sloppy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 414
- Πόντοι
- 301
Μπορω να έχω τηλέφωνο σε πμ παρακαλώ;
Καλημερα. Στο εστειλα
Μπορω να έχω τηλέφωνο σε πμ παρακαλώ;
συνολικο κοστος ραντεβου φιλε?Είναι πεντακάθαρη. Μασάζ επαγγελματικό και δεύτερο μέρος πολύ καλό. Εμένα μου έβγαλε πολύ gfe φαση. Μονο μια μικρη αργοπορια αλλα ζητησε συγνωμη.
καλημερα, μηπως μπορεις και σε μενα πμ?Είναι πεντακάθαρη. Μασάζ επαγγελματικό και δεύτερο μέρος πολύ καλό. Εμένα μου έβγαλε πολύ gfe φαση. Μονο μια μικρη αργοπορια αλλα ζητησε συγνωμη.
Μπορείς σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις μαζί μου να σε ρωτήσω για το τελευταίο σου μασάζ, επειδή ενδιαφέρομαι?
Τρομερό μασαζ και δεύτερο μέρος από θεραπεύτρια ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ η οποία δεν υπάρχει στο σαιτ ξανθιά ελλεινιδα όμορφη γύρω στα 32 με πλούσιο στήθος ..έχει πολύ υλικό ο τύπος πέρασα πολύ καλά Χριστίνα χρυσά να επίσης πολύ δυνατά όπλα καλά Χριστούγεννα και καλές απολαύσεις
Τρομερό μασαζ και δεύτερο μέρος από θεραπεύτρια ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ η οποία δεν υπάρχει στο σαιτ ξανθιά ελλεινιδα όμορφη γύρω στα 32 με πλούσιο στήθος ..έχει πολύ υλικό ο τύπος πέρασα πολύ καλά Χριστίνα χρυσά να επίσης πολύ δυνατά όπλα καλά Χριστούγεννα και καλές απολαύσεις
-->
τι μου... θυμίζει???΅?΅σπάω το κεφάλι μου... γραφείο ή μόνες? έχουμε κριτικές?
--> και αυτή εδώ σίγουρα κάπου την έχω ξαναπετύχει
--> από 20 ευρώ?? πλάκα μας κάνει?!?!
Εγώ μόλις έκλεισα ραντεβού για τις 7 πάντως χαχαχα και καλά Χριστούγεννα
Εγώ μόλις έκλεισα ραντεβού για τις 7 πάντως χαχαχα και καλά Χριστούγεννα
με την ιδια κοπελα?
περιμενουμε ενημερωση
Εγώ μια χαρά κάνω στο ντελουξ και καλαμάκι και μπριζολα
Θα κάνω και απόψε στις 7 αυτό έγραψα
Δοκίμασε να κανείς και εσυ σε βλέπω λίγο ανχωμενο αρχηγέ μου
αντί να γελάς μόνος σου κ να γράφεις αόριστα γράψε τι ακριβώς έγινε αλλιώς κρατά τα για πάρτυ σου. Απο τρολς άλλο τιποτα εδω μέσαΕγώ μόλις έκλεισα ραντεβού για τις 7 πάντως χαχαχα και καλά Χριστούγεννα
Μάλλον για το massagedeluxe θα λέει ότι έκλεισε. Δεν κάνεις ούτε καλαμάκι ούτε μπριζόλα ούτε τίποτα. Μόνο μασάζ. Αποκλείεται κάτι αλλο
Εγώ μια χαρά κάνω στο ντελουξ και καλαμάκι και μπριζολα
Θα κάνω και απόψε στις 7 αυτό έγραψα
Δοκίμασε να κανείς και εσυ σε βλέπω λίγο ανχωμενο αρχηγέ μου
Δηλαδή ρε φίλε τι θέλεις να γράψω εδώ μέσα γιατί δεν ερχεσε πριβέ να στα πω
Κανένα τρολ φίλε μου εγώ μια χαρά περασα και θα ξαναπεράσω
Οποιοσδήποτε θέλει λεπτομέρειες πριβέ μαγκες κάλα να περνάμε