6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
Εβγαλε τιποτα;
Δεν της ζήτησα κάτι τέτοιο.
Εβγαλε τιποτα;
Επιβεβαιώνω και για τις 2.? Ανθή/Crystal (ή Ηλιάνα/Empire): Είναι αυτό που λένε παραγγέλνεις πίτσα και σου έρχεται σουβλάκι. Είναι τουλάχιστον κλεψιά να προμοτάρουν την συγκεκριμένη κοπέλα για nuru. Είναι στα όρια του επικίνδυνου με βάση την σωματοδομή της. Αλλά προφανώς, δεν τους ενδιαφέρει.
?Σταυρίνα/Art: Αδιάφορο από κάθε άποψη κι επίσης καμία σχέση με την φωτογραφία που στέλνουν.
Που είναι η κρητική σου για την συγκεκριμένη ;Επιβεβαιώνω και για τις 2.
Όπως τα γράφεις. Έτσι και ανεβεί η Ανθή- Ηλιάνα στην πλάτη θα μετράς σπονδύλους στην μαγνητική.
Μας δουλεύεις ρε φίλε;Που είναι η κρητική σου για την συγκεκριμένη ;
Εγώ με Ηλιάνα έχω περάσει σούπερ και φαίνεται από τις φωτογραφίες που στέλνουν ότι δεν είναι αδύνατη αλλά με πιασίματα, ειδικά στην όπισθεν . Άρα άμα θες κάτι σε αδύνατο προφανώς δεν θα την πάρεις απτις φώτο που βλέπεις .... Η κοπέλα κάνει πολύ καλα την δουλειά της και είναι απτις λίγες που κάνουν μασάζ .
ΧΑΧΑΧΑΧΑΠου είναι η κρητική σου για την συγκεκριμένη ;
Εγώ με Ηλιάνα έχω περάσει σούπερ και φαίνεται από τις φωτογραφίες που στέλνουν ότι δεν είναι αδύνατη αλλά με πιασίματα, ειδικά στην όπισθεν . Άρα άμα θες κάτι σε αδύνατο προφανώς δεν θα την πάρεις απτις φώτο που βλέπεις .... Η κοπέλα κάνει πολύ καλα την δουλειά της και είναι απτις λίγες που κάνουν μασάζ .
Εσένα σου ήρθε τελικά η Ηλιάνα και έχεις άποψη ; Γιατί εγώ δεν βλέπω αυτά που λέει να ισχύουν. Ναι που είναι ο αλπούλα, να μας πει και αυτος αν έχει κάνει .... Όπως ο old dog.Μας δουλεύεις ρε φίλε;
Έχει καμία σχέση η φωτογραφία που στέλνουν με αυτό που έρχεται τελικά; Καθαρή εξαπάτηση λέγεται αυτό, και εσύ που το προμοταρεις τόσες μέρες χωρίς να το αναφέρεις αυτο ξέρεις πώς λεγεσαι...
Ε ρε αλπούλα που σας χρειάζεται
Σοβαρή απάντηση από επαρχία .... ασχολησου και με τίποτα άλλο εκτός από την γειτόνισσα ρε κουτσομπολα που παραμονεύεις όπου γράφω .ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ωχ,χάλι τελειως?Ανέβηκε μια φώτο από μασαζ 6 χέρια από το γραφείο της Τεας, καθόλου κολακευτικη ειδικά για την Τεα.
Φαντάζομαι για να έχει καταχώρηση εδώ, όταν γίνει πρόταση σε κάποια κοπέλα για να προχωρήσει και στο παρασύνθημα .. να μην εκπλαγεί και κυρίως να μην αρνηθεί !! χαχαχαΚαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα μέλη του Φόρουμ
Εύχομαι Καλές Γιορτές με υγεία και αγάπη .
Να σας ενημερώσω οτι μπορείτε να μας ακολουθεί
στο FaceBook + Instagrams
Ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα και για τα είδη μασάζ :
Κατερίνα , Δανάη , Χρυση , Άννα , Χριστίνα , Ισμηνη , Ιωάννα , Έλενα , Αλεξάνδρα , Κάρολ , Δήμητρα , Χρύσα..
Κάθε Μήνα το γραφείο μου ανανεώνεται με νέες θεραπεύτριες
Στοιχεία Επικοινωνίας Τηλέφωνο & Viber :
698 0 280 270
6980972778
https://vipmassage.gr/
Συνάντηση πριν δεκα μερεε εβδομάδες με την Νικόλ από osmose...
Από Αλβανία και όχι από Ρουμανία όπως γράφει στο site
Ο Ορισμός της βίζιτας!!!
Καταρχάς έχει απίστευτες βυζάρες!!!
Δε χόρταινα να τις γλυφω!!!
Τις Χρυσοπλήρωσε και προσπαθεί τώρα να κάνει απόσβεση!!!
Ήταν η πρώτη μας συνάντηση.
Ούτε με ρώτησε τίποτα κατευθείαν στο ψητό!!!
Βαθιά γλωσσοφιλα καλή πίπα και όταν άρχισα να την γαμάω γυρνούσε στον καθρέφτη και κοιτούσε αφού μου είπε ότι γουστάρει πολύ να βλέπει να πηδιέται!!!
Εχυσα που αλλού; στις βυζαρες της
Πραγματικά είναι μία πολύ καλή περίπτωση!!!
Ψάξε στο velvet.Το γραφείο είπε πως το κορίτσι έχει σταματήσει δυστυχώς. Αν ξέρει κανείς που βρίσκουμε αυτές τις βυζάρες να ενημερω΄σει.
6 χέρια; Δεν είναι πολλά ρε σεις;ωχ,χάλι τελειως?
Με τι όνομα την ζητάμε;;;Ψάξε στο velvet.
Man το exotic που το βρίσκουμε;;Καλησπερα συναγωνιστες αποτελεσματα τελευταιων 10 ημερων επιστρεφοτνας απο τα ξενα
Χρυσή απο vip ως το τελος με συν 60 και εξαιρατικη αποδοση . Καρολινα απο exotic που ειναι στανταρακι φουλ με 80 και κορμι ονειρο . Χριστίνα απο deluxe για μενα εξαιρετικη επιλογη. Ριτα απο βελβετ +20 εξαιρετικο φραπε και Γεωργια επισης τα ιδια και με ενημερωση για νεες εισοδους. Οτιδηποτε θελετε συμπολεμιστες πμ.