που θα σε ενδιέφερει...Πολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Μαριάννα crystal, Κλεοπάτρα empire.Δημητρα απο ΑΡΤ ξερουμε με τι ονομα κυκλοφορει/που πλεον?
Μαριάννα crystal, Κλεοπάτρα empire.
σκληρο,για εξηγησουΌπου και με όποιο όνομα και να κυκλοφορεί, καλό είναι να την αποφύγουμε
σκληρο,για εξηγησου
Συμφωνώ εχει κατι εχτρα πανάκριβα γιαυτο ειχα παρει μονο στοματάκι οπου το πλήρωσα συν 50 αλα ηταν κόλαση…Μέτριο μασάζ, ακριβή στα έξτρα, ψωνάρα.
Παρόλο που είναι σχετικά όμορφη δεν θα την προτιμούσα με τίποτα.
Έχω γράψει 2 reviews γι αυτήν, μπορείς να ανατρέξεις στο thread κάτω απ΄το όνομά μου
Στο deluxe ως Μάρθα.παίδες χαιρετώ!! Θα ήθελα μια ενημέρωση επειδή έχω καιρό να πάρω ... Έψαχνα την Αντζελίνα από οσμοζ και δεν είναι στο ρόστερ του σάιτ . Πήρα τηλ και λένε θα επανέλθει. Μπας και ανεξαρτητοποιήθηκε?
μασαζ χαλια ξεπετα..την ενδιαφερει το β μεροςΔημητρα απο ΑΡΤ ξερουμε με τι ονομα κυκλοφορει/που πλεον?