Kastano676
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Παλικάρια, έχει πάρει κανείς 4 χέρια "μασαζ" από osmose?
H γνωστή Καρολίνα..η πολιτευτρια??καθολου καλη
πολλα και για μενα ναι, ακομη και σε2 ωρες τι να πρωτοπρολαβεις να κανεις σε ποια
Exotic massage in athens
Exotic massage in athens, Глифада. Отметки "Нравится": 2 793 · Обсуждают: 91 · Посетили: 17. Relaxing body massagewww.facebook.com
Επίσης κάτι από elite massage αν ξέρει κάποιοςΚαλησπέρα σε όλους.! Γνωρίζει κάποιος για αθανασία από Attica ?? Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.!
Σταμάτησε και εκεί.Με τι όνομα την ζητάμε;;;
Η γνωστή .H γνωστή Καρολίνα..η πολιτευτρια??
Πολύ πίπα έπεσε..Καθυστερημένη κριτική για ΤΕΑ από diamondsmassage, ραντεβού τον Οκτώβρη σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μαρούσι. Κλείσιμο ραντεβού χωρίς δυσκολία και τσουπ η κυρία στην ώρα της. Εντυπωσιακή παρουσία, με ελάχιστο μακιγιάζ και πολλή όρεξη για αυτό που θα ακολουθούσε…90’ λεπτά ατέλειωτης καυλας..με γλειφοκωλι, μασαζ και φοβερο τσιμπουκι και καυλα. Φοβερή πίπα στην αρχή του ραντεβού για καλωσόρισμα με τελείωμα στο στοματάκι της, μετα χαλαρωτικό μασάζ και ανάσκελα ξανά πίπα με περιποίηση όλης της περιοχής και τελος άλλος ένας γύρος πίπας με ένταση στο ντους…φοβερό μασάζ χωρίς ρούχα με σωστές πιέσεις και χαλάρωση σε όλο το σώμα…δεν πίστευα ότι θα περάσω τόσο καλά και πραγματικά είναι πάρα πολύ σωστή επαγγελματίας με τρελά, μπρίο και καλό παιδί κατά βάθος…κύριοι σπεύσατε! Καλά Χριστούγεννα με υγειά και καυλες
Έτσι γίνεται και ισχύει ...Πολύ πίπα έπεσε..
Για κανε μια ερωτηση στον Vagg13 ,αυτος ξερει.Το crystal παίζει κ με άλλο γραφείο;
Καλώς τα α.....α μας ....Για κανε μια ερωτηση στον Vagg13 ,αυτος ξερει.
EmpireΤο crystal παίζει κ με άλλο γραφείο;
tτωρα που ειδανε φωτο,το...εντυπωσιακη παρουσια που λες,ξερεις πως ακουγεται?Καθυστερημένη κριτική για ΤΕΑ από diamondsmassage, ραντεβού τον Οκτώβρη σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μαρούσι. Κλείσιμο ραντεβού χωρίς δυσκολία και τσουπ η κυρία στην ώρα της. Εντυπωσιακή παρουσία, με ελάχιστο μακιγιάζ και πολλή όρεξη για αυτό που θα ακολουθούσε…90’ λεπτά ατέλειωτης καυλας..με γλειφοκωλι, μασαζ και φοβερο τσιμπουκι και καυλα. Φοβερή πίπα στην αρχή του ραντεβού για καλωσόρισμα με τελείωμα στο στοματάκι της, μετα χαλαρωτικό μασάζ και ανάσκελα ξανά πίπα με περιποίηση όλης της περιοχής και τελος άλλος ένας γύρος πίπας με ένταση στο ντους…φοβερό μασάζ χωρίς ρούχα με σωστές πιέσεις και χαλάρωση σε όλο το σώμα…δεν πίστευα ότι θα περάσω τόσο καλά και πραγματικά είναι πάρα πολύ σωστή επαγγελματίας με τρελά, μπρίο και καλό παιδί κατά βάθος…κύριοι σπεύσατε! Καλά Χριστούγεννα με υγειά και καυλες
με το που ειπαμε δυο κακα σχολια για diamond,ξαφνικα τσουπ κριτικη για Τεα απο το πουθενα.tτωρα που ειδανε φωτο,το...εντυπωσιακη παρουσια που λες,ξερεις πως ακουγεται?
εχω κάμποσο καιρό να πάρω Τέα μπορεί και χρόνο, θάθελα να ξέρω όμως απο πότε ήταν η φωτό που ανεβοκατέβηκε καθόσον την θυμάμαι αρκετά διαφορετική,προς το πολύ πιό αδύνατο!tτωρα που ειδανε φωτο,το...εντυπωσιακη παρουσια που λες,ξερεις πως ακουγεται?
Φίλε μου μπορείς να μου πεις σε π.μ λεπτομέρειες ραντεβού , γιατί την σκεφτόμουν και εγώ την κοπέλα.!! Ευχαριστώ.!η μικρή από το love massμαρφα ???
(δεν φαίνεται για πάνω από 21) ωστόσο καλό μασάζ και φραπέ 30 χωρίς τοπ από πάνω έφτιαξε καλή φάση
Όσο για την εξυπηρέτηση του γραφείου αρκετά μέτρια άργησαν για τις φωτογραφίες των κοριτσιών οι οποίες ήταν 3 ελάχιστες επιλογές , αλλά ίσως φτάσει τέλος στην επόμενη???εγώ πρόθυμη την είδα λέτε για ολοκληρωμένο από δεύτερη σινεδρια ? Μην τα πετάξουμε