Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
φίλε μου δεν ξέρω για όλα αυτα τα πνευματικά που λεει ο συναγωνιστής αλλα αξίζει γιατι παίρνεις μια πρώτης τάξεως φραπεδια σαν αυτές που βλέπεις στις τσόντες και εννοείται ότι δε αγγίζουν κωλαρακι αμα δε θες. Εχω κάνει πολλές φορές και καμια δεν εχω φάει δάχτυλο.
Συμφωνω απόλυτα σε όλα. Δεν απαξιώνω το τάντρα μασαζ που κάνουν εδω οι θεραπεύτριες, τις βλακείες που κοπιάρει ο άλλος απο το ίντερνετ κοροϊδεύω.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Υπάρχει ταντρα με φραπέ στην Αθήνα;
Τάντρα με την κυριολεκτικη εννοια του είδους μάλλον όχι. Αλλά κάτι που να πλησιάζει το τάντρα θα βρεις στο ***** στο Μαρούσι  και στην tantrazoe  στο Κολωνάκι. Αυτά τουλάχιστον γνωρίζω εγώ.

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281
τωρα αυτο τι είναι; βαλε πληροφορίες, που τη βρισκουμε, τιμή, διάρκεια, τηλέφωνο, χώρος, εμφάνιση, ο φραες στανταρ; καλός; δοκίμασες; η κοπέλσ βλέπεται ή είναι σαν την Σπεράντζα Βρανά;;

Αδερφέ, η συγκεκριμένη έχω ακουστά ότι κάνει πολύ καλό μασάζ. Γενικά είναι γνώστρια του θέματος, το ξέρω επειδή παλαιότερα έκανε μαθήματα σε μια ομάδα γιόγκα την οποία παρακολουθούσε μία πρώην μου (εξού μου έκανε και κλικ το όνομά της όταν το διάβασα από τον φίλο). Δε γνώριζα ότι προχωράει κλπ, ούτε ξέρω μέχρι που το πάει.
Ευκαιρία όμως που το έμαθα, βρήκα το τηλέφωνό της και την κάλεσα νωρίτερα. Είναι λέει εκτός για σεζόν και επιστρέφει τέλη Οκτώβρη. Για το πρόγραμμα δε συζητήσαμε και πολλά, μου είπε μόνο ότι έχει δικό της χώρο. Δε τη ρώτησα κάτι για τα έξτρα γιατί την άκουγα ότι ήταν έξω με κόσμο.
Μου είπε θα κρατήσει τον αριθμό μου και θα μου στείλει όταν επιστρέψει, οπότε θα ενημερώσω ξανά τότε!

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.503
Πόντοι
456
Αδερφέ, η συγκεκριμένη έχω ακουστά ότι κάνει πολύ καλό μασάζ. Γενικά είναι γνώστρια του θέματος, το ξέρω επειδή παλαιότερα έκανε μαθήματα σε μια ομάδα γιόγκα την οποία παρακολουθούσε μία πρώην μου (εξού μου έκανε και κλικ το όνομά της όταν το διάβασα από τον φίλο). Δε γνώριζα ότι προχωράει κλπ, ούτε ξέρω μέχρι που το πάει.
Ευκαιρία όμως που το έμαθα, βρήκα το τηλέφωνό της και την κάλεσα νωρίτερα. Είναι λέει εκτός για σεζόν και επιστρέφει τέλη Οκτώβρη. Για το πρόγραμμα δε συζητήσαμε και πολλά, μου είπε μόνο ότι έχει δικό της χώρο. Δε τη ρώτησα κάτι για τα έξτρα γιατί την άκουγα ότι ήταν έξω με κόσμο.
Μου είπε θα κρατήσει τον αριθμό μου και θα μου στείλει όταν επιστρέψει, οπότε θα ενημερώσω ξανά τότε!

