Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
γεια σας συνάδερφοι.θα βρίσκομαι αθηνα για γιορτες κ σκέφτομαι να δοκιμασω ασπα απο yourmassage η κ άλλη κορασιδα απο αντιστοιχα μασαζ κατ οικον.αν καποιος εχει πληροφοριες.με ενδιαφερει φραπεδακι ας στειλει κ π.μ. καλες γιορτες σε ολο το τeam!!!

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
γεια σας συνάδερφοι.θα βρίσκομαι αθηνα για γιορτες κ σκέφτομαι να δοκιμασω ασπα απο yourmassage η κ άλλη κορασιδα απο αντιστοιχα μασαζ κατ οικον.αν καποιος εχει πληροφοριες.με ενδιαφερει φραπεδακι ας στειλει κ π.μ. καλες γιορτες σε ολο το τeam!!!

...παίζει μπάλα η αναφερόμενη δεσποινίδα???

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86

Συνάντηση προ ημερών με Κατερίνα. Νομίζω ότι έχει αναφερθεί ότι είναι φίλη Στέλλας. Δεν την ρώτησα, δεν το ξέρω. Είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα, μιλάει πολύ καλά ελληνικά και συνεννοείσαι πολύ εύκολα. Το σώμα της δεν το λες κακό, αλλά εμένα το προκοίλι με ξενερώνει. Μικρό, πεσμένο και χαλαρό στήθος με ανοιχτή λεκάνη. Φιλάει με γλώσσα, τα παίρνει στόμα, νο αναλ. Τιμή 70 για 2 εκτονώσεις, 50 για 1. Δεν μου έβγαλε κάτι ιδιαίτερο οπότε δεν θα την ξαναπροτιμήσω. Αυτά

Εγγρ.
20 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
Καλημέρα χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

Έχει κάποιος να προτείνει κάποια λαδόκορη με δικό της χώρο προς τα βόρεια    ευχαριστώ!!!!
Αν θέλετε ένα πμ

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλημέρα χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

Έχει κάποιος να προτείνει κάποια λαδόκορη με δικό της χώρο προς τα βόρεια    ευχαριστώ!!!!
Αν θέλετε ένα πμ

Μιά που θέλεις βόρεια,πήγαινε στο νημα της Βικυ-Στεφανία και θα βρεις οτι χρειάζεσαι........

Εγγρ.
20 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
Μιά που θέλεις βόρεια,πήγαινε στο νημα της Βικυ-Στεφανία και θα βρεις οτι χρειάζεσαι........

Ευχαριστώ φιλαράκι κακός δεν έγραψα ότι έχω πάει τραβάει καλή μαλάκια αλλά μέχρι εκεί δεν μου βγάζει να ξανά πάω παντός σε ευχαριστώ

• Like
Αντιδράσεις: gasper

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21

Μάγκες από τα πμ που λάμβανε καταλαβαίνω οτι ο κοσμος τρολαρει πολύ

Αυτά που είπα αυτά ισχύουν για καποιες από τις κοπελες του σαιτ αυτοι που πήραν και το ευχαριστήθηκαν εχτές μου έστησαν και ευχαριστώ και ουι πέρασαν τέλεια καλές μασαζοαπολαυσεις και κάλαντα Χριστούγεννα αδέρφια

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715

Μάγκες από τα πμ που λάμβανε καταλαβαίνω οτι ο κοσμος τρολαρει πολύ

Αυτά που είπα αυτά ισχύουν για καποιες από τις κοπελες του σαιτ αυτοι που πήραν και το ευχαριστήθηκαν εχτές μου έστησαν και ευχαριστώ και ουι πέρασαν τέλεια καλές μασαζοαπολαυσεις και κάλαντα Χριστούγεννα αδέρφια
:S :dunno: :helpsos:

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
ΧΑΑχαχαχαχαχ έχεις δίκιο αδερφέ Διορθώνω

Μάγκες από τα πμ που λάμβανω καταλαβαίνω οτι ο κοσμος τρολαρει πολύ

Αυτά που είπα αυτά ισχύουν για καποιες από τις κοπελες του σαιτ αυτοι που πήραν και το ευχαριστήθηκαν εχτές μου έστηλαν και ευχαριστώ και οτι  πέρασαν τέλεια καλές μασαζοαπολαυσεις και κάλαντα Χριστούγενναα

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ΧΑΑχαχαχαχαχ έχεις δίκιο αδερφέ Διορθώνω

Μάγκες από τα πμ που λάμβανω καταλαβαίνω οτι ο κοσμος τρολαρει πολύ

Αυτά που είπα αυτά ισχύουν για καποιες από τις κοπελες του σαιτ αυτοι που πήραν και το ευχαριστήθηκαν εχτές μου έστηλαν και ευχαριστώ και οτι  πέρασαν τέλεια καλές μασαζοαπολαυσεις και κάλαντα Χριστούγενναα
...... :S
το περιεργο ειναι, οτι δεν εχει βγει κανεις,να το επιβεβαιωσει αυτο που λες.... :S Χ 2

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Στα παπάρια τους φιλτατε χαχαχαχαα θα το επιβεβαιώσεις εσυ προβλέπω

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Όπως το έκανα και γω πήρα δοκίμασα επιβαινεωσα

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Όπως το έκανα και γω πήρα δοκίμασα επιβαινεωσα
α μαλιστα ο γνωστος τροπος.τον ειχα ξεχασει μιας και το κασκαντεριλικη σε τετοιες πορτες,ΠΛΕΟΝ ειναι πολυ ακριβος.το παρτυ τελειωσε,δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει.τεσπα.καλη συνεχεια παιχτη.

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Αγορινα μου δεν υπάρχει κανα κασκαντέρικικη έκανα το μασάζ μου το φραπέ μου και όλα καλά μην είσαι τόσο καχυποπτος δεν κανει καλές γιορτές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom