new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
θα τα κλαψεις...Με τετοια βυζια χαρα μου να συμβαλω στην αποσβεση.
θα τα κλαψεις...Με τετοια βυζια χαρα μου να συμβαλω στην αποσβεση.
το συγκεκριμενο δεν ισχυει παντα. παιζει απο ντυμενες (δαναη deluxe) μεχρι εντελως γυμνες (τεα)Επίσης στο μασάζ 60 ευρώ όλες είναι ντυμένες .
Μάλλον σταμάτησε Δεν την είδα στις φωτό τελευταία που έστειλαΞερει κανεις που πηγε η που ειναι αυτη η Μαριαντζελα απο Joy massage?
ωραιοςΔάφνη από joy απίστευτο σωστό επαγγελματικο μασαζ από ένα πολύ ομορφο κορίτσι . Τίποτα παραπάνω .
Συγνώμη φίλε μου επειδή έχω πάρει και τις τρεις που ανέφερες , η Αλεξάνδρα πίπα και ολόγυμνη έχει πάρει 40 και 30 .... Χρυσή όντως πάει φουλ με καλύτερο μασάζ από Ισμήνη. Ισμήνη κανένα μασάζ ... Επίσης στο μασάζ 60 ευρώ όλες είναι ντυμένες . Πάρε ένα body to body να γουστάρεις ρε αδερφέ . Άρα δες τι κάνεις λάθος ...
κόστος?Αλεξάνδρα Ντελούξ.
Ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Ελληνίδα από την όμορφη Θεσσαλονίκη. Μασάζ πολύ και καλό και αριστοτεχνικό φραπεδάκι στο τέλος. Θα ξανατιμηθεί λίαν συντόμως.
Μας δουλεύεις ;;;;; Η νίκη πόσο παίρνει ; Η Ηλιάνα η Λυδία ; Που η νίκη και η Λυδία με + 50 60 δίνουν μπριζόλα . Θες να μας πεις δηλαδή ότι με 20- 25 δεν δίνουν φραπέ ; Επίσης η Αλεξάνδρα δεν έχει Πίσα μαύρα μαλλιά , ούτε καν μαύρα . ΚάστανοΞάνθη είναι .... η για άλλη λες ή κάτι άλλο παίζετε ..... Άρα τα συμπεράσματα δικά σας.εσενα φιλε μου τι σε βαλαμε εδω, κριτη των κριτικών? πες την εμπειρία σου και ασε τις κρισεις το τι κανω λαθος εγω στην συγκεκριμενη περιπτωση ....
Για μενα ισμηνη και χρυση στο μασαζ τις βαζω ισαξιες ... εσυ εχεις αλλη αποψη ... δεκτη
Η ΑΛεξανδρα αυτο μου ζητησε αυτο εγραψα , και ας βγαλει ο καθενας συμπεράσματα του ...
και στο οτι στα 60 ειναι ολες ντυμενες κανεις λαθος ... μου εχουν τυχει και περιπτωσεις που τουλαχιστον το πανω εχει βγει ....
αλλα στην κριτικη μου δεν σταθηκα σε αυτο ... ας μου εκανε και με το μπουφαν μασαζ αν ηθελε ... εγω εδωσα βαση στη τιμιλογιακη πολιτικη ....
αν του εχει κανει καποιου φιλου φραπε με 20 (οπως ειναι στα περισσοτερα γραφεια ) κοπελα απο το empire ασ βγει να το πει
Σε εμένα φραπέ . Πικρό.Η ισμηνη VIP φτανει φουλ;αν μπορειτε απαντηστε μου συντομα καποιος
Μας δουλεύεις ;;;;; Η νίκη πόσο παίρνει ; Η Ηλιάνα η Λυδία ; Που η νίκη και η Λυδία με + 50 60 δίνουν μπριζόλα . Θες να μας πεις δηλαδή ότι με 20- 25 δεν δίνουν φραπέ ; Επίσης η Αλεξάνδρα δεν έχει Πίσα μαύρα μαλλιά , ούτε καν μαύρα . ΚάστανοΞάνθη είναι .... η για άλλη λες ή κάτι άλλο παίζετε ..... Άρα τα συμπεράσματα δικά σας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε εμένα φραπέ . Πικρό.
Βγάλε μας τώρα και την Αλεξάνδρα μελαχρινή . Ελααααααααα χοχοχοχαραααααα. Γνώμη έχεις για κάτι όταν έχεις δοκιμάσει παραπάνω από μια φορές ?ολοκληρωμένη τουλάχιστον άι Βασίλη. Προχωρά δώσε δώρα χοχαραααακαλα χαλαρωσε λιγο βαγγελα .... ουτε και ξερω ουτε και με ενδιαφερει ποσα παιρνει η νικη η ηλιανα η λυδια ... εγω εγραψα για την εμπειρια μου με την συγκεκριμενη ... και ειπα την γνωμη μου για το γραφειο ... παντως καστανοξανθη δεν ηταν σιγουρα .....
και τωρα τι συμπερασματα βγαζει ο καθενας εδω μεσα αστο ... ο καθενας μας εχει δωσει δειγματα γραφης τοσα χρονια στο σαη ....
δεν θα ασχοληθω αλλο προχωρα παρακατω
vagg13,ποια να παρω απο εμπιρε η κρισταλ,για καλο μασαζ και να τον χωσω σιγουρα?ηληκια αδιαφορη.με ενδιαφερει να περασω καλα.απαντηση με π.μ αν δεν θελεις εδω.Βγάλε μας τώρα και την Αλεξάνδρα μελαχρινή . Ελααααααααα χοχοχοχαραααααα. Γνώμη έχεις για κάτι όταν έχεις δοκιμάσει παραπάνω από μια φορές ?ολοκληρωμένη τουλάχιστον άι Βασίλη. Προχωρά δώσε δώρα χοχαραααα
Λυδία ή Ηλιάνα για σίγουρα με καλό μασάζ.vagg13,ποια να παρω απο εμπιρε η κρισταλ,για καλο μασαζ και να τον χωσω σιγουρα?ηληκια αδιαφορη.με ενδιαφερει να περασω καλα.απαντηση με π.μ αν δεν θελεις εδω.
Φουλ αλλά επιλεκτικά , δηλαδή μην περιμένεις να έρθει και να σου αρχίσει τιμοκατάλογο και να φας σίγουραΗ ηλιανα μονο καλαμακι κανει η παει φουλ;
WTF! (όχι ότι έπρεπε να αναίβουν τέτοιες φωτογραφίες....)τις φωτογραφιες της...πανεμορφης πολυδιαφημισμενης μασερ-γραφειου με το εξισου..πανεμορφο team της.τις εφαγε η..μαρμαγκα βλεπω....και επειδη πειναγε πολυ,νομιζω εφαγε και τον Alpula?