pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
κ συ μας έφτιαξες στο μαμπα αλλα δεν είπαμε τιποτις...Εμ μας εφτιαξες κ μετα???
κ συ μας έφτιαξες στο μαμπα αλλα δεν είπαμε τιποτις...Εμ μας εφτιαξες κ μετα???
ημουν σιγουρος οτι θα ειχες χτυπησει και αυτο το σαπιο εκτρωμα περουκοφορε πεθεροπληκτε αγαπουλη
Αυτό ακριβώς είναι το κακό συναγωνιστή.. Διαβάζετε σαν επισκέπτες, κάνετε τις καβάντζες σας και μόλις τις χάνετε, αποφασίζετε να γραφτείτε και να ζητήσετε πληροφορίες.δεν ημανε γραμμενο μελος συναγωνιστη
Σωστο ειναι αυτο που λες και γω σαν νεο μελος το αντιλαμβανομαι....αλλα βλεπουμε τι γινεται και οταν πεφτει ενημερωση για καλα κομμάτια τα οποια ανεβαζουν τιμες η καινε φλατζα......Αυτό ακριβώς είναι το κακό συναγωνιστή.. Διαβάζετε σαν επισκέπτες, κάνετε τις καβάντζες σας και μόλις τις χάνετε, αποφασίζετε να γραφτείτε και να ζητήσετε πληροφορίες.
κ συ μας έφτιαξες στο μαμπα αλλα δεν είπαμε τιποτις...
Αυτό ακριβώς είναι το κακό συναγωνιστή.. Διαβάζετε σαν επισκέπτες, κάνετε τις καβάντζες σας και μόλις τις χάνετε, αποφασίζετε να γραφτείτε και να ζητήσετε πληροφορίες.
Σωστο ειναι αυτο που λες και γω σαν νεο μελος το αντιλαμβανομαι....αλλα βλεπουμε τι γινεται και οταν πεφτει ενημερωση για καλα κομμάτια τα οποια ανεβαζουν τιμες η καινε φλατζα......
Σωστο ειναι αυτο που λες και γω σαν νεο μελος το αντιλαμβανομαι....αλλα βλεπουμε τι γινεται και οταν πεφτει ενημερωση για καλα κομμάτια τα οποια ανεβαζουν τιμες η καινε φλατζα......
ναι βεβαια ολα δυσκολα να τα βρεις τουλαχιστον να ειναι οκ στα βασικα εμενα με ενδιαφερει συμπεριφορά καθαριοτητα λιγο μασαζ γιατι πολυ καλο μασαζ δυσκολα.καλησπερα. καλα τα λες. επισης μποντυ του μποντυ δεν ξερει Κ-Α-Μ-Ι-Α σχεδον και απο λαδια εχουν πληρη μεσανυχτα. υποτιθεται παμε για χαλαρωση (;) κι οχι μονο για γαμησι. εμενα μου ειχε τυχει μια μουναρα που ειχε αφησει νυχι σαν κονδορας και με ξεγαλισε. θα βαζω κι εγω πληροφοριες αλλα πακετο δυσκολο να βγει καλο.
παιδες εχει νεο αιμα στην χε.
δυο με εχουν ψησει
η μια που λεει ρωσιδα μελαχρινη με μπλε ματια κοντουλα
και
αυτη εδω
εχει δοκιμασει κανεις
ευελπιδων; χοχοχοχο.για την δευτερη αγγελια
παρτουζα καλο μπουκι.καλτ σκηνικα σε φαση να κανω μασαζ με μια να μιλανε μεσα στο σπιτι η αλλη η βουλγαρα 50+ ηλικια με μια 20αρα με βυζαρες που ηρθε να την δει.Φοναζω την μια την 50αρα να ερθει μεσα ερχεται μου λεει ενω ειχα πληρωσει 40 δεν μπορω να στον παιξω γιατι εχω την φιλη μου μεσα.Της λεω φωναξε την και αυτη και ξαφνικα μου τον επεζαν 3 με την μια να χει βυζαρες πιτσιρικα,η αλλη η 50αρα να μου τον παιζει και η βασικη μου επιλογη ποθ αυτη εκανε μασαζ να γλυφει μπαλες.για μενα απο τα πιο δυνατα καλτ σκινικα σε σπιτι στην ευελπιδων.απο τοτε παω κ πληρωνω 20ευρο.και συνδραμω σε παρτουζες οποτε με φωναζουν
για την δευτερη αγγελια
παρτουζα καλο μπουκι.καλτ σκηνικα σε φαση να κανω μασαζ με μια να μιλανε μεσα στο σπιτι η αλλη η βουλγαρα 50+ ηλικια με μια 20αρα με βυζαρες που ηρθε να την δει.Φοναζω την μια την 50αρα να ερθει μεσα ερχεται μου λεει ενω ειχα πληρωσει 40 δεν μπορω να στον παιξω γιατι εχω την φιλη μου μεσα.Της λεω φωναξε την και αυτη και ξαφνικα μου τον επεζαν 3 με την μια να χει βυζαρες πιτσιρικα,η αλλη η 50αρα να μου τον παιζει και η βασικη μου επιλογη ποθ αυτη εκανε μασαζ να γλυφει μπαλες.για μενα απο τα πιο δυνατα καλτ σκινικα σε σπιτι στην ευελπιδων.απο τοτε παω κ πληρωνω 20ευρο.και συνδραμω σε παρτουζες οποτε με φωναζουν
διάβασε πίσω μερικές σελίδες και θα ενημερωθείς νέε μουΞερουμε κατι για αυτην την αγγελια;;
Λεει οτι εχει προγραμματα απο 20 με εκτονωση 30 με πιπα και 40 φουλ!!
Εχει κανεις εμπειρια μαζι της;;
μπράβο φιλαράκι εισαι ηρωας. Εγω ούτε απ εξω δεν πρόκειται να περάσω...χαχαχαγια την δευτερη αγγελια
πηγαινε στη σελιδα του mamba και ψαξε για Galina DimitrykΚαλησπέρα μάγκες καμία γκραννυ εχουμε?
αυτη μπορει να εκανε και ξεπετα και να εξαφανιστηκε μετα.
επιπλεον, και γω το επαιξα και εκατσε καλη.
αν ρωταγε κανεις για αυτη εννοειται θα απανταγα....για αυτο και γω ρωταω..οποιος θελει ρωταει δε κρυψαμε τιποτις
ναι βεβαια αλλωστε αυτη ειναι και η χρησιμότητα τ ου site.Απλα απ οτι βλεπω τοσο καιρο που διαβαζω οτι δεν ειναι παντα καλο να λεγονται πραγματα γιατι μετα αλλαζουν τα δεδομένα.μολις ανακαλυφθει κατι καλο και παιξει εδω μεσα καιγεται με συνοπτικες διαδικασιες οποτε καποια πραγματα ισως να μην λεγονται.Αποψη μου παντα
Καλησπέρα μάγκες καμία γκραννυ εχουμε?