Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
η μικρή από το love massμαρφα ???
(δεν φαίνεται για πάνω από 21) ωστόσο καλό μασάζ και φραπέ 30 χωρίς τοπ από πάνω έφτιαξε καλή φάση
Όσο για την εξυπηρέτηση του γραφείου αρκετά μέτρια άργησαν για τις φωτογραφίες των κοριτσιών οι οποίες ήταν 3 ελάχιστες επιλογές , αλλά ίσως φτάσει τέλος στην επόμενη???εγώ πρόθυμη την είδα λέτε για ολοκληρωμένο από δεύτερη σινεδρια ? Μην τα πετάξουμε
Για ποια μικρή μιλάς;

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
ναι στον μεγεθυντικό,βάλε το όνομα και διάλεξε δίπλα ''σε αυτό το τόπικ''
Από κει ψάχνω γι αυτό κ σπάνια ρωτάω, αλλα δεν βρήκα όνομα για να ψάξω κ με το μικρή δεν μου έβγαλε κάτι

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Παίδες καλησπέρα, θέλω να κλείσω την Αντζελίνα από Osmose. Ξέρετε αν προχωράει και σε πήδημα και αν ναι με τι κόστος??
Το ερώτημα είναι αν κάνει μασάζ τυπε ,το πήδημα είναι γκαραντι στο οσμοσε.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Από κει ψάχνω γι αυτό κ σπάνια ρωτάω, αλλα δεν βρήκα όνομα για να ψάξω κ με το μικρή δεν μου έβγαλε κάτι
σόρρυ μπερδεύτηκα στον DOKEN80 ήθελα να απαντήσω λίγο πιό πίσω που ρώταγε για την Αντζελίνα του οσμοσε!

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Τελικά ποια είναι μικρή δεν έμαθα ?

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Έχει κανείς εμπειρία από την κοπέλα της τεας απτό Νεπάλ ή την Γιαπωνέζα που έχει το crystal ; Και γενικώς από Ασία ;

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Έχει κανείς εμπειρία από την κοπέλα της τεας απτό Νεπάλ ή την Γιαπωνέζα που έχει το crystal ; Και γενικώς από Ασία ;
Για την θεραπεύτρια από το Νεπάλ υπάρχουν πρόσφατες αναφορές και φαντάζομαι ότι τις έχεις διαβάσει ...Κελλυ το όνομα της

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Για την θεραπεύτρια από το Νεπάλ υπάρχουν πρόσφατες αναφορές και φαντάζομαι ότι τις έχεις διαβάσει ...Κελλυ το όνομα της
Όχι δεν έχω διαβάσει κάτι στα πρόσφατα και αν δεν έχω απαντήσει κάπου προφανώς δεν έχω ειδοποίηση . Το Κέλλυ είναι σίγουρο; Πολύ ελληνικό για Νεπάλ. Ώστοσο για πες για το κορίτσι συναγωνιστη , φαίνεται να την γνωρίζεις. Την Γιαπωνέζα του Crystal την πήρες ; Ενδιαφέρομαι για nuru με κάποια ασιατισα.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Όχι δεν έχω διαβάσει κάτι στα πρόσφατα και αν δεν έχω απαντήσει κάπου προφανώς δεν έχω ειδοποίηση . Το Κέλλυ είναι σίγουρο; Πολύ ελληνικό για Νεπάλ. Ώστοσο για πες για το κορίτσι συναγωνιστη , φαίνεται να την γνωρίζεις. Την Γιαπωνέζα του Crystal την πήρες ; Ενδιαφέρομαι για nuru με κάποια ασιατισα.
37334 και 37410 έχουν γράψει δύο μέλη , και όχι δεν την γνωρίζω ακόμα,μόνο διαβάζω

gigatsu87

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2017
Like
46
Πόντοι
0
δημητρα απο VIP εχει παρει κανεις?ξερουμε info?

kost13

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
0
Ilovemassage ωραίες κοπέλες,
Μαγδα
Μαργαρίτα
Σμαραγδα
Βασιλικη
Εχουμε όψιν μας τίποτα;

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Ευχαριστώ συναγωνιστή.......
Εσύ φαίνεται να έχεις καλές εμπειρίες από empire kai crystal όπως έχεις ανεβάσει κριτικές vag ... όσο για τα ονοματα ελάχιστες θα εμφανίζονται με το πραγματικό όνομα τους έως και καμία .Για τον λόγο αυτό κάθε αλλαγή γραφείου αλλάζει και όνομα

lentis_gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
168
Πόντοι
0
Τι φωτο ανεβηκε; Να δουμε οσοι την εχασαν

lentis_gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
168
Πόντοι
0
Αλεξάνδρα Ντελούξ.

Ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Ελληνίδα από την όμορφη Θεσσαλονίκη. Μασάζ πολύ και καλό και αριστοτεχνικό φραπεδάκι στο τέλος. Θα ξανατιμηθεί λίαν συντόμως.
Εβγαλε τιποτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom