vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το ξερεις ΣΙΓΟΥΡΑ αυτο και το λες?....Στους πελάτες, πολλαπλάσια απ'ότι κοστίζει στο χώρο της.
το ξερεις ΣΙΓΟΥΡΑ αυτο και το λες?....Στους πελάτες, πολλαπλάσια απ'ότι κοστίζει στο χώρο της.
το ξερεις ΣΙΓΟΥΡΑ αυτο και το λες?....
εγω ξερω,γιαυτο ρωταω....επειδη σε βλεπω ενημερω απο την αναποδη ομως...Ρώτα την ίδια. Δεν ψωνίζω όταν χρεώνεται ο Κολιός για Σαργός.
Καλημέρα και σε σας κυρία μου!καλημερουδιααα mysterious.....
ορθότατονΚαλό θα είναι, στην περίπτωση που δεν έχουμε προσωπική εμπειρία από τις "παροχές" της κάθε κοπέλας, να γράφουμε "έχω μάθει" ή "έχω την εντύπωση", για να μην εκτεθούμε. Πολλά ακούγονται και ακόμη περισσότερα γράφονται. Ας λάβουμε υπόψη όμως και την προσωπικότητα του κάθε παίχτη και την "επιρροή" που ασκεί στην κάθε εργαζόμενη. Η χημεία είναι καταλύτης σε πολλές περιπτώσεις προσωπικών συναλλαγών.
συμφωνώ....και μάλιστα κάποιοι έχουν γνώμη χωρίς να έχουν περάσει καθόλου κ με καμία....Καλό θα είναι, στην περίπτωση που δεν έχουμε προσωπική εμπειρία από τις "παροχές" της κάθε κοπέλας, να γράφουμε "έχω μάθει" ή "έχω την εντύπωση", για να μην εκτεθούμε. Πολλά ακούγονται και ακόμη περισσότερα γράφονται. Ας λάβουμε υπόψη όμως και την προσωπικότητα του κάθε παίχτη και την "επιρροή" που ασκεί στην κάθε εργαζόμενη. Η χημεία είναι καταλύτης σε πολλές περιπτώσεις προσωπικών συναλλαγών.
συμφωνώ....και μάλιστα κάποιοι έχουν γνώμη χωρίς να έχουν περάσει καθόλου κ με καμία....
εμενα ειπες κολιο?λακερδα!Ρώτα την ίδια. Δεν ψωνίζω όταν χρεώνεται ο Κολιός για Σαργός.
εμενα ειπες κολιο?λακερδα!
γιατί έγω έχω την εντύπωση ότι αρέσκεσαι στις τσιπούρεςεμενα ειπες κολιο?λακερδα!
καμια καλη περιπτωση μασαζ κατα οικον εχουμε περιοχη νοτια προαστια?
H κυρία κ προσφέρει λέει μασάζ κατ ' οίκον σε κυρίες κ κυρίους..
Χωρίς φωτο , eκτός Σ/Κ..
πηρα τηλ, 100 + ξενοδοχειο, χωρις σεξ ουτε στοματικο λεει, μονο εκτονωση..
ξερει κανεις κατι?
Σου φαίνεται λογικό να δώσεις 100 ευρώ για μια μαλακία (κυριολεκτικά);
Αν θέλεις κάτι τέτοιο, τότε πήγαινε μέχρι το Κολωνάκι και θα το βρεις σε κάποιο μαγαζί και με λιγότερα χρήματα, ειδικά αν χρειαστεί να δώσεις και χρήματα για το ξενοδοχείο για την προηγούμενη περίπτωση.
Βέβαια για όλα τα παραπάνω ισχύει το "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα".