Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
δεν μίλησα καθόλου για Αλβανία εγώ ...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
εντάξει άμα γουστάρετε εσείς ελληνίδα είναι και κογκολέζα και από το τιμπουκτού, ό,τι πείτε.

Φίλε assov,αυτός ο ιδιότυπος ρατσισμός με την καταγωγή του καθενός και με το πόσα πτυχία έχει μας έχει φάει....δεν κρίνεται ένας άνθρωπος απο αυτά......
Παρεπιπτόντως,η Μαρία και Ελληνίδα είναι και σε πληροφορώ ότι έχει ευρύτατη παιδεία.Καμμία σχέση με άλλες κοπέλλες του χωρου.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
κουφη!χοντρη!στραβη!ανορθογραφη!αλβανιδα απ τις κουκουβαουνες!ζω ενα δραμα............ :'( :'(

Δηλαδή Βόρεια Προάστεια της Αθήνας!!
Πες μου οτι φοράς και Gucci φόρεμα κατά την συνεδρία!!!!

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
ε η παιδεία πιά κι αν φαίνεται,  μπορώ να έχω άλλη γνώμη ? , δεν σε πειράζει ? ... και δεν με ενδιαφέρει κι αν είναι και από τη Γη του πυρός , δεν μού αρέσει να με κοροιδεύουν, αυτό μόνο.

FREEBIRD

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ελεοςςςςςςςςςςςςςςς
μας εχει πρηξει τα αρχιδια..
ρωτα τους φιλους σου πως ανοιγουν θρεντ κ πηγαινε να κανεις πλακιτσα εκει..
εδω ειναι ενημερωτικο θρεντ για κατ' οικον
κ επειδη χρειαζεσαι κ επεξηγηση, εκτος απο μαθηματα ορθογραφιας, με το κατ' οικον εννοουμε στον χωρο μας οχι στον δικο σου
και ποιος σου ειπε οτι δε παω κατ οικον? :2funny: :2funny: :2funny:βριζε βριζε μ αρεσει!ομορφαντρα μου!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
ελεοςςςςςςςςςςςςςςς
μας εχει πρηξει τα αρχιδια..
ρωτα τους φιλους σου πως ανοιγουν θρεντ κ πηγαινε να κανεις πλακιτσα εκει..
εδω ειναι ενημερωτικο θρεντ για κατ' οικον
κ επειδη χρειαζεσαι κ επεξηγηση, εκτος απο μαθηματα ορθογραφιας, με το κατ' οικον εννοουμε στον χωρο μας οχι στον δικο σου

προφεσορα μου εσυ ............ που εκανες phd και σου ματωσαμε τα αυτακια σου ανωμαλε ?????

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους και όλες, δεν προχωράμε και λίγο το thread? Βαρέθηκα να ασχολούμε με το ίδιο ζήτημα μήνες τώρα!!!

Εγώ πήρα Έλενα κατ' οίκον (.....639) και ήταν τουλάχιστον μέτρια και δεν έβαζε και γλώσσα μεσα, με ζάλισε με την πολυλογία της. Γύρω στα 37, ύψος μέτριο, ψιλογεματούλα από την μεση και κάτω, στήθος  :tits2: για την ηλικία της καλό για τα δικά μου τα δεδομένα, και μασαζάκι ψιλοικανοποιητικό αλλά με καλαμάκι  :pipa2: μέτριο και με σκουφί. Τιμή 60Ε και 24 hotel = 84Ε

Καλή προσπάθεια κάνει μεν, αλλά εγώ προσωπικά δεν την ξαναπαίρνω.

Έχουμε τίποτα καινούριο και δοκιμασμένο;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
έχεις ακουστά για το pm....ή πάρτη τηλέφωνο στο κινητό της  ;)

Και το pm το έχω ακούσει, και την έχω ρωτήσει και μου έχει πεί ότι μονο στον χώρο της.Και πρίν ρωτήσεις, εχω πάει στον χώρο της..
Και επιπλέον, εφ΄όσον ποστάρει εδώ θα προτιμούσα να απαντήσει η ίδια, κι ας είναι η απαντηση της ιδια με την δική σου..  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
α ναι για πές.....ο χώρος καλός.....
γιατί βλέπω δεν έχεις ούτε μια κριτική....
το ότι ποστάρει εδώ δεν σημαίνει ότι φόρα παρτίδα θα σου απαντήσει.....γι αυτό πμ....αν και με το κινητο θα έχεις άμεση απάντηση  ;)

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Ακόμα και να μήν ήξερα, λίγες σελίδες πιό πίσω να διάβαζα θα σου έλεγα..Όλο τον κόσμο το ίδιο ρωτάς..Σταμάτα το, θα γίνεις γραφικός..
Δεν θα απαντήσω σε οτιδήποτε γράψεις απο δώ και πέρα..Αν θές να απαντήσεις εσυ σε κάτι ετσι για αλλαγη, πές μου για τον ιδιοκτήτη του σπιτιου που δέχεται το μαρακι..  ;)

Σου έχω ξανα απαντήσει πάνω στο θέμα..Δεν πρόκειται να παίζω παιχνιδακια για να δειξω στον οποιονδηποτε αν έχω πάει..
Όσο για το αν είναι καλή η οχι, το γεγονος και μόνο οτι ρωτάω αν έρχεται κατ΄οίκον, κατι θα πρέπει να λέει..  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
Σου έχω ξανα απαντήσει πάνω στο θέμα..Δεν πρόκειται να παίζω παιχνιδακια για να δειξω στον οποιονδηποτε αν έχω πάει..
Όσο για το αν είναι καλή η οχι, το γεγονος και μόνο οτι ρωτάω αν έρχεται κατ΄οίκον, κατι θα πρέπει να λέει..  ;)
ετσι  ;) γι αυτό σε τσίγκλησα....
πάρτη ένα τηλεφωνάκι....πάντος ξέρω ότι πάει  ;)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
κι ύστερα  ήλθαν οι port parole....

Παντογνώστη μου, σ' έπιασα!  Αφού δεν το "έχεις" το γαλλικό, τι το χρησιμοποιείς; Η έκφραση δεν είναι port parole αλλά porte parole.

Δεν είχα σκοπό να γίνω τόσο κακός, αλλά αναγκάζομαι με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα

joepapa

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ξερει κανεις μια μαρια ελληνιδα 29 ετων δηλωνει απο κεντρο που κανει μασαζ κατ οικον μιαμισυ ωρα με 80 ευρω?λεει σε καποιον κατι αυτο?

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Παντογνώστη μου, σ' έπιασα!  Αφού δεν το "έχεις" το γαλλικό, τι το χρησιμοποιείς; Η έκφραση δεν είναι port parole αλλά porte parole.

Δεν είχα σκοπό να γίνω τόσο κακός, αλλά αναγκάζομαι με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα
Μπαμπινιωτης εχεις γινει...μπας και ζαχαρωνεις και καμια...καρεκλα? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom