Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
εχετε δει μια αγγελια στο mylist που λει "μασαζ με μαθηματα μαγειρικης¨"? θα το παρω για σεφ το τυπο αλλα αμα μετα σας ποναει ο ποπο σας μη μου σητατε αποζημειωση!

1. Βασικά θα τσούζει δεν θα πονάει.

2. Σως θα βάζει για να γλυστράει?

3. Μήπως να κάνεις ασφάλιση για αστική ευθύνη?

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
κολλαει στην βάση του πέους που δεν καλύπτεται από το προφυλακτικό. αν δεν ξέρεις καλύτερα μην τοποθετείσαι για ιατρικά θέματα.
πλακα μου κανεις ετσι;κονδυλωματα στη βαση του πεους;ποιος σας τα λεει αυτα;αν ηταν ετσι ολοι θα ειχαμε μανιταρια στα αρχιδια!!!

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
πλακα μου κανεις ετσι;κονδυλωματα στη βαση του πεους;ποιος σας τα λεει αυτα;αν ηταν ετσι ολοι θα ειχαμε μανιταρια στα αρχιδια!!!

οπως τα λεει ο progressive ειναι..
μην επιμενεις
hpv, οχι ομως κ κονδυλωματα, κολλας κ απο πομολο κ τον εχει (καποιο τυπο του) το 99,99% του ενεργου σεξουαλικα πληθυσμου..
ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τανες κ για αυτους που πηγαινουν με τανες

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
κ οποιος μουνοδουλος αγαπουλης θελει να συζηταει για τον ερωτα του με το παμπονηρο βλαχακι ας ανοιξει θρεντ να το κανει εκει..
το γαμησαμε τελειως πια..

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
κ οποιος μουνοδουλος αγαπουλης θελει να συζηταει για τον ερωτα του με το παμπονηρο βλαχακι ας ανοιξει θρεντ να το κανει εκει..

Να υποθέσω ότι εσύ γεννήθηκες στις ...Βερσαλλίες; 

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ρε φιλαρακο εχεις καταντησει γραφικος.... δεν βαρεθηκες??? τουλαχιστον πες μας να καταλαβουμε που στηριζεις αυτα που λες????? 
το οτι παω και πληρωνω εξηνταρια ή ογδονταρια για να περασω καλα με θεωρεις αγαπουλη και μουνοδουλο???
το οτι προσπαθει να σε κανει να περασεις καλα χωρις χρονοτριβες , χωρις να κοιταει το ρολοι τη θεωρεις παμπονηρη???
το οτι ειναι ελληνιδα και οχι ρουμανα-ρωσιδα τη θεωρεις βλαχακι????
πες μου να καταλαβω .....

FREEBIRD

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλαρακο εχεις καταντησει γραφικος.... δεν βαρεθηκες??? τουλαχιστον πες μας να καταλαβουμε που στηριζεις αυτα που λες????? 
το οτι παω και πληρωνω εξηνταρια ή ογδονταρια για να περασω καλα με θεωρεις αγαπουλη και μουνοδουλο???
το οτι προσπαθει να σε κανει να περασεις καλα χωρις χρονοτριβες , χωρις να κοιταει το ρολοι τη θεωρεις παμπονηρη???
το οτι ειναι ελληνιδα και οχι ρουμανα-ρωσιδα τη θεωρεις βλαχακι????
πες μου να καταλαβω .....
του χω κανει μασαζ με τρογαλο απο γιδα!γι αυτο το λεει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
εχετε δει μια αγγελια στο mylist που λει "μασαζ με μαθηματα μαγειρικης¨"? θα το παρω για σεφ το τυπο αλλα αμα μετα σας ποναει ο ποπο σας μη μου σητατε αποζημειωση!

και λέτε είναι ελληνίδα τώρα αυτή ?  :think:  :think:

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
ελληνιδα ειναι παλληκαρι...ακου μερικους που ξερουν....

.. δηλαδή?? της έχεις "εξερευνήσει" το διαβατήριο???
ή μήπως την έφερες εσύ από το χωριό της...
.. άντε γιατί "μερικοί που ξέρουν" δεν λένε "πως" ξέρουν....
;)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Με αυτά που διαβάζω, αναγκάζομαι να γίνω αυστηρός. Τα άθλια ελληνικά με τα οποία εκφράζονται τόσοι και τόσοι χρήστες του σάιτ τα έχετε δει; Έχετε δει τους σολοικισμούς και τις ανορθογραφίες τόσων και τόσων αρρένων γνησίων απογόνων του Περικλέους που γράφουν εδώ;

Σε κάθε περίπτωση, εγώ δεν μπορώ να φανταστώ μη ελληνίδα να γράψει τη λέξη "τρόγαλο"  ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ρε φιλε, ελεος δηλαδη, ημαρτον...... τι νταλκα εχεις και τι ζορι τραβας και ΚΡΙΝΕΙΣ τους παντες και τα παντα, δε μπορω να καταλαβω......

Ελευθερο φορουμ ειναι, αποψεις και σχολια καταθετουμε, λιγο χαλαρωμα και κουβεντουλα ΕΣΕΝΑ τι σε χαλαει, δε μπορω να καταλαβω..... Αν δε γουσταρεις, προσπερασε το και διαβασε παρακατω....

Αντε με τους εξυπνακηδες....

Και ναι, αν δεν το ξερεις, προμοτορας της Μαριας ειμαι, την εχω 514 χλμ και κατι ψιλα, βγαζω γουστα με τη Μαρια οποτε γουσταρω και της κανω ΚΑΙ ΓΩ διαφημιση.....

alex04

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
8
Πόντοι
0
Φίλοι μου μην τσακώνεστε και πείτε μου καμιά καύλα για μασαζάκι και  :pipa2:
Άντε μπράβο...

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

έτσι ακριβώς, ρώτα να μάθεις και μην κάνεις τον έξυπνο.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
οπως τα λεει ο progressive ειναι..
μην επιμενεις
hpv, οχι ομως κ κονδυλωματα, κολλας κ απο πομολο κ τον εχει (καποιο τυπο του) το 99,99% του ενεργου σεξουαλικα πληθυσμου..
ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τανες κ για αυτους που πηγαινουν με τανες

κονδυλώματα κολλάς όταν έρθεις σε επαφή με κολπικά υγρά γυναίκας που έχει.
όταν γυναίκα είναι από πάνω τα κολπικά υγρά πηγαίνουν στην βάση του πέους που δεν καλύπτεται από το προφυλαχτικό και δυστηχώς κολλάμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom