Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Συναντισα πρωτη φορα την πολυδιαφιμισμενη Μαρια απο νεα σμυρνη πριν 2 μηνες. Μ'
αρεσε που ηταν σαν το κοριτσι της διπλανης πορτας που ολοι θελουμε να
γαμισουμε. Και εκανε και καλο μασαζ. Και ηταν και ευχαριστη στην κουβεντα. Απο
το πρωτο ραντεβου της ζητησα να τη γαμισω και αυτη αρνιθικε. Το ιδιο και τη
δευτερη φορα. Τελικα τη γαμισα πριν μερες στο τριτο ραντεβου μας αφου μου
ζητησε 120 ευρο. Ως εδω η ιστορια μου ειναι βαρετη. Ομως  χτεσ ειδα στον πουτσο
μου κατι σημαδακια και πηγα αμεσος στο γιατρο. Ο γιατρος μου ειπε οτι εχω
κονδυλοματα. Ειμαι σιγουρος οτι τα κονδυλοματα τα κολισα απο τη Μαρια γιατι δεν
ειχα αλλη επαφη το τελευτεο διαστημα.

Προσοχη λοιπον. Μπορει να φαινεται καθαρη, αλλα η καθαριοτιτα δεν σημενει και
οτι η κοπελα ειναι υγιης.

Πολλοι θα γραψουν οτι μπηκα στο σαιτ σημερα για να τη θαψω. Δεν εινε ετσι ομως.
Απλα το κανω για να γλιτοσω οσους μπορω να γλυτοσω γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι
τα κονδυλοματα ακομα κι αν καθαριστουν, ο ιος δεν φευγει ποτε απο το σομα.

Καλά αντε και σε πιστέψαμε!!
Εσύ μυαλό δεν είχες μυαλό δεν είχες για να πάρεις προφυλάξεις?
ή μήπως καλά και πάνω από προφυλακτικό?

Διευκρινίζω οτι δεν ξέρω τη Μαρία και ούτε την έχω επισκευτή μέχρι σήμερα. Θα ήθελα όμως να την επισκευτώ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Αρα όταν είναι να έρθουμε στο χώρο σου πρέπει να κουβαλάμε σακκίδιο με προμήθειες: μπουκαλάκι νερό, πλαστικό κύπελλο με καφέ (σκεπασμένο στην πάνω πλευρά του με κάλυμμα), καραμελίτσες, κλπ. Τελικά αν κατέβω Νέα Σμύρνη να σε συναντήσω, η κάθοδός μου θα μού "ξυπνήσει" μνήμες από τη στρατιωτική μου θητεία στη Μυτιλήνη. Ενδιαφέρον  :2funny:

Μετά θα απαγγέλεις:

Οπλο σακίδιο γυλιό,
κουβέρτα και παγούρι
όλα μου τα φορτώσανε
σαν νάμουνα γαϊδούρι!!

FREEBIRD

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0

Διευκρινίζω οτι δεν ξέρω τη Μαρία και ούτε την έχω επισκευτή μέχρι σήμερα. Θα ήθελα όμως να την επισκευτώ.
αν εννοει χωρις μαλλον κατι πινει και δε μας δινει κιολας...

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
αυριο εχω κοκορα χωριατικο!με μακαρονι χοντρο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε συ μαρακι εκτος απο το πολυ καλο μασαζοφραπεδοκαλαμο που σερβιρεις, καλο θα ηταν να ειχες και ενα σεφ στο κουζινακι να μας εφτιαχνε κατι προχειρο για μετα.... ξερεις λενε οτι το "μασαζ" ανοιγει την ορεξη  ;) ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
ρε συ μαρακι εκτος απο το πολυ καλο μασαζοφραπεδοκαλαμο που σερβιρεις, καλο θα ηταν να ειχες και ενα σεφ στο κουζινακι να μας εφτιαχνε κατι προχειρο για μετα.... ξερεις λενε οτι το "μασαζ" ανοιγει την ορεξη  ;) ;)
Έχω μάθει ότι ειδικεύεται και η Δανάη σε Βραζιλιάνικους εντράδες για τους λάτρεις της εκλεκτής κουζίνας! :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Συγνωμη που "παρεμβαινω", αν και καποια 514 χιλιομετρα μακρυα σας, αλλα παρακολουθωντας το θεμα (σαν παλιος μασαζοπληκτος στην πολη μου και fan του ειδους) θα ηθελα να καυτηριασω και γω την ΤΡΑΓΙΚΗ-ΚΟΠΛΕΞΙΚΗ-ΑΗΘΗ-ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ επιθεση προς την κοπελα η οποια και προφανως εχει να κανει με κατευθυνομενη διαθεση....... Συγχαρητηρια στη Μαρια για τη σταση της καθως και το χιουμορ που φαινεται να εχει διοτι ΚΑΙ αυτα ειναι αποδειξη οτι ειναι ενα ατομο που αξιζει πραγματικα.....

Και ολα αυτα, το τονιζω, χωρις να τη γνωριζω φυσικα, ισως να ηθελα, αλλα ειμαι μακρυα, αρκετα!!!!

Καλη συνεχεια στην παρεα....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Συγνωμη που "παρεμβαινω", αν και καποια 514 χιλιομετρα μακρυα σας, αλλα παρακολουθωντας το θεμα (σαν παλιος μασαζοπληκτος στην πολη μου και fan του ειδους) θα ηθελα να καυτηριασω και γω την ΤΡΑΓΙΚΗ-ΚΟΠΛΕΞΙΚΗ-ΑΗΘΗ-ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ επιθεση προς την κοπελα η οποια και προφανως εχει να κανει με κατευθυνομενη διαθεση....... Συγχαρητηρια στη Μαρια για τη σταση της καθως και το χιουμορ που φαινεται να εχει διοτι ΚΑΙ αυτα ειναι αποδειξη οτι ειναι ενα ατομο που αξιζει πραγματικα.....

Και ολα αυτα, το τονιζω, χωρις να τη γνωριζω φυσικα, ισως να ηθελα, αλλα ειμαι μακρυα, αρκετα!!!!

Καλη συνεχεια στην παρεα....
Ωραίος! Να στη στείλουμε ρε καρντάση.... :grin:

FREEBIRD

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ρε συ μαρακι εκτος απο το πολυ καλο μασαζοφραπεδοκαλαμο που σερβιρεις, καλο θα ηταν να ειχες και ενα σεφ στο κουζινακι να μας εφτιαχνε κατι προχειρο για μετα.... ξερεις λενε οτι το "μασαζ" ανοιγει την ορεξη  ;) ;)
εχετε δει μια αγγελια στο mylist που λει "μασαζ με μαθηματα μαγειρικης¨"? θα το παρω για σεφ το τυπο αλλα αμα μετα σας ποναει ο ποπο σας μη μου σητατε αποζημειωση!

FREEBIRD

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Την βλέπω να κανονίζει κάνα τουρ για πάνω. Δεν κολώνει σε τέτοια το Μαριώ...μπορεί να της βγει και σε καλλλλλό! :grin:
ναι!ναι!περιμενουνε οι ευρωφωλιες να παω εγω να τις βρω!για τουρ ειμαστε!μας κουρεψανε κιαλο ομορφαντρα μου!!!

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
εχετε δει μια αγγελια στο mylist που λει "μασαζ με μαθηματα μαγειρικης¨"? θα το παρω για σεφ το τυπο αλλα αμα μετα σας ποναει ο ποπο σας μη μου σητατε αποζημειωση!

Ενδιαφέρον, δεν το ήξερα, ότι έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ ως χώρα. Στις ΗΠΑ πάντως, κατά καιρούς μπορεί κανείς να βρει διάφορα events του τύπου "πρόσκληση σε γυμνό δείπνο" κλπ. Ιδου το λινκ όπου περιγράφεται ένα από αυτά:  www.thedailybeast.com/articles/2008/11/11/hold-the-dressing.html]http://www.thedailybeast.com/articles/2008/11/11/hold-the-dressing.html[/url]

Προσωπικά δεν θα αισθανόμουν ιδιαίτερα άνετα να δειπνήσω ...γυμνός. Ίσως δεν είμαι πολύ προχωρήμενος -δεν ξέρω...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Έχω μάθει ότι ειδικεύεται και η Δανάη σε Βραζιλιάνικους εντράδες για τους λάτρεις της εκλεκτής κουζίνας! :grin:

Δανάη, αλήθεια είναι αυτό; Μ' αρέσει πολύ η βραζιλιανικη κουζίνα (σοβαρά γράφω) γι αυτό ρωτάω.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Παράθεση στο δικό μου

κωλά και όχι καλά

Νασε καλά ατζελα που έκανες παράθεση και το είδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom