Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Δεν κατάλαβα πως ανέβηκε τέτοια φωτογραφία με προσωπα και όντως δεν ήταν καθόλου κολακευτικη για την Τεα

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Βγάλε μας τώρα και την Αλεξάνδρα μελαχρινή . Ελααααααααα χοχοχοχαραααααα. Γνώμη έχεις για κάτι όταν έχεις δοκιμάσει παραπάνω από μια φορές ?ολοκληρωμένη τουλάχιστον άι Βασίλη. Προχωρά δώσε δώρα χοχαραααα

ενταξει καραγικοζακο το πιασαμε το υπονοουμενο .... δωσε empire στον λαο σου ..... ειπα εγω οτι η αλεξανδρα ειναι μελάχρινη ? δηλ οσες εχουν μαυρα μαλλια ειναι μελαχρινες ? .... οτι να ναι ...
και πιο πολυ κακο κανεις στο γραφειακι σου παρα καλο με αυτα που γραφεις ...... αντε καλα Χριστουγεννα

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
ενταξει καραγικοζακο το πιασαμε το υπονοουμενο .... δωσε empire στον λαο σου ..... ειπα εγω οτι η αλεξανδρα ειναι μελάχρινη ? δηλ οσες εχουν μαυρα μαλλια ειναι μελαχρινες ? .... οτι να ναι ...
και πιο πολυ κακο κανεις στο γραφειακι σου παρα καλο με αυτα που γραφεις ...... αντε καλα Χριστουγεννα
Ναι εγώ έχω το γραφείο καλά που με κατάλαβες βρε άτιμε . ( Όχι ότι λες πίπες και με την ίδια λογική έχω και vip αφού και για αυτό σου είπα ) Όπως εσύ έχεις το άλλο γραφείο μάλλον ..... έχει διαφορά πάντως η ΚάστανοΞάνθη από την μαυρομαλα Πίσα κιόλας ? κοίτα τα ματάκια σου μπρο

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Ναι εγώ έχω το γραφείο καλά που με κατάλαβες βρε άτιμε . ( Όχι ότι λες πίπες) Όπως εσύ έχεις το άλλο γραφείο μάλλον ..... έχει διαφορά πάντως η ΚάστανοΞάνθη από την μαυρομαλα Πίσα κιόλας ? κοίτα τα ματάκια σου μπρο

ποιες πιπες ρε ... οτι μου ζητησε 40 για φραπε ? .... αντε προχωρα 72 μηνυματα σε εναν μηνα μεσα και τα μισα για το empire ... .αρκετα ασχοληθηκα ..... και εισαι μεγαλη γατα φιλε ναι αν διαβασεις τα μηνυματα μου φαινεται οτι εχω γραφειοοοοοοοοοοο χαχαχαχαχα ..... με ξεμπροστιασες .....
α ναι πανω εγραφες για μελαχρινη και τωρα παμε παλι για τα μαλλια γραφεις .... ενταξει ειπαμε οτι να ναι .... προχωρα βαγγελα ειπαμε αρκετα ... αντε Καλες γιορτες ....

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
ποιες πιπες ρε ... οτι μου ζητησε 40 για φραπε ? .... αντε προχωρα 72 μηνυματα σε εναν μηνα μεσα και τα μισα για το empire ... .αρκετα ασχοληθηκα ..... και εισαι μεγαλη γατα φιλε ναι αν διαβασεις τα μηνυματα μου φαινεται οτι εχω γραφειοοοοοοοοοοο χαχαχαχαχα ..... με ξεμπροστιασες .....
α ναι πανω εγραφες για μελαχρινη και τωρα παμε παλι για τα μαλλια γραφεις .... ενταξει ειπαμε οτι να ναι .... προχωρα βαγγελα ειπαμε αρκετα ... αντε Καλες γιορτες ....
Από αυτό φαίνεται ότι δεν έχεις δει ποτέ αυτήν την κοπέλα από κοντά όμως . Όλοι ξέρουν ότι δεν έχει μαύρο μαλλί . Κατάλευκη με ανοικτά Μαλλιά. Άρα μάλλον κάποιος λέει ψέματα αδερφέ. Εγώ Βαγγέλης . Εσύ χοχοχοχας ;;;

