You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Βγάλε μας τώρα και την Αλεξάνδρα μελαχρινή . Ελααααααααα χοχοχοχαραααααα. Γνώμη έχεις για κάτι όταν έχεις δοκιμάσει παραπάνω από μια φορές ?ολοκληρωμένη τουλάχιστον άι Βασίλη. Προχωρά δώσε δώρα χοχαραααα
ενταξει καραγικοζακο το πιασαμε το υπονοουμενο .... δωσε empire στον λαο σου ..... ειπα εγω οτι η αλεξανδρα ειναι μελάχρινη ? δηλ οσες εχουν μαυρα μαλλια ειναι μελαχρινες ? .... οτι να ναι ...
και πιο πολυ κακο κανεις στο γραφειακι σου παρα καλο με αυτα που γραφεις ...... αντε καλα Χριστουγεννα
Ναι εγώ έχω το γραφείο καλά που με κατάλαβες βρε άτιμε . ( Όχι ότι λες πίπες και με την ίδια λογική έχω και vip αφού και για αυτό σου είπα ) Όπως εσύ έχεις το άλλο γραφείο μάλλον ..... έχει διαφορά πάντως η ΚάστανοΞάνθη από την μαυρομαλα Πίσα κιόλας ? κοίτα τα ματάκια σου μπροενταξει καραγικοζακο το πιασαμε το υπονοουμενο .... δωσε empire στον λαο σου ..... ειπα εγω οτι η αλεξανδρα ειναι μελάχρινη ? δηλ οσες εχουν μαυρα μαλλια ειναι μελαχρινες ? .... οτι να ναι ...
και πιο πολυ κακο κανεις στο γραφειακι σου παρα καλο με αυτα που γραφεις ...... αντε καλα Χριστουγεννα
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Ναι εγώ έχω το γραφείο καλά που με κατάλαβες βρε άτιμε . ( Όχι ότι λες πίπες) Όπως εσύ έχεις το άλλο γραφείο μάλλον ..... έχει διαφορά πάντως η ΚάστανοΞάνθη από την μαυρομαλα Πίσα κιόλας ? κοίτα τα ματάκια σου μπρο
ποιες πιπες ρε ... οτι μου ζητησε 40 για φραπε ? .... αντε προχωρα 72 μηνυματα σε εναν μηνα μεσα και τα μισα για το empire ... .αρκετα ασχοληθηκα ..... και εισαι μεγαλη γατα φιλε ναι αν διαβασεις τα μηνυματα μου φαινεται οτι εχω γραφειοοοοοοοοοοο χαχαχαχαχα ..... με ξεμπροστιασες .....
α ναι πανω εγραφες για μελαχρινη και τωρα παμε παλι για τα μαλλια γραφεις .... ενταξει ειπαμε οτι να ναι .... προχωρα βαγγελα ειπαμε αρκετα ... αντε Καλες γιορτες ....
Από αυτό φαίνεται ότι δεν έχεις δει ποτέ αυτήν την κοπέλα από κοντά όμως . Όλοι ξέρουν ότι δεν έχει μαύρο μαλλί . Κατάλευκη με ανοικτά Μαλλιά. Άρα μάλλον κάποιος λέει ψέματα αδερφέ. Εγώ Βαγγέλης . Εσύ χοχοχοχας ;;;ποιες πιπες ρε ... οτι μου ζητησε 40 για φραπε ? .... αντε προχωρα 72 μηνυματα σε εναν μηνα μεσα και τα μισα για το empire ... .αρκετα ασχοληθηκα ..... και εισαι μεγαλη γατα φιλε ναι αν διαβασεις τα μηνυματα μου φαινεται οτι εχω γραφειοοοοοοοοοοο χαχαχαχαχα ..... με ξεμπροστιασες .....
α ναι πανω εγραφες για μελαχρινη και τωρα παμε παλι για τα μαλλια γραφεις .... ενταξει ειπαμε οτι να ναι .... προχωρα βαγγελα ειπαμε αρκετα ... αντε Καλες γιορτες ....
Karagiannis818
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
η μικρή από το love massμαρφα ???
