You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)
εντάξει άμα γουστάρετε εσείς ελληνίδα είναι και κογκολέζα και από το τιμπουκτού, ό,τι πείτε.
Φίλε assov,αυτός ο ιδιότυπος ρατσισμός με την καταγωγή του καθενός και με το πόσα πτυχία έχει μας έχει φάει....δεν κρίνεται ένας άνθρωπος απο αυτά......
Παρεπιπτόντως,η Μαρία και Ελληνίδα είναι και σε πληροφορώ ότι έχει ευρύτατη παιδεία.Καμμία σχέση με άλλες κοπέλλες του χωρου.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
κουφη!χοντρη!στραβη!ανορθογραφη!αλβανιδα απ τις κουκουβαουνες!ζω ενα δραμα............ :'( :'(
Δηλαδή Βόρεια Προάστεια της Αθήνας!!
Πες μου οτι φοράς και Gucci φόρεμα κατά την συνεδρία!!!!
και ποιος σου ειπε οτι δε παω κατ οικον? βριζε βριζε μ αρεσει!ομορφαντρα μου!ελεοςςςςςςςςςςςςςςς
μας εχει πρηξει τα αρχιδια..
ρωτα τους φιλους σου πως ανοιγουν θρεντ κ πηγαινε να κανεις πλακιτσα εκει..
εδω ειναι ενημερωτικο θρεντ για κατ' οικον
κ επειδη χρειαζεσαι κ επεξηγηση, εκτος απο μαθηματα ορθογραφιας, με το κατ' οικον εννοουμε στον χωρο μας οχι στον δικο σου
ελεοςςςςςςςςςςςςςςς
μας εχει πρηξει τα αρχιδια..
ρωτα τους φιλους σου πως ανοιγουν θρεντ κ πηγαινε να κανεις πλακιτσα εκει..
εδω ειναι ενημερωτικο θρεντ για κατ' οικον
κ επειδη χρειαζεσαι κ επεξηγηση, εκτος απο μαθηματα ορθογραφιας, με το κατ' οικον εννοουμε στον χωρο μας οχι στον δικο σου
προφεσορα μου εσυ ............ που εκανες phd και σου ματωσαμε τα αυτακια σου ανωμαλε ?????
Dragoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
και ποιος σου ειπε οτι δε παω κατ οικον? βριζε βριζε μ αρεσει!ομορφαντρα μου!
Α, ώστε πάς κατ΄οίκον; Υπάρχει διαφορά τιμών και όρων; Κατ΄οίκον θα το ήθελα πολύ..
heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σε όλους και όλες, δεν προχωράμε και λίγο το thread? Βαρέθηκα να ασχολούμε με το ίδιο ζήτημα μήνες τώρα!!!
Εγώ πήρα Έλενα κατ' οίκον (.....639) και ήταν τουλάχιστον μέτρια και δεν έβαζε και γλώσσα μεσα, με ζάλισε με την πολυλογία της. Γύρω στα 37, ύψος μέτριο, ψιλογεματούλα από την μεση και κάτω, στήθος για την ηλικία της καλό για τα δικά μου τα δεδομένα, και μασαζάκι ψιλοικανοποιητικό αλλά με καλαμάκι μέτριο και με σκουφί. Τιμή 60Ε και 24 hotel = 84Ε
Καλή προσπάθεια κάνει μεν, αλλά εγώ προσωπικά δεν την ξαναπαίρνω.
Έχουμε τίποτα καινούριο και δοκιμασμένο;
Εγώ πήρα Έλενα κατ' οίκον (.....639) και ήταν τουλάχιστον μέτρια και δεν έβαζε και γλώσσα μεσα, με ζάλισε με την πολυλογία της. Γύρω στα 37, ύψος μέτριο, ψιλογεματούλα από την μεση και κάτω, στήθος για την ηλικία της καλό για τα δικά μου τα δεδομένα, και μασαζάκι ψιλοικανοποιητικό αλλά με καλαμάκι μέτριο και με σκουφί. Τιμή 60Ε και 24 hotel = 84Ε
Καλή προσπάθεια κάνει μεν, αλλά εγώ προσωπικά δεν την ξαναπαίρνω.
Έχουμε τίποτα καινούριο και δοκιμασμένο;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.701
- Πόντοι
- 46.232
έχεις ακουστά για το pm....ή πάρτη τηλέφωνο στο κινητό της ;)Α, ώστε πάς κατ΄οίκον; Υπάρχει διαφορά τιμών και όρων; Κατ΄οίκον θα το ήθελα πολύ..
Dragoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
έχεις ακουστά για το pm....ή πάρτη τηλέφωνο στο κινητό της ;)
Και το pm το έχω ακούσει, και την έχω ρωτήσει και μου έχει πεί ότι μονο στον χώρο της.Και πρίν ρωτήσεις, εχω πάει στον χώρο της..
Και επιπλέον, εφ΄όσον ποστάρει εδώ θα προτιμούσα να απαντήσει η ίδια, κι ας είναι η απαντηση της ιδια με την δική σου.. ;)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.701
- Πόντοι
- 46.232
α ναι για πές.....ο χώρος καλός.....
γιατί βλέπω δεν έχεις ούτε μια κριτική....
το ότι ποστάρει εδώ δεν σημαίνει ότι φόρα παρτίδα θα σου απαντήσει.....γι αυτό πμ....αν και με το κινητο θα έχεις άμεση απάντηση ;)
γιατί βλέπω δεν έχεις ούτε μια κριτική....
το ότι ποστάρει εδώ δεν σημαίνει ότι φόρα παρτίδα θα σου απαντήσει.....γι αυτό πμ....αν και με το κινητο θα έχεις άμεση απάντηση ;)
heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
λαθος θρεντ εισαι..βιζιτου ειναι
ξεπεσμενο αλβανακι με υποψιες σμν
μακρυα
Dragoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Ακόμα και να μήν ήξερα, λίγες σελίδες πιό πίσω να διάβαζα θα σου έλεγα..Όλο τον κόσμο το ίδιο ρωτάς..Σταμάτα το, θα γίνεις γραφικός..
Δεν θα απαντήσω σε οτιδήποτε γράψεις απο δώ και πέρα..Αν θές να απαντήσεις εσυ σε κάτι ετσι για αλλαγη, πές μου για τον ιδιοκτήτη του σπιτιου που δέχεται το μαρακι.. ;)
Σου έχω ξανα απαντήσει πάνω στο θέμα..Δεν πρόκειται να παίζω παιχνιδακια για να δειξω στον οποιονδηποτε αν έχω πάει..
Όσο για το αν είναι καλή η οχι, το γεγονος και μόνο οτι ρωτάω αν έρχεται κατ΄οίκον, κατι θα πρέπει να λέει.. ;)
heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
λαθος θρεντ εισαι..βιζιτου ειναι
ξεπεσμενο αλβανακι με υποψιες σμν
μακρυα
cheers
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.701
- Πόντοι
- 46.232
ετσι ;) γι αυτό σε τσίγκλησα....Σου έχω ξανα απαντήσει πάνω στο θέμα..Δεν πρόκειται να παίζω παιχνιδακια για να δειξω στον οποιονδηποτε αν έχω πάει..
Όσο για το αν είναι καλή η οχι, το γεγονος και μόνο οτι ρωτάω αν έρχεται κατ΄οίκον, κατι θα πρέπει να λέει.. ;)
πάρτη ένα τηλεφωνάκι....πάντος ξέρω ότι πάει ;)
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
κι ύστερα ήλθαν οι port parole....
Παντογνώστη μου, σ' έπιασα! Αφού δεν το "έχεις" το γαλλικό, τι το χρησιμοποιείς; Η έκφραση δεν είναι port parole αλλά porte parole.
Δεν είχα σκοπό να γίνω τόσο κακός, αλλά αναγκάζομαι με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα
Α, ώστε πάς κατ΄οίκον; Υπάρχει διαφορά τιμών και όρων; Κατ΄οίκον θα το ήθελα πολύ..
Στους πελάτες, πολλαπλάσια απ'ότι κοστίζει στο χώρο της.
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
Μπαμπινιωτης εχεις γινει...μπας και ζαχαρωνεις και καμια...καρεκλα?Παντογνώστη μου, σ' έπιασα! Αφού δεν το "έχεις" το γαλλικό, τι το χρησιμοποιείς; Η έκφραση δεν είναι port parole αλλά porte parole.
Δεν είχα σκοπό να γίνω τόσο κακός, αλλά αναγκάζομαι με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις