Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Καλησπέρα,

Έκπληκτος διάβασα το μυθιστόρημα του ανεκδιήγητου άγνωστου τύπου ο οποίος σκέφθηκε ενα ευφάνταστο σενάριο στις 7.30 το πρωί για να συκοφαντήσει μια κοπέλλα η οποία εξ ορισμού ήταν πολυ δύσκολο να υπεραμυνθεί του εαυτού της.

Η Μαρία για όσους δε την γνωρίζουν είναι μια κοπέλλα πραγματικά της διπλανής πόρτας , ένα καλό παιδί , μια κοπέλλα γεμάτη ζωή με τάξη, ένα άτομο που την χαρακτηρίζει η συνέπεια , ο επαγγελματισμός αλλά κ η προηγμένη πνευματική της αντίληψη.
Η Μαρία είναι μια πραγματική Κυρία ( κ αυτό επιβεβαιώνεται απο τον τρόπο που αντέδρασε), διατηρεί στο μέγιστο βαθμό τους κανόνες υγιεινής κ προφύλαξης ακόμα κ στην περίπτωση της απλής μάλαξης, πολύ περισσότερο στην περίπτωση της ''επαφής''. Θα ήταν τουλάχιστον επιπόλαιο , αν όχι φαιδρό να μπορούσε κάποιος να αποδεχθεί apriory όσα της καταλογίζει ο παθών. (στον οποίο εύχομαι ταχεία αποκατάσταση της υγείας του στο βαθμό που μπορεί να επιτευχθεί)

Αυτό που χωρίζει όμως τον πολιτισμό απο την βαρβαρότητα δεν είναι η τεχνική εξέλιξη ή η μη εξέλιξη. Είναι η προσωπική μειονεξία του καθενός η οποία δε νικιέται με την επιστροφή στο παρελθόν κ σε γεγονότα που δεν αποδεικνύονται στους πολλούς, ούτε κ απο δομές κ προϋποθέσεις της προβιομηχανικής κοινωνίας.
Νικιέται με τη συνειδητοποίηση απο όλους μας μιας αφετηρειακής αλήθειας που έχει το δυναμισμό να οδηγήσει τον άνθρωπο στην ελευθερία με στόχο όχι την ευζωία αλλά την ζωή και την υπαρκτική γνησιότητα.

Το παρήγορο ήταν οτι μέσα στην πλησμονή του ο παθών κατάφερε να πετύχει τα αντιστρόφως ανάλογα αποτελέσματα.

Εν κατακλείδι θα πω πως αυτό που έκανες αγαπητέ δεν ήταν ενημέρωση ,, αλλή μια βάναυση μεταχείριση ενός βήματος που σου δώθηκε κ εσύ το εκμεταλλεύτηκες με υστεροβουλία.

Με μια λέξη ήταν ΚΑΤΑΝΤΙΑ !

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Μαρία για όσους δε την γνωρίζουν είναι μια κοπέλλα πραγματικά της διπλανής πόρτας , ένα καλό παιδί , μια κοπέλλα γεμάτη ζωή με τάξη, ένα άτομο που την χαρακτηρίζει η συνέπεια , ο επαγγελματισμός αλλά κ η προηγμένη πνευματική της αντίληψη.
Η Μαρία είναι μια πραγματική Κυρία ( κ αυτό επιβεβαιώνεται απο τον τρόπο που αντέδρασε), διατηρεί στο μέγιστο βαθμό τους κανόνες υγιεινής κ προφύλαξης ακόμα κ στην περίπτωση της απλής μάλαξης, πολύ περισσότερο στην περίπτωση της ''επαφής''.

Θέλω καμμια φορά,κάποια θεραπεύτρια να χάσει την ψυχραιμία της και να αρχίσει να γράφει κι αυτή κριτικές και σχόλια δημοσίως....Η Μαρία δεν θα το κάνει ποτέ,λέω κάποια άλλη....Το σίγουρο είναι τότε ότι αρκετοί απο εδω μέσα θα πάνε να κρυφτούν....πάντως ο/η λεβέντης/λεβέντισσα που έγραψε αυτές τις αθλιότητες δεν έχει ξανασυνδεθεί ποτέ στο site απο την ώρα που έγραψε αυτό το ποστ....μάλλον παρακολουθεί τα τεκταινόμενα απο τον άλλο του λογαριασμό.....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Θέλω καμμια φορά,κάποια θεραπεύτρια να χάσει την ψυχραιμία της και να αρχίσει να γράφει κι αυτή κριτικές και σχόλια δημοσίως....
και γιατί να συμβεί κάτι τέτοιο αγαπητέ?

Πας στις πουτάνες και λες: "καλησπέρα είμαι ο Andy51 από το μπου"??

Δε νομίζω...

Όποιος το κάνει, έχει προφανώς και κάποιους λόγους για να το κάνει... Κάτι προσδοκά  ;)

Ε... ας προσδοκά και μια κριτική για το μέγεθος της τσουτσούς του ή για το αν δεν του σηκώνεται με τπτ, ή αν χύνει σαν κοκοράκι ή ότιδήποτε άλλο...  ;) ;) ;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Δε νομίζω...

Όποιος το κάνει, έχει προφανώς και κάποιους λόγους για να το κάνει... Κάτι προσδοκά  ;)

Ε... ας προσδοκά και μια κριτική για το μέγεθος της τσουτσούς του ή για το αν δεν του σηκώνεται με τπτ, ή αν χύνει σαν κοκοράκι ή ότιδήποτε άλλο...  ;) ;) ;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

δεν θυμασε, ρπιν κανενα χρονο, που ενας πανηλιθιος - μου διαφευγει το νικ- συζηταγε με βιζιτα - που εγραφε και αυτη εδω- για τους πελατες? και σε μια κοντρα με εναν εξ αυτων αραδιασανε στο φορουμ τα ιδιαιτερα τους?

τι μαλακες, Θεέ μου....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Δε νομίζω...

Φίλε (και ξέρεις οτι το εννοω το "φίλε"...) Kebaap,αν δεν το ξέρεις,το κάνουνε πολλοί.....ορισμένοι έχουν ζητήσει αντάλλαγμα εις είδος,αλλοι έχουν ζητήσει οικονομικά ανταλλάγματα....δεν φαντάζεσαι πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος....τους νταβατζήδες πολλοί εμίσησαν το "νταβατζηλίκι" κανένας.....ο χώρος αυτός αντανακλα,καλύτερα απο κάθε άλλον,όλη τη σαπίλα της κοινωνίας μας....

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
κολασμένα πάθη και συνομωσίες αναμεσα στους λεκτορες της μπουρδελολογίας-πουτανολογίας.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ο χώρος αυτός αντανακλα,καλύτερα απο κάθε άλλον,όλη τη σαπίλα της κοινωνίας μας....

εκτος και αν δημιουργησουμε μια ευχαριστη ατμοσφαιρα - για να μην ξεχνιομαστε  :2funny: :2funny: :2funny:

μην εκνευριστεις/αγανακτησεις. κανω πλακα. τα λεγομενα σου με βρισκουν επιλεκτικα συμφωνο. απλα εισαι λιγοτερο κυνικος και σνομπ απο εμενα και το διασκεδαζω. Νο οφφενς...

FREEBIRD

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
..το μόνο σίγουρο είναι, πως κάποιους, κάτι σας ποτίζει η μπουμπού....!!!
δεν εξηγείται αλλιώς...!!1
λες να χει τιποτα μεσα ο καφες που σερβιρω? :think: :think: :think:κομενος ο καφες και το νερο!οποιος δυψαει να περνει μπουκαλακι απ το περιπτερο. :2funny: :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Θέλω καμμια φορά,κάποια θεραπεύτρια να χάσει την ψυχραιμία της και να αρχίσει να γράφει κι αυτή κριτικές και σχόλια δημοσίως....Η Μαρία δεν θα το κάνει ποτέ,λέω κάποια άλλη....Το σίγουρο είναι τότε ότι αρκετοί απο εδω μέσα θα πάνε να κρυφτούν....πάντως ο/η λεβέντης/λεβέντισσα που έγραψε αυτές τις αθλιότητες δεν έχει ξανασυνδεθεί ποτέ στο site απο την ώρα που έγραψε αυτό το ποστ....μάλλον παρακολουθεί τα τεκταινόμενα απο τον άλλο του λογαριασμό.....

το φανταζεσαι να γηνει κ αυτο να γραφουμε κριτικες :2funny: :2funny:...αλα αυτο δεν ειναι κ τοσο ευκολο διοτι εσυς ξερετε ποια ειμαστε εμεις δεν θας ξερουμε ολοι...εγω προσωπικα δεν θημαμε τα νικ ναμε...κ οταν θημαμε δεν θα πω γιατι κ εμεις εχουμε το αποριτο οπως τους γιατρους :2funny: κατα κποιον τροπο ειμαστε γιατρινες  :rockon: :rockon:
φιλουθκια :-* :-*

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
λες να χει τιποτα μεσα ο καφες που σερβιρω? :think: :think: :think:κομενος ο καφες και το νερο!οποιος δυψαει να περνει μπουκαλακι απ το περιπτερο. :2funny: :2funny:

και σου φερνει και εσενα ενα πακετακι μαρλμπορο που σου ειχαν τελειωσει  ;)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ενταξει το νερο θα το παρουμε απο το περιπτερο, αλλα αυτην την υπεροχη μακαροναδα που εφτιαξες την αλλη φορα....δεν θα την ξαναφαμε????

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
η μακαρονάδα είναι μέσα στην τιμή ή χρεώνεται χωριστά ?

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα,

Έκπληκτος διάβασα το μυθιστόρημα του ανεκδιήγητου άγνωστου τύπου ο οποίος σκέφθηκε ενα ευφάνταστο σενάριο στις 7.30 το πρωί για να συκοφαντήσει μια κοπέλλα η οποία εξ ορισμού ήταν πολυ δύσκολο να υπεραμυνθεί του εαυτού της.

Η Μαρία είναι μια πραγματική Κυρία ( κ αυτό επιβεβαιώνεται απο τον τρόπο που αντέδρασε), διατηρεί στο μέγιστο βαθμό τους κανόνες υγιεινής κ προφύλαξης ακόμα κ στην περίπτωση της απλής μάλαξης, πολύ περισσότερο στην περίπτωση της ''επαφής''. Θα ήταν τουλάχιστον επιπόλαιο , αν όχι φαιδρό να μπορούσε κάποιος να αποδεχθεί apriory όσα της καταλογίζει ο παθών. (στον οποίο εύχομαι ταχεία αποκατάσταση της υγείας του στο βαθμό που μπορεί να επιτευχθεί)

Αυτό που χωρίζει όμως τον πολιτισμό απο την βαρβαρότητα δεν είναι η τεχνική εξέλιξη ή η μη εξέλιξη. Είναι η προσωπική μειονεξία του καθενός η οποία δε νικιέται με την επιστροφή στο παρελθόν κ σε γεγονότα που δεν αποδεικνύονται στους πολλούς, ούτε κ απο δομές κ προϋποθέσεις της προβιομηχανικής κοινωνίας.
Νικιέται με τη συνειδητοποίηση απο όλους μας μιας αφετηρειακής αλήθειας που έχει το δυναμισμό να οδηγήσει τον άνθρωπο στην ελευθερία με στόχο όχι την ευζωία αλλά την ζωή και την υπαρκτική γνησιότητα.

Το παρήγορο ήταν οτι μέσα στην πλησμονή του ο παθών κατάφερε να πετύχει τα αντιστρόφως ανάλογα αποτελέσματα.

Εν κατακλείδι θα πω πως αυτό που έκανες αγαπητέ δεν ήταν ενημέρωση ,, αλλή μια βάναυση μεταχείριση ενός βήματος που σου δώθηκε κ εσύ το εκμεταλλεύτηκες με υστεροβουλία.

Με μια λέξη ήταν ΚΑΤΑΝΤΙΑ !
Υποκλίνομαι άναυδος.. τύφλα νάχει ο Καρτέσιος

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Αρα όταν είναι να έρθουμε στο χώρο σου πρέπει να κουβαλάμε σακκίδιο με προμήθειες: μπουκαλάκι νερό, πλαστικό κύπελλο με καφέ (σκεπασμένο στην πάνω πλευρά του με κάλυμμα), καραμελίτσες, κλπ. Τελικά αν κατέβω Νέα Σμύρνη να σε συναντήσω, η κάθοδός μου θα μού "ξυπνήσει" μνήμες από τη στρατιωτική μου θητεία στη Μυτιλήνη. Ενδιαφέρον  :2funny:

FREEBIRD

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει το νερο θα το παρουμε απο το περιπτερο, αλλα αυτην την υπεροχη μακαροναδα που εφτιαξες την αλλη φορα....δεν θα την ξαναφαμε????

αυριο εχω κοκορα χωριατικο!με μακαρονι χοντρο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FREEBIRD

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
το φανταζεσαι να γηνει κ αυτο να γραφουμε κριτικες :2funny: :2funny:...αλα αυτο δεν ειναι κ τοσο ευκολο διοτι εσυς ξερετε ποια ειμαστε εμεις δεν θας ξερουμε ολοι...εγω προσωπικα δεν θημαμε τα νικ ναμε...κ οταν θημαμε δεν θα πω γιατι κ εμεις εχουμε το αποριτο οπως τους γιατρους :2funny: κατα κποιον τροπο ειμαστε γιατρινες  :rockon: :rockon:
φιλουθκια :-* :-*
που εισαι εσυ γυρνα πισω!ποναει η μεση μου! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16