Karagiannis818

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4
Πόντοι
0
η μικρή από το love massμαρφα ???
(δεν φαίνεται για πάνω από 21) ωστόσο καλό μασάζ και φραπέ 30 χωρίς τοπ από πάνω έφτιαξε καλή φάση
Όσο για την εξυπηρέτηση του γραφείου αρκετά μέτρια άργησαν για τις φωτογραφίες των κοριτσιών οι οποίες ήταν 3 ελάχιστες επιλογές , αλλά ίσως φτάσει τέλος στην επόμενη???εγώ πρόθυμη την είδα λέτε για ολοκληρωμένο από δεύτερη σινεδρια ? Μην τα πετάξουμε

• Like
Αντιδράσεις: dsq

Islander6

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2021
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά !! Έχετε να προτείνετε κάποια gilf για μασαζ στο σπίτι ; Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

• Like
Αντιδράσεις: xxxnnn
Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Σημερινή συνάντηση:

Μαργαρίτα Empire : το ραντεβού κλείστηκε για χαλαρωτικό μασάζ , η Μαργαρίτα ήρθε στην ώρα της, ντροπαλή στην αρχή διότι είναι η πρώτη της μέρα στο μασαζ. Εννοείται ότι για να μην την κάψω την άφησα να το πάει όπως αυτή ήθελε και ευτυχώς γιατί απόλαυσα ένα πολύ καλό μασάζ, φουλ αισθησιακό αφού από μόνη της επικεντρωνόταν γύρω από το σημείο , το κορίτσι είναι τελείως amateur , και αυτό είναι που με καυλώνε στην όλη συνεδρία. Τελείωμα με συν 30. Εννοείται ότι θα ξαναπάρω και ευελπιστώ να προχωρήσει περισσότερο
Με + 30 φραπέ ή καλαμακι;
Έβγαλε ρούχα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Σημερινή συνάντηση:

Μαργαρίτα Empire : το ραντεβού κλείστηκε για χαλαρωτικό μασάζ , η Μαργαρίτα ήρθε στην ώρα της, ντροπαλή στην αρχή διότι είναι η πρώτη της μέρα στο μασαζ. Εννοείται ότι για να μην την κάψω την άφησα να το πάει όπως αυτή ήθελε και ευτυχώς γιατί απόλαυσα ένα πολύ καλό μασάζ, φουλ αισθησιακό αφού από μόνη της επικεντρωνόταν γύρω από το σημείο , το κορίτσι είναι τελείως amateur , και αυτό είναι που με καυλώνε στην όλη συνεδρία. Τελείωμα με συν 30. Εννοείται ότι θα ξαναπάρω και ευελπιστώ να προχωρήσει περισσότερο
Έβγαλε ρούχα;

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Έβγαλε ρούχα;
Καλαμάκι χωρίς .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Toν 13αρηη τον εχουν αφησει ανελπιστα πολυ εδω
Τι θέλεις είπαμε έξυπνενικ; Στο σπίτι σου ήρθα . ;

Gianispoulos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερσ παιδια ψαχνω μια για μασαζ φουλ για αθηνα εχεται καμια προτιμηση

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ναι,τον..μπαμπινιωτη.. :wink:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Έχεις δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής
Τζουλι από deluxe
Φτάνει φουλ ;
Αξίζει;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ

gamisteross

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2017
Like
116
Πόντοι
0
η μικρή από το love massμαρφα ???
(δεν φαίνεται για πάνω από 21) ωστόσο καλό μασάζ και φραπέ 30 χωρίς τοπ από πάνω έφτιαξε καλή φάση
Όσο για την εξυπηρέτηση του γραφείου αρκετά μέτρια άργησαν για τις φωτογραφίες των κοριτσιών οι οποίες ήταν 3 ελάχιστες επιλογές , αλλά ίσως φτάσει τέλος στην επόμενη???εγώ πρόθυμη την είδα λέτε για ολοκληρωμένο από δεύτερη σινεδρια ? Μην τα πετάξουμε
ποια μικρη απο ilove λες οτι εκανε φραπε φιλε μου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξερει κανεις για Μαγδα απο ilovemassage?

Εγγρ.
19 Φεβ 2020
Like
38
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα, θέλω να κλείσω την Αντζελίνα από Osmose. Ξέρετε αν προχωράει και σε πήδημα και αν ναι με τι κόστος??

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Παίδες καλησπέρα, θέλω να κλείσω την Αντζελίνα από Osmose. Ξέρετε αν προχωράει και σε πήδημα και αν ναι με τι κόστος??
έψαξες πάνω δεξά και δεν βρήκες τις πληροφορίες που ζητάς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom