2 λόγια για την πρόσφατη κριτική που ανέβασα για ΤΕΑ. Δεν μπαίνω πολύ στο site οπότε απαντάω με ένα συνολικό post στις ερωτήσεις και τα σχόλια σχετικά με την περιγραφή της. Εμφάνιση: μακρύ μαλλί μέχρι τη μέση, στήθος τεσσάρι φυσικό, καστανή, φοβέρες χειλάρες για καλαμακι. Έχοντας να την δω από τον Οκτώβρη αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι δεν είναι στα κιλά που ήταν στην Πεύκη πριν 6 χρόνια και δεν είναι πιτσιρίκα (την κόβω στα 35 με 37) αλλά έχει ερωτικό κορμί και φοβερό αισθησιασμό σε αυτά που σου κάνει (kinky καταστάσεις squirting στο πρόσωπο, γλείψιμο, δάχτυλα δυνατό ξυλίκι στα κωλομερια). Για body to body 90 λεπτά συνεδρία το κόστος ήταν 100 και 30 το extra της (δεν το ζήτησε ποτέ, σημάδι το οποίο και εκτίμησα πολύ). Θα επιδιώξω νέα συνάντηση αυτές τις μέρες και θα επανέλθω. Βλέπω πάντως ότι πάλι έχει ανοίξει κουβέντα για την ΤΕΑ – νομίζω η κοπέλα έχει αποδείξει ποια είναι και τι κάνει οπότε ανακύκλωση τέτοιων συζητήσεων δεν ξέρω κατά ποσο βοηθάνε πια - και το ίδιο νήμα κυρίως για σκοπους ενημερωσης - Καλές γιορτές με υγειά και καλά ραντεβού