spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
50-50 δηλ?...στο σεξ τι λεει?είναι γνωστη δοκιμασμένη ανάμικτες εντυπώσεις pilofori
50-50 δηλ?...στο σεξ τι λεει?είναι γνωστη δοκιμασμένη ανάμικτες εντυπώσεις pilofori
την έχω πάρει 3 φορές την πρώτη ήταν μια χαρά. μιλφ με ζαρτιέρες γόβες ωραίο σεξ πονούσε από κώλο τις λέω άστο για την άλλη φορά.γενικά ήταν πρόθυμη καλή πίπαμε ωραία βογγητα. την δεύτερη φορά μολις ξεκίνησα άρχισε μωρό πονάω πονάω μωρό ούτε κώλο πήρα και από μουνι λίγα πράγματα τελείωσα στο στομα τις και το τελειώσαμε εκει50-50 δηλ?...στο σεξ τι λεει?
Προσοχή μην την πατήσετε. Αυτή δεν ειναι στον Αγιο Νικόλαο αλλά στον Αγιο Ελευθέριο. Δεν ειναι Ελληνιδα κ έχει πάρει τη φωτο της Ελληνιδας απο τον Αγιο Νικόλαο η οποία και έχει εξαφανιστει...Είναι καιρό η αγγελία της. Τελικά δεν είναι ίδιες. Αυτή σου έλεγα
καταλαβα.ολα μαζι σπανακοπιτα. :Sτην έχω πάρει 3 φορές την πρώτη ήταν μια χαρά. μιλφ με ζαρτιέρες γόβες ωραίο σεξ πονούσε από κώλο τις λέω άστο για την άλλη φορά.γενικά ήταν πρόθυμη καλή πίπαμε ωραία βογγητα. την δεύτερη φορά μολις ξεκίνησα άρχισε μωρό πονάω πονάω μωρό ούτε κώλο πήρα και από μουνι λίγα πράγματα τελείωσα στο στομα τις και το τελειώσαμε εκει
είναι γνωστη δοκιμασμένη ανάμικτες εντυπώσεις pilofori
στην προηγούμενη σελίδα ή τρίτη αγγελία είναι αδερφέΣε ποιά αναφέρεσαι?
ok παίχτη. thnxστην προηγούμενη σελίδα ή τρίτη αγγελία είναι αδερφέ
δεν μου ανοίγει και δεν ξέρω πού να βάλω (μην πω τώρα πού να το βάλω) το kanesexστην προηγούμενη σελίδα ή τρίτη αγγελία είναι αδερφέ
Προσοχή μην την πατήσετε. Αυτή δεν ειναι στον Αγιο Νικόλαο αλλά στον Αγιο Ελευθέριο. Δεν ειναι Ελληνιδα κ έχει πάρει τη φωτο της Ελληνιδας απο τον Αγιο Νικόλαο η οποία και έχει εξαφανιστει...
Καλησπέρα φίλε Gari και χρόνια πολλά.Για την κυρία που λες βρήκα αγγελία της εδώ: που ζητάει 80€ την ώρα,τι παίζει???στη πρώτη μην πας
στην δεύτερη δεν ξέρω τι παίζει
στην τρίτη να πας είναι Ελληνίδα κοντούλα και αδύνατη
παλιά την λέγανε Γιάννα έβγαινε και στο mamba
είναι αρκετά περιποιητική με ευρύχωρη κωλότρυπα και μικρό βυζί
κάνει ωραία πίπα και δεν κοιτάει ρολόϊ
στο διάλειμμα κάνει πολύ καλό μασάζ
δύο πιστολιές στα 50 αν πάρεις κώλο 70
έκανε αναβάθμιση στις υπηρεσίες γιαυτό ανέβασε τιμέςΚαλησπέρα φίλε Gari και χρόνια πολλά.Για την κυρία που λες βρήκα αγγελία της εδώ: που ζητάει 80€ την ώρα,τι παίζει???
αυτη ειναι η magic απο μαμπα?που επαιζε σε χωρο δικο της προς νικαια?ψοφια την θυμαμαι οσον αφορα τις υπηρεσιες της
Δηλ??έκανε αναβάθμιση στις υπηρεσίες γιαυτό ανέβασε τιμές
όταν είχα μιλήσει μαζί της μου είπε ότι είχε την τύχη να γνωρίσει κάποιον και να τις μάθει ταντρα μασάζ γιούτα ανέβασε τιμές αλλά είναι και περίπου 2ωρο αν θυμάμαι καλά.
Ναι οκ μαθαν τωρα ολες τα ταντρα κ παπαριεςόταν είχα μιλήσει μαζί της μου είπε ότι είχε την τύχη να γνωρίσει κάποιον και να τις μάθει ταντρα μασάζ γιούτα ανέβασε τιμές αλλά είναι και περίπου 2ωρο αν θυμάμαι καλά.
ελα ντε και εμένα μου φαίνεται κάπως γεμάτη.. σε αυτήν την αγγελίαΑλλα ειχε τετοιες καμπυλες η magic????
ελα ντε και εμένα μου φαίνεται κάπως γεμάτη.. σε αυτήν την αγγελία
Ναι Γιωτα οχι ΓιανναΕιναι αυτη που εχει χωρο στη Νικαια, Γιωτα νομιζω??