(δεν φαίνεται για πάνω από 21) ωστόσο καλό μασάζ και φραπέ 30 χωρίς τοπ από πάνω έφτιαξε καλή φάση
Όσο για την εξυπηρέτηση του γραφείου αρκετά μέτρια άργησαν για τις φωτογραφίες των κοριτσιών οι οποίες ήταν 3 ελάχιστες επιλογές , αλλά ίσως φτάσει τέλος στην επόμενη???εγώ πρόθυμη την είδα λέτε για ολοκληρωμένο από δεύτερη σινεδρια ? Μην τα πετάξουμε
(δεν φαίνεται για πάνω από 21) ωστόσο καλό μασάζ και φραπέ 30 χωρίς τοπ από πάνω έφτιαξε καλή φάση
Όσο για την εξυπηρέτηση του γραφείου αρκετά μέτρια άργησαν για τις φωτογραφίες των κοριτσιών οι οποίες ήταν 3 ελάχιστες επιλογές , αλλά ίσως φτάσει τέλος στην επόμενη???εγώ πρόθυμη την είδα λέτε για ολοκληρωμένο από δεύτερη σινεδρια ? Μην τα πετάξουμε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Με + 30 φραπέ ή καλαμακι;Σημερινή συνάντηση:
Μαργαρίτα Empire : το ραντεβού κλείστηκε για χαλαρωτικό μασάζ , η Μαργαρίτα ήρθε στην ώρα της, ντροπαλή στην αρχή διότι είναι η πρώτη της μέρα στο μασαζ. Εννοείται ότι για να μην την κάψω την άφησα να το πάει όπως αυτή ήθελε και ευτυχώς γιατί απόλαυσα ένα πολύ καλό μασάζ, φουλ αισθησιακό αφού από μόνη της επικεντρωνόταν γύρω από το σημείο , το κορίτσι είναι τελείως amateur , και αυτό είναι που με καυλώνε στην όλη συνεδρία. Τελείωμα με συν 30. Εννοείται ότι θα ξαναπάρω και ευελπιστώ να προχωρήσει περισσότερο
Έβγαλε ρούχα;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Με + 30 φραπέ ή καλαμακι;Σημερινή συνάντηση:
Μαργαρίτα Empire : το ραντεβού κλείστηκε για χαλαρωτικό μασάζ , η Μαργαρίτα ήρθε στην ώρα της, ντροπαλή στην αρχή διότι είναι η πρώτη της μέρα στο μασαζ. Εννοείται ότι για να μην την κάψω την άφησα να το πάει όπως αυτή ήθελε και ευτυχώς γιατί απόλαυσα ένα πολύ καλό μασάζ, φουλ αισθησιακό αφού από μόνη της επικεντρωνόταν γύρω από το σημείο , το κορίτσι είναι τελείως amateur , και αυτό είναι που με καυλώνε στην όλη συνεδρία. Τελείωμα με συν 30. Εννοείται ότι θα ξαναπάρω και ευελπιστώ να προχωρήσει περισσότερο
Έβγαλε ρούχα;
Διαγραμμένο μέλος 214465
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2021
- Like
- 430
- Πόντοι
- 21
Toν 13αρηη τον εχουν αφησει ανελπιστα πολυ εδω
Καλαμάκι χωρίς .Με + 30 φραπέ ή καλαμακι;
Έβγαλε ρούχα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι θέλεις είπαμε έξυπνενικ; Στο σπίτι σου ήρθα . ;Toν 13αρηη τον εχουν αφησει ανελπιστα πολυ εδω
Gianispoulos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερσ παιδια ψαχνω μια για μασαζ φουλ για αθηνα εχεται καμια προτιμηση
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
ναι,τον..μπαμπινιωτη..
tromeros.mikros
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Την εχασα την φωτοΔεν κατάλαβα πως ανέβηκε τέτοια φωτογραφία με προσωπα και όντως δεν ήταν καθόλου κολακευτικη για την Τεα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Έχεις δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής
Τζουλι από deluxe
Φτάνει φουλ ;
Αξίζει;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ
Τζουλι από deluxe
Φτάνει φουλ ;
Αξίζει;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ
gamisteross
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2017
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
ποια μικρη απο ilove λες οτι εκανε φραπε φιλε μου;η μικρή από το love massμαρφα ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξερει κανεις για Μαγδα απο ilovemassage?
Διαγραμμένο μέλος 196876
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2020
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Παίδες καλησπέρα, θέλω να κλείσω την Αντζελίνα από Osmose. Ξέρετε αν προχωράει και σε πήδημα και αν ναι με τι κόστος??
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
έψαξες πάνω δεξά και δεν βρήκες τις πληροφορίες που ζητάς;Παίδες καλησπέρα, θέλω να κλείσω την Αντζελίνα από Osmose. Ξέρετε αν προχωράει και σε πήδημα και αν ναι με τι κόστος??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις