Διαγραμμένο μέλος 196876
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2020
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Πάνω δεξιά?έψαξες πάνω δεξά και δεν βρήκες τις πληροφορίες που ζητάς;
Πάνω δεξιά?έψαξες πάνω δεξά και δεν βρήκες τις πληροφορίες που ζητάς;
ναι στον μεγεθυντικό,βάλε το όνομα και διάλεξε δίπλα ''σε αυτό το τόπικ''Για ποια μικρή μιλάς;
Από κει ψάχνω γι αυτό κ σπάνια ρωτάω, αλλα δεν βρήκα όνομα για να ψάξω κ με το μικρή δεν μου έβγαλε κάτιναι στον μεγεθυντικό,βάλε το όνομα και διάλεξε δίπλα ''σε αυτό το τόπικ''
Το ερώτημα είναι αν κάνει μασάζ τυπε ,το πήδημα είναι γκαραντι στο οσμοσε.Παίδες καλησπέρα, θέλω να κλείσω την Αντζελίνα από Osmose. Ξέρετε αν προχωράει και σε πήδημα και αν ναι με τι κόστος??
σόρρυ μπερδεύτηκα στον DOKEN80 ήθελα να απαντήσω λίγο πιό πίσω που ρώταγε για την Αντζελίνα του οσμοσε!Από κει ψάχνω γι αυτό κ σπάνια ρωτάω, αλλα δεν βρήκα όνομα για να ψάξω κ με το μικρή δεν μου έβγαλε κάτι
Για την θεραπεύτρια από το Νεπάλ υπάρχουν πρόσφατες αναφορές και φαντάζομαι ότι τις έχεις διαβάσει ...Κελλυ το όνομα τηςΈχει κανείς εμπειρία από την κοπέλα της τεας απτό Νεπάλ ή την Γιαπωνέζα που έχει το crystal ; Και γενικώς από Ασία ;
Όχι δεν έχω διαβάσει κάτι στα πρόσφατα και αν δεν έχω απαντήσει κάπου προφανώς δεν έχω ειδοποίηση . Το Κέλλυ είναι σίγουρο; Πολύ ελληνικό για Νεπάλ. Ώστοσο για πες για το κορίτσι συναγωνιστη , φαίνεται να την γνωρίζεις. Την Γιαπωνέζα του Crystal την πήρες ; Ενδιαφέρομαι για nuru με κάποια ασιατισα.Για την θεραπεύτρια από το Νεπάλ υπάρχουν πρόσφατες αναφορές και φαντάζομαι ότι τις έχεις διαβάσει ...Κελλυ το όνομα της
37334 και 37410 έχουν γράψει δύο μέλη , και όχι δεν την γνωρίζω ακόμα,μόνο διαβάζωΌχι δεν έχω διαβάσει κάτι στα πρόσφατα και αν δεν έχω απαντήσει κάπου προφανώς δεν έχω ειδοποίηση . Το Κέλλυ είναι σίγουρο; Πολύ ελληνικό για Νεπάλ. Ώστοσο για πες για το κορίτσι συναγωνιστη , φαίνεται να την γνωρίζεις. Την Γιαπωνέζα του Crystal την πήρες ; Ενδιαφέρομαι για nuru με κάποια ασιατισα.
ούτε να το σκέφτεσαι φίλε ,δεν βλέπεται από κοντά!δημητρα απο VIP εχει παρει κανεις?ξερουμε info?
Ευχαριστώ συναγωνιστή.......37334 και 37410 έχουν γράψει δύο μέλη , και όχι δεν την γνωρίζω ακόμα,μόνο διαβάζω
Εσύ φαίνεται να έχεις καλές εμπειρίες από empire kai crystal όπως έχεις ανεβάσει κριτικές vag ... όσο για τα ονοματα ελάχιστες θα εμφανίζονται με το πραγματικό όνομα τους έως και καμία .Για τον λόγο αυτό κάθε αλλαγή γραφείου αλλάζει και όνομαΕυχαριστώ συναγωνιστή.......
Εβγαλε τιποτα;Αλεξάνδρα Ντελούξ.
Ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Ελληνίδα από την όμορφη Θεσσαλονίκη. Μασάζ πολύ και καλό και αριστοτεχνικό φραπεδάκι στο τέλος. Θα ξανατιμηθεί λίαν συντόμως.
Ωραίες είναι.! Αν θα περάσουμε και καλά εμείς όμως να πει οποίος ξέρει .!!Ilovemassage ωραίες κοπέλες,
Μαγδα
Μαργαρίτα
Σμαραγδα
Βασιλικη
Εχουμε όψιν μας τίποτα;
Ανέβηκε μια φώτο από μασαζ 6 χέρια από το γραφείο της Τεας, καθόλου κολακευτικη ειδικά για την Τεα.Τι φωτο ανεβηκε; Να δουμε οσοι την εχασαν
Εβγαλε τιποτα;