giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Κανει ντουετακι καλο??παιζει μπάλα και σε διπλό με ένα καρατουμπανο, 27 χρόνων πολύ καλό. ρώτησε την να δώσει πληροφορίες.
Ενδιαφερον ακουγεται
Κανει ντουετακι καλο??παιζει μπάλα και σε διπλό με ένα καρατουμπανο, 27 χρόνων πολύ καλό. ρώτησε την να δώσει πληροφορίες.
ναι μπράβο στο Γιώτα άκουγε και όχι στο ΓιάνναΕιναι αυτη που εχει χωρο στη Νικαια, Γιωτα νομιζω??
παιδες εχει νεο αιμα στην χε.
δυο με εχουν ψησει
η μια που λεει ρωσιδα μελαχρινη με μπλε ματια κοντουλα
και
αυτη εδω
εχει δοκιμασει κανεις
έχουν ξαμοληθεί όλες οι σαύρεςπαιδες εχει νεο αιμα στην χε.
δυο με εχουν ψησει
η μια που λεει ρωσιδα μελαχρινη με μπλε ματια κοντουλα
και
αυτη εδω
εχει δοκιμασει κανεις
παιδες εχει νεο αιμα στην χε.
αυτη εδω
εχει δοκιμασει κανεις
Τη γιώτα την είχα πάρει σπίτι της κοντά στη Θηβών. Έχω γράψει για την πάρτη της. Μία μικροκαμωμένη ξανθούλα που άρμεγε και στράγγιζε και έδινε και σούφρα. Δεν ήταν για πάνω από 40 γιούρια. Και τόσα έπαιρνε στο κάτω κάτω. Μετά πλακώσαμε οι αγαπούληδες. Τώρα το παίζει μασέζ χωρίς να έχει καμία ιδέα. Και ξεκινάει το απλό μασάζ στα 40 ευρώ, ούτε καν εκτόνωση. Βρε ουστναι μπράβο στο Γιώτα άκουγε και όχι στο Γιάννα
πάντως τότε που την πήρα δεν τράβαγε ζόρι στο πρωκτικό
αλλά έχει περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος μην είναι και δύο
επίσης αν δεν τηρεί του κώλου τα εννιάμερα,είναι φυσιολογικό να την πονάει η σούφρα της
Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.Τη γιώτα την είχα πάρει σπίτι της κοντά στη Θηβών. Έχω γράψει για την πάρτη της. Μία μικροκαμωμένη ξανθούλα που άρμεγε και στράγγιζε και έδινε και σούφρα. Δεν ήταν για πάνω από 40 γιούρια. Και τόσα έπαιρνε στο κάτω κάτω. Μετά πλακώσαμε οι αγαπούληδες. Τώρα το παίζει μασέζ χωρίς να έχει καμία ιδέα. Και ξεκινάει το απλό μασάζ στα 40 ευρώ, ούτε καν εκτόνωση. Βρε ουστ
έχουν ξαμοληθεί όλες οι σαύρες
το νου σου σε ότι γράφει Κυψέλη στην ούγια
γιατί έτσι και πέσεις σε σαυροφωλιά είσαι μόνος σου
ναιΓιγαντα gari αυτη που ανaφερθηκε πιο πανω ειναι τελiκα η magic??
Ειναι Κυψελη στις σαυρες...φωτο αληθινες. Βουλγάρα μπαμπατσικη...καλη θεα η κωλάρα στα 4...Τιποτα σπουδαιο από απόδοση...τυπικά πραγματα...στα 40 ευρω.
ημουν σιγουρος οτι θα ειχες χτυπησει και αυτο το σαπιο εκτρωμα περουκοφορε πεθεροπληκτε αγαπουλη
Ακόμα ένα μοναχοφαγάς. Τότε που την βρήκες κράτησες την πληροφορία για τον εαυτό σου αλλά τώρα ψάχνεις να ξετρυπώσεις την καλή ζητώντας πληροφορίες από τους άλλους.Κυψελη δεν το σκεφτομαι μετα απο οσα εχω διαβασει
ψαχνω να ξετρυπωσω την καλη αλλα δυστυχως ειναι σπανιες.
τελος του περασμενου καλοκαιριου εκλεισα ραντεβου με μια και αφου ηταν προς Β.Π. που με βολευε πηγα στα 30 ευρω γνωρημιας χωρις γαμησι αλλα αεροπλανικο τσιμπουκι τρελο καραμελωμα ακαπωτο εχυσα βιαστικα στο στομα της στο μικρο διαμερισματακι αφου το τηλ δεν σταματησε να χτυπα
η κοπελα αρκετα καλη πανω απτο μεσο ορο 30αρα ψηλη και σφιχτο σωμα
απο τοτε δεν την εχω ξαναπετυχει κ προφανως τηλ δεν κρατησα
Ακόμα ένα μοναχοφαγάς. Τότε που την βρήκες κράτησες την πληροφορία για τον εαυτό σου αλλά τώρα ψάχνεις να ξετρυπώσεις την καλή ζητώντας πληροφορίες από τους άλλους.
ναι
η magic του mamba
Κυψελη δεν το σκεφτομαι μετα απο οσα εχω διαβασει
ψαχνω να ξετρυπωσω την καλη αλλα δυστυχως ειναι σπανιες.
τελος του περασμενου καλοκαιριου εκλεισα ραντεβου με μια και αφου ηταν προς Β.Π. που με βολευε πηγα στα 30 ευρω γνωρημιας χωρις γαμησι αλλα αεροπλανικο τσιμπουκι τρελο καραμελωμα ακαπωτο εχυσα βιαστικα στο στομα της στο μικρο διαμερισματακι αφου το τηλ δεν σταματησε να χτυπα
η κοπελα αρκετα καλη πανω απτο μεσο ορο 30αρα ψηλη και σφιχτο σωμα
απο τοτε δεν την εχω ξαναπετυχει κ προφανως τηλ δεν κρατησα