opeokratoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παλιόπαιδα. Έχει κανείς εμπειρία από Χρυσή και Ιωάννα, 4 χέρια, από VIP; Διάβασα καλά λόγια για την Χρυσή, αλλά όχι στα πλαίσια θεραπείας 4 χεριών.
Είναι μια λογική απαντηση!Δεν μπορώ να πω.??υποθετω οτι εχει να κανει με την αξια που εχει το κυριως φαγητο στο τραπεζι .
τωρα , που το σκεφτομαι , δε λες παλι καλα που αναφερεται ως "μπριζολα" !!!!! θα μπορουσε να λεγεται και "φασιανος ψητος με ξεροψημενες πατατες ντελουξ στο φουρνο με συνοδευτικα καραμελωμενα δαχτυλιδια κρεμμυδιων και νιφαδες τρουφας " ή "πελαγισια συναγριδα στα καρβουνα με αθηναϊκη σαλατα και σως λαδολεμονου με λαδι μαϊντανου" αλλά μαλλον ειναι λιγο μεγαλα ως συνθηματικα .θα θελαμε 2 σελιδες σε καθε κριτικη !!
επισης φιλε αν εγραφε ολα αυτα τοσο περιγραφικα ισως καποιοι απο εμας να προτιμουσαν να φανε παρα να γαμησουν, εστω μερικες φορεςυποθετω οτι εχει να κανει με την αξια που εχει το κυριως φαγητο στο τραπεζι .
τωρα , που το σκεφτομαι , δε λες παλι καλα που αναφερεται ως "μπριζολα" !!!!! θα μπορουσε να λεγεται και "φασιανος ψητος με ξεροψημενες πατατες ντελουξ στο φουρνο με συνοδευτικα καραμελωμενα δαχτυλιδια κρεμμυδιων και νιφαδες τρουφας " ή "πελαγισια συναγριδα στα καρβουνα με αθηναϊκη σαλατα και σως λαδολεμονου με λαδι μαϊντανου" αλλά μαλλον ειναι λιγο μεγαλα ως συνθηματικα .θα θελαμε 2 σελιδες σε καθε κριτικη !!
Πολλοί από εμάς προτιμούν και τώρα να φάνε παρα να γαμησουν.???επισης φιλε αν εγραφε ολα αυτα τοσο περιγραφικα ισως καποιοι απο εμας να προτιμουσαν να φανε παρα να γαμησουν, εστω μερικες φορες
Τα μουνόχειλα δεν είναι σαν μπριζολακια?Όντας λάτρης του μασάζ είπα να χαζέψω λίγο το νήμα μήπως και το συνδιασω με εκτόνωση.Έχω λοιπον την εξής απορία.Τον φραπέ το καταλαβαινω,τον φραπέ με καλαμάκι το καταλαβαινω επίσης.Η μπριζόλα όμως ρε σατανάδες από που ακριβώς προκύπτει;Τι συνειρμό έκανε δηλαδή αυτός που καθιέρωσε την φράση;
Στα δεν .Καλημερα.Καλη φαινεται η Γεωργιαννα.Σε ποιο γραφειο ειναι?Προχωραει καθολου?
Βρηκα φιλε παλαιοτερο ποστ που λεει οχι οποτε...Καλημερα.Καλη φαινεται η Γεωργιαννα.Σε ποιο γραφειο ειναι?Προχωραει καθολου?
Ή αυτό...Τα μουνόχειλα δεν είναι σαν μπριζολακια?
Υπάρχουν βέβαια διάφορα σχήματα και μεγέθη, σαν τις μπριζόλες, από πα'ι'δάκια μέχρι μοσχαρισιες κλπ.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει αυτό.Ή αυτό...
Παιδια εγω θελω να ρωτησω κατι σαν νουμπας τελειως του θεματος.Παιδιά για τη Γεωργιάννα του ms (μασαζ στο σπίτι) να σας πω ότι όχι μόνο είναι στα ΔΕΝ αλλά ούτε ομιλητική πολύ είναι και επίσης με τα χίλια ζόρια βγάζει τη μάσκα...
Μασάζ αυστηρα και μόνο αλλά είναι παρα πολύ καλό το μασαζ που κάνει , 9/10 βαθμολογία θα έλεγα...
Δοκιμάστηκε πριν κανα μήνα....
Ο αλγόριθμος που σου πετάει διαφημίσεις για μασατζίδικα λόγω των cookies σου, δεν γνωρίζει προφανώς ποια είναι με έξτρα υπηρεσίες και ποια όχι…Παιδια εγω θελω να ρωτησω κατι σαν νουμπας τελειως του θεματος.
Τετοια μασατζιδικα σαν αυτο το μασαζ στο σπιτι, που μου φαινονται οχι και εντελως "σοβαρα" και φτανουν να τα συζητατε εδω και μου βγηκε ας πουμε στην ιδια φουρνια με διαφημισεις με ολα τα μασατζιδικα με "εξτραδακια" τι ρολο βαρανε?
Απλη παρεξηγηση?
Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος… όταν ψάχνω στο νήμα μου βγάζει τα αποτελέσματα σε ΜΗ χρονολογική σειρά… πώς το φτιάχνω αυτό;