Πες φιλαράκο μου ότι είναι έτσι.δεν ξέρει καμία όχι μασάζ αλλά ούτε να σε ξύσει στη πλάτη.ακου τώρα :η πουτσα σου το εργαλείο σου αποτελείται από φλέβες για να σου σηκωθεί .σωστά ?σωστά !τι σε ερεθίζει να μπει η άλλη κ να σου πει τσιμπουκακι πισωκολλητο ελεύθερα πιασίματα τόσο.η να μπει να υπάρχει μυστήριο...αισθησιασμός...μασάζ...κ ο.τι ήθελε προκύψει ?(στο τελευταίο φαντάζομαι μπορείς να ξεκαθαρίσεις τιμές πριν προχωρήσεις.)επίσης σεβόμαστε τη κάθε γυναίκα κ τη δουλειά της.
Όταν η
Πες φιλαράκο μου ότι είναι έτσι.δεν ξέρει καμία όχι μασάζ αλλά ούτε να σε ξύσει στη πλάτη.ακου τώρα :η πουτσα σου το εργαλείο σου αποτελείται από φλέβες για να σου σηκωθεί .σωστά ?σωστά !τι σε ερεθίζει να μπει η άλλη κ να σου πει τσιμπουκακι πισωκολλητο ελεύθερα πιασίματα τόσο.η να μπει να υπάρχει μυστήριο...αισθησιασμός...μασάζ...κ ο.τι ήθελε προκύψει ?(στο τελευταίο φαντάζομαι μπορείς να ξεκαθαρίσεις τιμές πριν προχωρήσεις.)επίσης σεβόμαστε τη κάθε γυναίκα κ τη δουλειά της.
Όταν η συγκεκριμένη κατηγορία με τα γραφεια και τα έξτρα φτάνουν στα 120 ευρώ τουλάχιστον για ένα μασάζ που δεν φτάνει ούτε το lamassage των 10 ευρώ με μια μαλάκια στο τέλος τότε ναι για εμένα είναι κοροϊδία.
Απλά προς ενημέρωση τα call girl δεν μπαίνουν μέσα, ανοίγουν τα πόδια και περιμένουν.
Με πολλές από αυτές θα αισθανθείς ότι είσαι με την κοπέλα σου άλλες θα σου προσφέρουν και το μασαζ,αλλες θα σε ερεθίζουν με τον χαρακτήρα τους.
Μην μπερδευομαστε με την φυλής.
Εκεί ναι ανοίγουν τα πόδια και περιμένουν.
Εσυ π.χ γιατί το έχεις 60 ευρω και όχι 120?