eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
cock au vin ?
Συνήθως στο coq au vin μπαίνει κρασί Βουργουνδίας. Εγώ όμως προτιμώ σαμπάνια, δηλ. coq au champagne. Εχω πιο ακριβά γούστα, όπως καταλαβαίνεις
cock au vin ?
γεια σου επαρχιοτη μερακλη...Συνήθως στο coq au vin μπαίνει κρασί Βουργουνδίας. Εγώ όμως προτιμώ σαμπάνια, δηλ. coq au champagne. Εχω πιο ακριβά γούστα, όπως καταλαβαίνεις
γεια σου επαρχιοτη μερακλη...
ποτε δεν ξερεις...προσεχε τι λες οποτε.......Η επαρχία θέλει καλοπέραση, αγαπητέ (ελπίζω ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος να μην διαβάζει το παρόν θρεντ )
Συναντισα πρωτη φορα την πολυδιαφιμισμενη Μαρια απο νεα σμυρνη πριν 2 μηνες. Μ'
αρεσε που ηταν σαν το κοριτσι της διπλανης πορτας που ολοι θελουμε να
γαμισουμε. Και εκανε και καλο μασαζ. Και ηταν και ευχαριστη στην κουβεντα. Απο
το πρωτο ραντεβου της ζητησα να τη γαμισω και αυτη αρνιθικε. Το ιδιο και τη
δευτερη φορα. Τελικα τη γαμισα πριν μερες στο τριτο ραντεβου μας αφου μου
ζητησε 120 ευρο. Ως εδω η ιστορια μου ειναι βαρετη. Ομως χτεσ ειδα στον πουτσο
μου κατι σημαδακια και πηγα αμεσος στο γιατρο. Ο γιατρος μου ειπε οτι εχω
κονδυλοματα. Ειμαι σιγουρος οτι τα κονδυλοματα τα κολισα απο τη Μαρια γιατι δεν
ειχα αλλη επαφη το τελευτεο διαστημα.
Προσοχη λοιπον. Μπορει να φαινεται καθαρη, αλλα η καθαριοτιτα δεν σημενει και
οτι η κοπελα ειναι υγιης.
Πολλοι θα γραψουν οτι μπηκα στο σαιτ σημερα για να τη θαψω. Δεν εινε ετσι ομως.
Απλα το κανω για να γλιτοσω οσους μπορω να γλυτοσω γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι
τα κονδυλοματα ακομα κι αν καθαριστουν, ο ιος δεν φευγει ποτε απο το σομα.
Αρα όταν είναι να έρθουμε στο χώρο σου πρέπει να κουβαλάμε σακκίδιο με προμήθειες: μπουκαλάκι νερό, πλαστικό κύπελλο με καφέ (σκεπασμένο στην πάνω πλευρά του με κάλυμμα), καραμελίτσες, κλπ. Τελικά αν κατέβω Νέα Σμύρνη να σε συναντήσω, η κάθοδός μου θα μού "ξυπνήσει" μνήμες από τη στρατιωτική μου θητεία στη Μυτιλήνη. Ενδιαφέρον
αν εννοει χωρις μαλλον κατι πινει και δε μας δινει κιολας...Καλά αντε και σε πιστέψαμε!!
Εσύ μυαλό δεν είχες μυαλό δεν είχες για να πάρεις προφυλάξεις?
ή μήπως καλά και πάνω από προφυλακτικό?
Διευκρινίζω οτι δεν ξέρω τη Μαρία και ούτε την έχω επισκευτή μέχρι σήμερα. Θα ήθελα όμως να την επισκευτώ.
αυριο εχω κοκορα χωριατικο!με μακαρονι χοντρο!
Έχω μάθει ότι ειδικεύεται και η Δανάη σε Βραζιλιάνικους εντράδες για τους λάτρεις της εκλεκτής κουζίνας!ρε συ μαρακι εκτος απο το πολυ καλο μασαζοφραπεδοκαλαμο που σερβιρεις, καλο θα ηταν να ειχες και ενα σεφ στο κουζινακι να μας εφτιαχνε κατι προχειρο για μετα.... ξερεις λενε οτι το "μασαζ" ανοιγει την ορεξη ;) ;)
Ωραίος! Να στη στείλουμε ρε καρντάση....Συγνωμη που "παρεμβαινω", αν και καποια 514 χιλιομετρα μακρυα σας, αλλα παρακολουθωντας το θεμα (σαν παλιος μασαζοπληκτος στην πολη μου και fan του ειδους) θα ηθελα να καυτηριασω και γω την ΤΡΑΓΙΚΗ-ΚΟΠΛΕΞΙΚΗ-ΑΗΘΗ-ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ επιθεση προς την κοπελα η οποια και προφανως εχει να κανει με κατευθυνομενη διαθεση....... Συγχαρητηρια στη Μαρια για τη σταση της καθως και το χιουμορ που φαινεται να εχει διοτι ΚΑΙ αυτα ειναι αποδειξη οτι ειναι ενα ατομο που αξιζει πραγματικα.....
Και ολα αυτα, το τονιζω, χωρις να τη γνωριζω φυσικα, ισως να ηθελα, αλλα ειμαι μακρυα, αρκετα!!!!
Καλη συνεχεια στην παρεα....
Ωραίος! Να στη στείλουμε ρε καρντάση....
εχετε δει μια αγγελια στο mylist που λει "μασαζ με μαθηματα μαγειρικης¨"? θα το παρω για σεφ το τυπο αλλα αμα μετα σας ποναει ο ποπο σας μη μου σητατε αποζημειωση!ρε συ μαρακι εκτος απο το πολυ καλο μασαζοφραπεδοκαλαμο που σερβιρεις, καλο θα ηταν να ειχες και ενα σεφ στο κουζινακι να μας εφτιαχνε κατι προχειρο για μετα.... ξερεις λενε οτι το "μασαζ" ανοιγει την ορεξη ;) ;)
Την βλέπω να κανονίζει κάνα τουρ για πάνω. Δεν κολώνει σε τέτοια το Μαριώ...μπορεί να της βγει και σε καλλλλλό!Να σΕ πω αδελλλλφε, δε θα μΕ χαλλλουσε......
Έχω μάθει ότι ειδικεύεται και η Δανάη σε Βραζιλιάνικους εντράδες για τους λάτρεις της εκλεκτής κουζίνας!
ναι!ναι!περιμενουνε οι ευρωφωλιες να παω εγω να τις βρω!για τουρ ειμαστε!μας κουρεψανε κιαλο ομορφαντρα μου!!!Την βλέπω να κανονίζει κάνα τουρ για πάνω. Δεν κολώνει σε τέτοια το Μαριώ...μπορεί να της βγει και σε καλλλλλό!
εχετε δει μια αγγελια στο mylist που λει "μασαζ με μαθηματα μαγειρικης¨"? θα το παρω για σεφ το τυπο αλλα αμα μετα σας ποναει ο ποπο σας μη μου σητατε αποζημειωση!
Έχω μάθει ότι ειδικεύεται και η Δανάη σε Βραζιλιάνικους εντράδες για τους λάτρεις της εκλεκτής κουζίνας!
Καλά αντε και σε πιστέψαμε!!
Εσύ μυαλό δεν είχες μυαλό δεν είχες για να πάρεις προφυλάξεις?
ή μήπως καλά και πάνω από προφυλακτικό?
Διευκρινίζω οτι δεν ξέρω τη Μαρία και ούτε την έχω επισκευτή μέχρι σήμερα. Θα ήθελα όμως να την επισκευτώ.