Με μια αναζήτηση που έκανα και είδα και το site της οκ... αλλά δεν την κόβω να προχωράει.. Ας επιστρέψει απο το νησί και περιμένουμε info.. Το νου σας μην γίνει πέσιμο και εξαφανιστεί !  :2funny: :2funny: :cheesy: :smiley6600: :cheesy:

TUPAMAROS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Κριτικές
7
Like
287
Πόντοι
280
  • Like
Αντιδράσεις: spyvar

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ευχαριστω για τις πληροφορίες  louk.  Θα περιμένουμε να επιστρέψει λοιπόν. Αρα ο άλλος που γράφει ότι την επισκέφτηκε στο χώρο της μας λέει μαλακίες.

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.859
Πόντοι
456

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Η αγγελία της παίζει εσχάτως στη ΧΕ με φοτο. Ελληνίδα 45 αρα. Με χώρο δικό της πίσω από το καπνεργοστάσιο.΄Την επισκέπτηκα 2 - 3 βδομάδες πριν. Είναι Βουλγάρα, πάνω από 50 και χοντρή. Η φοτό δεν ανταποκρίνεται στις πατσιές που συναντάς μόλις ανοίξει την πόρτα. Παίρνει 40 γιούρια (εννοείται ότι μασαζ δεν παίζει). Αυτά..

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Η αγγελία της παίζει εσχάτως στη ΧΕ με φοτο. Ελληνίδα 45 αρα. Με χώρο δικό της πίσω από το καπνεργοστάσιο.΄Την επισκέπτηκα 2 - 3 βδομάδες πριν. Είναι Βουλγάρα, πάνω από 50 και χοντρή. Η φοτό δεν ανταποκρίνεται στις πατσιές που συναντάς μόλις ανοίξει την πόρτα. Παίρνει 40 γιούρια (εννοείται ότι μασαζ δεν παίζει). Αυτά..
Σε ποια αναφέρεσαι;

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
για πια λες αδερφέ..

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281
Παιδιά, επειδή αρκετοί στέλνετε και ρωτάτε για το τηλέφωνο της Ανελίνας. Σας ξαναλέω και εδώ ότι η κοπέλα δεν έχει κάποια αγγελία. Επίσης λείπει εκτός μέχρι τέλος Οκτώβρη καθώς δουλεύει σεζόν σε ξενοδοχείο σε κάποιο νησί.
Καλό θα είναι λοιπόν να κάνουμε όλοι λίγο υπομονή να γυρίσει να την τεστάρουμε και να δούμε και μέχρι που το πάει. Αν αρχίσουν ξαφνικά τώρα όλοι να την παίρνουν τηλ ή να της στέλνουν μηνύματα, το πιθανότερο είναι να τρομάξει και να το κλείσει για λίγο το μαγαζάκι...

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.503
Πόντοι
456
Παιδιά, επειδή αρκετοί στέλνετε και ρωτάτε για το τηλέφωνο της Ανελίνας. Σας ξαναλέω και εδώ ότι η κοπέλα δεν έχει κάποια αγγελία. Επίσης λείπει εκτός μέχρι τέλος Οκτώβρη καθώς δουλεύει σεζόν σε ξενοδοχείο σε κάποιο νησί.
Καλό θα είναι λοιπόν να κάνουμε όλοι λίγο υπομονή να γυρίσει να την τεστάρουμε και να δούμε και μέχρι που το πάει. Αν αρχίσουν ξαφνικά τώρα όλοι να την παίρνουν τηλ ή να της στέλνουν μηνύματα, το πιθανότερο είναι να τρομάξει και να το κλείσει για λίγο το μαγαζάκι...

Εμμ κάτι ξέρω εγώ και προειδοποιήσα πιο πάνω... :jerking: αράχτε έχουμε καιρό...Ααα και το τηλέφωνο το βρίσκετε αν θέλετε αλλά καλό θα ήταν να αφήσετε τον louk να παίξει μπάλα και αυτός με τη σειρά του να ενημερώσει..παμε παρακάτω.. :headbaning1:

Truth2017

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Που την βρισκεις σε αυτο το link ? Δεν την βρισκω

Truth2017

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Εχει παρα πολλες σελίδες με πολλές ...την συγκεκριμενη δεν την βρισκω που αναφερεις ..anelina plati..βλεπω μονο αλλες..σιγουρα ειδες δικη της αγγελια σε αυτο το λινκ ? Τι γραφει η αγγελια της ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom