Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
50-50 δηλ?...στο σεξ τι λεει?
την έχω πάρει 3 φορές την πρώτη ήταν μια χαρά. μιλφ με ζαρτιέρες γόβες ωραίο σεξ πονούσε από κώλο τις λέω άστο για την άλλη φορά.γενικά ήταν πρόθυμη καλή πίπαμε ωραία βογγητα. την δεύτερη φορά μολις ξεκίνησα άρχισε μωρό πονάω πονάω μωρό ούτε κώλο πήρα και από μουνι λίγα πράγματα τελείωσα στο στομα τις και το τελειώσαμε εκει

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Είναι καιρό η αγγελία της. Τελικά δεν είναι ίδιες. Αυτή σου έλεγα
Προσοχή μην την πατήσετε. Αυτή δεν ειναι στον Αγιο Νικόλαο αλλά στον Αγιο Ελευθέριο. Δεν ειναι Ελληνιδα κ έχει πάρει τη φωτο της Ελληνιδας απο τον Αγιο Νικόλαο η οποία και έχει εξαφανιστει...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
την έχω πάρει 3 φορές την πρώτη ήταν μια χαρά. μιλφ με ζαρτιέρες γόβες ωραίο σεξ πονούσε από κώλο τις λέω άστο για την άλλη φορά.γενικά ήταν πρόθυμη καλή πίπαμε ωραία βογγητα. την δεύτερη φορά μολις ξεκίνησα άρχισε μωρό πονάω πονάω μωρό ούτε κώλο πήρα και από μουνι λίγα πράγματα τελείωσα στο στομα τις και το τελειώσαμε εκει
καταλαβα.ολα μαζι σπανακοπιτα. :S

• Like
Αντιδράσεις: f21

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Προσοχή μην την πατήσετε. Αυτή δεν ειναι στον Αγιο Νικόλαο αλλά στον Αγιο Ελευθέριο. Δεν ειναι Ελληνιδα κ έχει πάρει τη φωτο της Ελληνιδας απο τον Αγιο Νικόλαο η οποία και έχει εξαφανιστει...

εισαι σωστος. ειχα παρει τηλ και το 30 εγινε κλιμακοτα 70. χοχοχοχο. με τι προσοντα ομως; ειχε πει οτι μετακομισε και καλα. κωλο δεν δινει ενω η φωνη της δεν ηταν αυτης απο αγ.νικολα. οπου βρουν κι οποιος τσιμπησει μαγκες.

papwolf

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Like
407
Πόντοι
21
στη πρώτη μην πας

στην δεύτερη δεν ξέρω τι παίζει

στην τρίτη να πας είναι Ελληνίδα κοντούλα και αδύνατη
παλιά την λέγανε Γιάννα έβγαινε και στο mamba
είναι αρκετά περιποιητική με ευρύχωρη κωλότρυπα και μικρό βυζί
κάνει ωραία πίπα και δεν κοιτάει ρολόϊ
στο διάλειμμα κάνει πολύ καλό μασάζ
δύο πιστολιές στα 50 αν πάρεις κώλο 70
Καλησπέρα φίλε Gari και χρόνια πολλά.Για την κυρία που λες βρήκα αγγελία της εδώ: που ζητάει 80€ την ώρα,τι παίζει???

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
Καλησπέρα φίλε Gari και χρόνια πολλά.Για την κυρία που λες βρήκα αγγελία της εδώ: που ζητάει 80€ την ώρα,τι παίζει???
έκανε αναβάθμιση στις υπηρεσίες γιαυτό ανέβασε τιμές

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
αυτη ειναι η magic απο μαμπα?που επαιζε σε χωρο δικο της προς νικαια?ψοφια την θυμαμαι οσον αφορα τις υπηρεσιες της :think:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
αυτη ειναι η magic απο μαμπα?που επαιζε σε χωρο δικο της προς νικαια?ψοφια την θυμαμαι οσον αφορα τις υπηρεσιες της :think:

κ σε χοτελι μου χαν πει εμενα
Με σχετικα καλο σερβις
Αλλα στα 50 μου χαν πει

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
όταν είχα μιλήσει μαζί της μου είπε ότι είχε την τύχη να γνωρίσει κάποιον και να τις μάθει ταντρα μασάζ γιούτα ανέβασε τιμές αλλά είναι και περίπου 2ωρο αν θυμάμαι καλά.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
όταν είχα μιλήσει μαζί της μου είπε ότι είχε την τύχη να γνωρίσει κάποιον και να τις μάθει ταντρα μασάζ γιούτα ανέβασε τιμές αλλά είναι και περίπου 2ωρο αν θυμάμαι καλά.
Ναι οκ μαθαν τωρα ολες τα ταντρα κ παπαριες

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Αλλα ειχε τετοιες καμπυλες η  magic????

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
Ειναι αυτη που εχει χωρο στη Νικαια, Γιωτα νομιζω??
Ναι Γιωτα οχι Γιαννα
Απο την πισω πορτα δεν ειναι κ πολυ ανετη.
Εχω γραψει, την εχω παρει, ολο μη κ μη ποναω, αλλα δεν της την χαρισα, της τον καρφωσα γερα κ μετα απο φωνες (..) κ καλα εχυσε κιολας.
Παντως γενικα, εαν ξερεις γιατι πας, δεν ειναι κακη περιπτωση.
Συμμετεχει κ δεν κοιταει ρολοι και να μην ξεχασω οτι παιρνει καλη πιπα κ στο στομα. Δεν θυμαμαι εαν καταπινει.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom